Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  47,545
 2. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  29,475
 3. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  389,955
 4. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  747,302
 5. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  525,956
 6. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  281
 7. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  268
 8. Fawkey
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  609
 9. miku-yt
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,201
 10. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  730
 11. guest17
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  640
 12. guest17
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  3,215
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  636
 14. Seyfert
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,294
 15. katsune
  Përgjigje:
  64
  Shikime:
  7,737
 16. endri.inxh
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  1,477
 17. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  763
 18. Alephh
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  1,291
 19. e panjohura
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  15,632
 20. Seyfert
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,463

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...