Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. gurax
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  4,116
 2. Fulcrum
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,341
 3. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,735
 4. Rima
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  763
 5. v-_-s
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  794
 6. umu abdullah
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  788
 7. SkErDi
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,087
 8. qoska
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  2,177
 9. Albert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  807
 10. ludwig
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  971
 11. qoska
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,108
 12. jack owar II
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  837
 13. Tetovari
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,930
 14. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  2,813
 15. ladio
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  706

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...