1. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 2. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  Patjetër që duhet t'i duket pak fytyra, por nuk gjeta dhe e solla sa për shembull...
  Ja një tjetër, por prapë nuk është ashtu siç e kam në mendje unë...

  [​IMG]
   
  DarkBlonde and Anabell like this.
 3. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 4. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 5. Alivia

  Alivia Forumium maestatis

  Ma paskeni marre temen pa te drejt autori ore njerez te mire! :) hahahaha.
  Ju pershendes!

  Per temen;

  [​IMG]
   
  DarkBlonde, TinkerBell and gurax like this.
 6. gurax

  gurax Pan ignoramus

 7. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

  FB_IMG_1501866683231.jpg
   
  Anabell likes this.
 8. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 9. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 10. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

  [​IMG]
   
  gurax and DarkBlonde like this.
 11. Mystique

  Mystique Larg Anëtar i Shtabit

 12. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 13. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 14. Andrea_1

  Andrea_1 Forumium praecox

  IMG_1746.JPG
   
  joetisti_ likes this.
 15. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

 16. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]
   
  Mystique and Alivia like this.
 17. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 18. Artin

  Artin Valoris scriptorum

  [​IMG]
   
  Andrea_1 and TinkerBell like this.
 19. Artin

  Artin Valoris scriptorum

 20. Alivia

  Alivia Forumium maestatis

  [​IMG]
   
  TinkerBell likes this.

Shpërndajeni këtë faqe