Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!
Përgjigje
100
Shikime
94K
dri lona
D
Përgjigje
747
Shikime
69K
amela
A
Top