Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
  1. shkopi
    Përgjigje:
    101
    Shikime:
    10,942
  2. AlbanianC0derz
    Përgjigje:
    2
    Shikime:
    622
  3. gurax
    Përgjigje:
    7
    Shikime:
    1,699
  4. urijan
    Përgjigje:
    8
    Shikime:
    9,554
  5. The Helper
    Përgjigje:
    10
    Shikime:
    8,085
  6. gurax
    Përgjigje:
    3
    Shikime:
    1,172
  7. Enea Xhani
    Përgjigje:
    8
    Shikime:
    4,700
  8. Al-Punk
    Përgjigje:
    4
    Shikime:
    1,791
  9. kuriozi000000000000000000
    Përgjigje:
    11
    Shikime:
    6,718
  10. Al-Punk
    Përgjigje:
    3
    Shikime:
    1,876
  11. cufi_bardhit
    Përgjigje:
    4
    Shikime:
    2,980
  12. jumpi
    Përgjigje:
    7
    Shikime:
    1,913
  13. giapar
    Përgjigje:
    5
    Shikime:
    1,407
  14. IT/Programming
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    1,119
  15. oneo
    Përgjigje:
    8
    Shikime:
    1,828

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...