Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  83,384
 2. Iliri
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  39,482
 3. Darien
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  30,752
 4. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  10,727
 5. olti
  Përgjigje:
  147
  Shikime:
  53,998
 6. S6T6N6
  Përgjigje:
  135
  Shikime:
  56,829
 7. ledion
  Përgjigje:
  121
  Shikime:
  55,606
 8. Al-Punk
  Përgjigje:
  104
  Shikime:
  10,587
 9. PrInCiPiEl
  Përgjigje:
  86
  Shikime:
  24,007
 10. merc
  Përgjigje:
  85
  Shikime:
  31,005
 11. koppertoni
  Përgjigje:
  83
  Shikime:
  24,721
 12. olti
  Përgjigje:
  63
  Shikime:
  9,190
 13. mydeir margjoni
  Përgjigje:
  61
  Shikime:
  10,004
 14. Wii
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  8,852
 15. Blendi
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  9,655
 16. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  55
  Shikime:
  6,810
 17. Wii
  Përgjigje:
  54
  Shikime:
  17,673
 18. Sonia007
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  7,100
 19. astronaut
  Përgjigje:
  42
  Shikime:
  9,693

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...