Ndjenjat e momentit me nje foto

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga Mystique, 28 Dec 2014.

 1. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

 2. ShKoDRaN_PuRo

  ShKoDRaN_PuRo Papirus rex

 3. Alivia

  Alivia Forumium maestatis

 4. ShKoDRaN_PuRo

  ShKoDRaN_PuRo Papirus rex

 5. Alivia

  Alivia Forumium maestatis

  Good morning to those who get up early with the aroma of coffee, good morning to those who wait for a greeting, good morning to those who dream with open eyes, good morning to those who fight against injustice, good morning to those who hope that tomorrow will be a better day.
  Rosa Ramirez

  [​IMG]
   
 6. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 7. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

 8. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 9. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 10. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  fantasy-2890925__340.jpg
   
  Chrono_Crusade likes this.
 11. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

  [​IMG]
   
  guestman likes this.
 12. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

  Parade <ngadhnjimtare> para...........................ZHULSA----------------------------ve.
  18619898_1226996754095571_2563613569336058894_n.jpg
   
  Alivia likes this.
 13. Airbourne

  Airbourne Papirus rex  Mos harroni te jepni dhe te merrni.
  Dite te mbare.
  067.gif 082.jpg nikolaus2.jpg composing-2748654__340.jpg 166.jpg
   
  Alivia and Step like this.
 14. Alivia

  Alivia Forumium maestatis

  [​IMG]
   
  Mystique likes this.
 15. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 16. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 17. Alivia

  Alivia Forumium maestatis

  [​IMG]
   
  Airbourne likes this.
 18. ShKoDRaN_PuRo

  ShKoDRaN_PuRo Papirus rex

 19. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

 20. Airbourne

  Airbourne Papirus rex

Shpërndajeni këtë faqe