Piktura të mrekullueshme vajore, gati reale

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga BeRaTsi_MiZeRje, 17 Sep 2014.

 1. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

  Ruddy Taveras, një piktor profesionist nga Republika Domenikane tregon aftësitë e tij me pikturat vajore, çdo detaj duket tepër real ku reflektimi dhe transparenca është vërtet mbreslënëse.
   
 2. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 3. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 4. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 5. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 6. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 7. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 8. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 9. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 10. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 11. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 12. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 13. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 14. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 15. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

 16. BeRaTsi_MiZeRje

  BeRaTsi_MiZeRje Aktivist i AlbForumi

Shpërndajeni këtë faqe