Libri që keni në duar?

joetisti_

Locus omnem
s'kam. Dhe meqe duhet te shkruaj dicka, po them... 'nje liber sado 'keq' te jete shkruar, jep, merr nga ti dhe te ben ta vleresosh pa artificialitet...'
 

Airbourne

Papirus rex
Von der digitalen Demenz zur Smartphone-Pandemie.

Rreziqet dhe Efektet Anësore të Teknologjisë së Informacionit Dixhital për............. shëndetin, edukimin dhe shoqërinë.

Mbresëlënëse!
Kush ka nevojë për flamuj.
Kina & Shkolla......
Të sëmurë në internet.
Und........................... etc.

Prof. Manfred Spitzer.
 
Top