Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative

Piktura, skulptura, arkitektura dhe gjithcka qe ka lidhje me Artin !

  1. Fotografia 2016

    Nje konkurse per fotot me te bukura te 2016
    Tema:
    2
    Mesazhe:
    2
    RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
  1. Mystique
    Përgjigje:
    390
    Shikime:
    96,456
  2. katsune
    Përgjigje:
    18
    Shikime:
    9,361
  3. Thamina
    Përgjigje:
    45
    Shikime:
    19,323
  4. Al-Punk
    Përgjigje:
    21
    Shikime:
    14,831
  5. Blendi
    Përgjigje:
    28
    Shikime:
    25,614
  6. BeRaTsi_MiZeRje
    Përgjigje:
    15
    Shikime:
    4,846
  7. Artin
    Përgjigje:
    81
    Shikime:
    9,686
  8. haradin
    Përgjigje:
    3
    Shikime:
    237
  9. Agjenti_007
    Përgjigje:
    116
    Shikime:
    12,236
  10. Odea
    Përgjigje:
    55
    Shikime:
    9,813
  11. Megg
    Përgjigje:
    39
    Shikime:
    4,245
  12. haradin
    Përgjigje:
    6
    Shikime:
    225
  13. haradin
    Përgjigje:
    1
    Shikime:
    190
  14. haradin
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    187
  15. haradin
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    175
  16. haradin
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    173
  17. haradin
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    161
  18. Mystique
    Përgjigje:
    1,754
    Shikime:
    110,805
  19. Hope
    Përgjigje:
    1,067
    Shikime:
    51,919
  20. Seyfert
    Përgjigje:
    6
    Shikime:
    870
  21. gjekec
    Përgjigje:
    1,499
    Shikime:
    831,898

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...