Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

  1. Historia Shqiptare

    Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
    Tema:
    418
    Mesazhe:
    8,614
    E fundit: kulla e haklajve Airbourne, 28 Nov 2017
    RSS
  2. Historia Boterore

    Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
    Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
    Tema:
    76
    Mesazhe:
    2,170
    E fundit: Prejardhja e emrit "Serb" Airbourne, 25 Oct 2017
    RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
  1. Dreamer
    Përgjigje:
    21
    Shikime:
    4,736
  2. Al-Punk
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    2,095
  3. Almaa'95
    Përgjigje:
    14
    Shikime:
    1,518
  4. Universal
    Përgjigje:
    3
    Shikime:
    1,140
  5. Thamina
    Përgjigje:
    1
    Shikime:
    597
  6. Dreamer
    Përgjigje:
    9
    Shikime:
    2,320
  7. Dreamer
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    619
  8. Universal
    Përgjigje:
    13
    Shikime:
    4,311
  9. Thamina
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    610
  10. Universal
    Përgjigje:
    2
    Shikime:
    633
  11. Seyfert
    Përgjigje:
    1
    Shikime:
    639
  12. Seyfert
    Përgjigje:
    0
    Shikime:
    418
  13. Universal
    Përgjigje:
    27
    Shikime:
    2,093
  14. Lisa
    Përgjigje:
    2
    Shikime:
    599
  15. Lisa
    Përgjigje:
    2
    Shikime:
    595

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...