Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Astronomi, Kozmologji, Astrofizike

Madhesia dhe madheshtia e Universit, sekretet qe ai fsheh dhe perpjekjet tona per te pare drejt pafundesise.
Threads
68
Mesazhe
581
Threads
68
Mesazhe
581

Trupi dhe Shëndeti

Të rejat dhe kuriozitetet më të fundit nga mjeksia moderne dhe Mjeku Popullor me këshilla dhe barna natyrale për probleme nga më të ndryshmet.
Threads
746
Mesazhe
6.3K
Threads
746
Mesazhe
6.3K

Mistere, Konspirime, Kuriozitete

Mistere, konsiprime, gjëegjëza, kuice të shpejta etj..
Threads
334
Mesazhe
4.5K
Threads
334
Mesazhe
4.5K

Planeti Im - Jeta rreth nesh

Informacione mbi qytete e vende magjepse. Flora dhe fauna, dukuritë më interesante të natyrës.
Threads
215
Mesazhe
5K
Threads
215
Mesazhe
5K
Përgjigje
44
Shikime
38K
H
Përgjigje
164
Shikime
104K
Përgjigje
1
Shikime
14K
Top