Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  389,955
 2. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  747,302
 3. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  29,475
 4. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  525,956
 5. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  47,545
 6. Kordelja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,199
 7. bebi
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  2,454
 8. tutu
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  28,907
 9. Anasykaltra
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,636
 10. Ema
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,407
 11. Diavolessa
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  8,600
 12. TEA
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,640
 13. Ema
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  3,743
 14. AlbanianEagle
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,083
 15. illyricus
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  755
 16. v
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  5,149
 17. sonora
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,827
 18. Imeri
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,489
 19. eM
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  1,990
 20. macia_blu
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  4,444

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...