Arti, Kultura Kombëtare & Boterore

Gjuhësia

Problemet që lidhen me gjuhësinë, mendimet e antarëve dhe ato të gjuhëtarëve, pasurimi i gjuhës shqipe, mendime dhe opinione!
Threads
137
Mesazhe
5.6K
Threads
137
Mesazhe
5.6K

Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!
Threads
349
Mesazhe
18.5K
Threads
349
Mesazhe
18.5K

Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore
Threads
593
Mesazhe
11.8K
Threads
593
Mesazhe
11.8K

Muzika

E degjojme,kendojme ,kercejme me te...... sa shume kujtime qe na sjell ndonjehere dhe shpesh tekstet duket sikur jane bere per ne ......ja pra pse nuk mund te na mungonte MUZIKA ketu!
Threads
444
Mesazhe
25.1K
Threads
444
Mesazhe
25.1K

Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative

Piktura, skulptura, arkitektura dhe gjithcka qe ka lidhje me Artin !
Threads
258
Mesazhe
12.8K
Threads
258
Mesazhe
12.8K

Kinemaja dhe Teatri

Filmat, dokumentarët, komeditë dhe tragjeditë, festivalet e filmit, kujtesa për një teatër kukullash... Jepi!
Threads
370
Mesazhe
9.8K
Threads
370
Mesazhe
9.8K
Top