1. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 2. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 3. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 4. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 5. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 6. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 7. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  Po të ishte kështu, fotot që solla më lart do të kishin marrë pëlqime, po nuk kanë marrë asnjë... :p
   
 8. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 9. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

 10. Rimseb10

  Rimseb10 Valoris scriptorum

  Sa klas qe ke ku e ke mar gjith ket, a se ke secret
   
 11. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Nga Google Images :p
  Asgjë sekrete.
   
 12. Rimseb10

  Rimseb10 Valoris scriptorum

  Ok mjafto te ket sukses imitimi ne kto Images
   
 13. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

  22788805_1493632370936028_6509304713996799251_n.jpg
   
  Artin likes this.
 14. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

 15. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  Më duket se disa këtu nuk e kanë kuptuar temën siç duhet...
  Tema thotë foto dhe piktura, jo karikatura :p

  [​IMG]
   
 16. Chrono_Crusade

  Chrono_Crusade Valoris scriptorum

  Edhe permbajtja e karikatures femer eshte , aq me teper me nje mesazh shume me te forte :p
   
 17. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  E ku mesazh më të fortë se i fotos sime?!
  Askush s'mund të japë dot mesazh më të fortë se ajo! :p
   
 18. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  Ana Beatriz Barros

  [​IMG]
   
 19. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 20. Artin

  Artin Valoris scriptorum

Shpërndajeni këtë faqe