Teknologjia dhe Informatika

 1. Te reja dhe njoftime teknologjike

  Cdo gje interesante dhe qe do te donit ta benint te ditur, mund ta beni ketu.
  Tema:
  919
  Mesazhe:
  3,734
  E fundit: Iptv m3u playlist mac adress artan1233, 21 Jan 2020
  RSS
 2. Webmastera - Faqe - Domaining - Hosting

  Faqe me informacione se si mund te behet nje biznes ne internet
  Tema:
  292
  Mesazhe:
  1,656
  RSS
 3. Programet dhe Programuesit

  Diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme!
  Tema:
  947
  Mesazhe:
  8,201
  E fundit: Parandalimi i Malware. Eléonoré, 16 Apr 2018
  RSS
 4. Lojra te ndryshme

  Diskutime mbi lojra të ndryshme, strategjike, 3D, lan...
  Tema:
  186
  Mesazhe:
  2,578
  E fundit: emra...te bukur Masha, 28 Oct 2019
  RSS