Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  84,211
 2. Darien
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  30,844
 3. Iliri
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  39,569
 4. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  11,194
 5. astronaut
  Përgjigje:
  42
  Shikime:
  9,822
 6. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,376
 7. ad ifixit
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  575
 8. Seyfert
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  2,447
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  104
  Shikime:
  10,808
 10. Gazmend Mici
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,196
 11. gurax
  Përgjigje:
  36
  Shikime:
  7,986
 12. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,547
 13. Aki
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,500
 14. eM
  Përgjigje:
  22
  Shikime:
  6,108
 15. gurax
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  5,089
 16. gurax
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,586
 17. Diavolessa
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  7,958
 18. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,061
 19. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,012

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...