A ekzistojne UFO-t?

ledion

Primus registratum
A ekzistojne UFO-t?

Qe nga 1946 jemi marre shume me UFO-t. Kemi folur shume per ta. Ekzistojne apo nuk ekzistojne?

genti

Primus registratum
Re: A ekzistojne UFO-t?

Ashtu eshte, sikur te ishin marre shqiptaret me pak me problemin e UFO-ve nuk do ishte shqiperia ashtu si eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

khour

Forumium praecox

Sa e cuditshme qe eshte. Kur dikush flet qe beson per egzistencen e fantazmave shumekush e quan te lojtur.Kur del dikush qe flet per ufot i besojme pa hezituar. Ndryshimi eshte se e para eshte primitive dhe e dyta shkencore.Mendoj se ne te dyja rastet fshihen njerez te shkalluar, te semure ose mashtrues.

TEO

Primus registratum

Te thuash qe jemi te vetmet qenie ne univers eshte banale dhe idjotllik. Te thuash qe jemi te vetmet qenie inteligjente ne univers pastaj eshte absurditet fare.

Zoti beri Adamin dhe Even. Adami dhe Eva bene dy cuna. Si u shumuam pastaj??? Lindi Abeli apo Kaini?

kris[t]i

Primus registratum

Une personalisht besoj... qe UFO ekzistojne dhe qe ato kane nje teknologji shume here me te mire se tonen dhe nje tru me te zhvilluar se tonin....
Kristi

SuPeR_MaN

Primus registratum

UFOT? Kur Flitet me miljarda Galektika, e me multimiljarda Yjzi, e per Planete ska numer, si nuk eshte e munder te ket qenje diqka si ne te ngjajshme, kjo eshte e mundur me se 1.000.000% :book:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEO:
[qb] Zoti beri Adamin dhe Even. Adami dhe Eva bene dy cuna. Si u shumuam pastaj??? Lindi Abeli apo Kaini? [/qb]
Qe atehere paska pas gay :eek: :smash:

Nuk besoj ne ekzistencen e UFO-ve :shrug: kjo sdo te thote ama qe nuk besoj ne ekzistencen e qenieve diku tjeter ne hapesire. Po te ishin aq te perparuar "ata" sa te kishin shpikur nje objekt fluturues kaq potent, atehere pse nuk na kontaktojne :confused: nuk e besoj se arsyeja eshte frika /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga XhinO_1:
[qb] Ashtu eshte, sikur te ishin marre shqiptaret me pak me problemin e UFO-ve nuk do ishte shqiperia ashtu si eshte /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nuk jam dakort me ty Xhino! Shumica e qeveritarëve shqiptarë janë UFO kështu që i bie që ne nuk jemi marrë sa duhet!

A egzistojnë UFO-t? Besoj se po dhe prova ka patur gjatë gjithë historisë së njerëzimit. Le të kujtojmë ngjitjen e Krishtit në qiell (ata që do më shikojnë kur të ngjitem do verbohen nga drita e madhe. Një dritë aq të madhe mund ta krijojë vetëm një reaksion bërthamor i pamundur në atë kohë!) apo edhe vetë formën e kishave e të xhamijave.
Kaini apo Abeli! :idea: Ja pse bashkëegzistojnë teoria e evolucionit dhe ajo e krijimit! Të dyja faktikisht janë të vërteta! Kaini dhe abeli, edhe sikur të ishin gay, nuk kishin një teknologji për t'u transformuar në femra. Pra e vetmja mënyrë ishte t'ia bojshin majmuneve! Që nga ajo ditë rraca njerëzore ka pësuar një regresion të hatashëm!

Tan

Primus registratum

Ufot ekzistojne perderisa ekzistojne deshmitare reale.
I pari qe pa ufon ishte piloti Kenneth Arnold i cili e pershkoi si nje flying saucer, nga mori dhe emrin.

Alanis

Primus registratum

Une nganjehere mendoj qe ndoshta nuk jemi te vetmit ne gjithe ate univers te madh... pastaj mendoj: kush dreqin i di permasat e universit, ndoshta eshte dhe shume i vogel..! /pf/images/graemlins/shrug.gif

lionkid

Primus registratum

Po cfare UFO ore!!! Me duket se eshte qesharake.

Une jam i sigurte qe ne kete gjithësi te madhe ka jetë. Mikrobe dhe insekte te tjera mund te them se ka me siguri, mirepo nuk jam i sigurte qe ka "njerez", do t'thote qenie inteligjente. mirepo besoj se po dhe une per veti jam i sigurte qe po (me pak ose me te zhvilluar se ne).

ne sistemin tonë diellor ekzistojne disa planete. toka i permbush kushtet per jeten e njerezve (temperaturen, ajrin, atmosferen, ujin etj.) Në gjithësi eksizotjne aq shume galaksija, yje dhe mos ti permendi planetet.....prej miliardave planeteve qe ekzistojne mendoni qe asnjë nuk i permbush kushtet per jete te ndonje qenie inteligjene si q'eshte njeriu?

Alanis

Primus registratum

E paske horizontin e planeteve shume te kufizuar, deri te miliardat shkoke.... ore eshte pafund dhe ka infinit planete, e kupton dicka qe s'i gjendet fundi... asnjeri nuk e kupton sepse ne kete bote jemi te rrethuar nga gjera qe lindin dhe vdesin, fillojne dhe mbarojne!!

nycattorney

Primus registratum

Une them se me shume se gjysma e atyre qe postojne ketu jane UFO. E vetmja menyre per te shpjeguar te pashpjegushmen...

Le_Routard

Forumium maestatis

Sot kapen nji ktu ke lagjia ime, duhet me prit deri neser sa te dali n'gazet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ersidi

Primus registratum

"ufot" nje fjale per te pershkruar te panjohuren.dhe pse ne duhet te mendojme qe jemi te vetmet qenie njerezore ne univers? sepse nuk i kemi eksplorur galaktikat e tjera apo sepse duam te ndjehemi qenie superiore?.