Toka e re

Eléonoré

Valoris scriptorum
Toka e Re faktikisht eshte Toka e Vjeter te cilen ZOTI e shkaterroi per arsye te degjenerimit te saj fizik, mendor dhe shpirteror.

Toka jone ku ne jetojme eshte Arka e Noes. Jemi pasardhesit e te shpetuarve te 6000 viteve me pare. Toka jone u shkeput nga e gjithe masa e Tokes dhe jetoi e pavarur dhe ne forme anije duke plluskuar ne masen e ujit te Permbutjes se Madhe qe mbuloi te gjithe masen e TOKES SE VJETER.

A doni edhe nje surprize tjeter?

El
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Duke ditur qe jemi ne Arken e Noes dhe ne udhetim drejt Tokes se RE premtuar nga Zoti atehere po leshoj nje zog per te pare ne se ai do te kthehet apo jo. Kur zogu te kthehet me nje dafine ne goje atehere toka eshte duke u afruar. Ky hapesi i temes me duket si zog. Ne mos n'a ka lene puplat dhe ka cofur, ate duhet te dergojme per nje verifikim.

Kam frike se shumica nuk do te duan te dalin nga arka duke e ditur fare mire se cfare kane bere brenda saj.

El
 
Top