Fotografi nga duart tona.!

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga Hope, 13 Jul 2014.

 1. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  20170923_105452.jpg

  Krka
   
  Last edited: 25 Oct 2017
  TinkerBell and Chrono_Crusade like this.
 2. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  Theth :) 20170617_142646.jpg
   
  Chrono_Crusade likes this.
 3. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  Syri Kalter SYRI KALTER.jpg
   
  TinkerBell and Chrono_Crusade like this.
 4. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  Free Camping 20170806_150347.jpg
   
  Chrono_Crusade likes this.
 5. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

 6. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

 7. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  lumi shales.jpg
  Shala river :)
   
  Chrono_Crusade likes this.
 8. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

 9. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  poo 600 M lartesi
   
 10. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

  :eek::kafka::confused:
   
 11. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

  bobobo shyqyr skemi qene ne te njejten kohe aty :p
   
  filharmoni likes this.
 12. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  s'do te njihja , ndersa ti po do me njihje :)
   
  Chrono_Crusade likes this.
 13. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

  20171028_182523.png Usa ,I miss you :(
   
  TinkerBell and filharmoni like this.
 14. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

 15. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

 16. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

 17. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  20171029_112009.jpg
  Atje pertej Mali i Dajtit
   
  Chrono_Crusade likes this.
 18. filharmoni

  filharmoni Forumium praecox

  20170625_121050.jpg
  Kanionet e Holtes
   
 19. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 20. Artin

  Artin Valoris scriptorum

Shpërndajeni këtë faqe