Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

  1. Historia Shqiptare

    Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
    Tema:
    418
    Mesazhe:
    8,634
    E fundit: kulla e haklajve bobo, 14 Aug 2019
    RSS
  2. Historia Boterore

    Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
    Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
    Tema:
    76
    Mesazhe:
    2,171
    RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
  1. Aki
    Përgjigje:
    53
    Shikime:
    19,376
  2. Universal
    Përgjigje:
    14
    Shikime:
    6,632
  3. Universal
    Përgjigje:
    4
    Shikime:
    4,149
  4. Universal
    Përgjigje:
    6
    Shikime:
    2,800
  5. WORLD
    Përgjigje:
    1
    Shikime:
    1,637
  6. Solaris
    Përgjigje:
    31
    Shikime:
    9,606
  7. Seyfert
    Përgjigje:
    2
    Shikime:
    2,449
  8. Seyfert
    Përgjigje:
    3
    Shikime:
    3,635
  9. pirro2016
    Përgjigje:
    5
    Shikime:
    3,919
  10. Universal
    Përgjigje:
    28
    Shikime:
    4,203
  11. Ildri
    Përgjigje:
    22
    Shikime:
    9,956
  12. Universal
    Përgjigje:
    8
    Shikime:
    2,716
  13. Seyfert
    Përgjigje:
    1
    Shikime:
    1,826
  14. Seyfert
    Përgjigje:
    1
    Shikime:
    3,081
  15. scadarsko
    Përgjigje:
    3
    Shikime:
    21,621
  16. Seyfert
    Përgjigje:
    1
    Shikime:
    2,505

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...