Terms and rules

Ofruesit e ketij sherbimi (ShqiperiaCom Shpk) nuk eshte pergjegjese per asnje nga mesazhet qe publikohen ketu. Mesazhet shprehin mendimet e shkruesve dhe vetem te tyret.

Cdo kush qe shkruan ne kete forum, garanton qe nuk do te publikoje informacione qe jane fyese, te pasakta, abusive, urrejtje nxitese, kercenuese apo qe thyen ndonje ligj.

Te drejtat e shkrimeve i ngelen forumit dhe administratoret e tij kane te drejte te fshijne cdo artikull pa dhene arsye.

Top