Arti, Kultura Kombëtare & Boterore

 1. Gjuhësia

  Problemet që lidhen me gjuhësinë, mendimet e antarëve dhe ato të gjuhëtarëve, pasurimi i gjuhës shqipe, mendime dhe opinione!
  Tema:
  135
  Mesazhe:
  5,536
  RSS
 2. Letërsia

  Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!
  Tema:
  339
  Mesazhe:
  18,290
  E fundit: Copëza shkrimesh (në gjuhë të huaj) Mystique, 14 Nov 2017 at 14:37
  RSS
 3. Historia

  Historia Shqiptare dhe Boterore
  Tema:
  591
  Mesazhe:
  11,762
  E fundit: kulla e haklajve Airbourne, 12 Nov 2017 at 17:01
  RSS
 4. Muzika

  E degjojme,kendojme ,kercejme me te...... sa shume kujtime qe na sjell ndonjehere dhe shpesh tekstet duket sikur jane bere per ne ......ja pra pse nuk mund te na mungonte MUZIKA ketu!
  Tema:
  434
  Mesazhe:
  24,341
  E fundit: Kenga qe ju perfaqeson ne keto caste! Passion- Al, 16 Nov 2017 at 23:18
  RSS
 5. Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative

  Piktura, skulptura, arkitektura dhe gjithcka qe ka lidhje me Artin !
  Tema:
  249
  Mesazhe:
  12,702
  E fundit: Ndjenjat e momentit me nje foto ShKoDRaN_PuRo, 14 Nov 2017 at 14:50
  RSS
 6. Kinemaja dhe Teatri

  Filmat, dokumentarët, komeditë dhe tragjeditë, festivalet e filmit, kujtesa për një teatër kukullash... Jepi!
  Tema:
  365
  Mesazhe:
  9,778
  E fundit: Top dokumentaret Airbourne, 12 Nov 2017 at 17:07
  RSS