Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te papritura

MLK

Primus registratum
Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa

More na kallzo venin ku ke ble kartolinat se si ha njeri keto /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Vendet e fundit ku kam qene ishin Greqia (Thesaloniki) dhe Turqia (Istambul ) .
Prisja me shume nga keto dy vende por asnjeri sme pelqeu . Thjesht vende te varfra . E vetmja gje qe me pelqeu ne Stamboll ishte Xhamia Blu dhe kur anija e vogel qe kalonte ne 2 pjeset europiane dhe 1 pjese aziatike te Stambollit . Me pelqeu dhe Turkish Bath (masazh me aroma ) si dhe Belly Dancing /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
More na kallzo venin ku ke ble kartolinat se si ha njeri keto /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahahahahahaha si zakonisht...ti... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ok kartolinat i gjeta ne nje sit web...por qe kam qene me verte...kam qene...sepse eshte vetem 80 km larg meje...dhe eshte nje mrekulli ne Vosges...si me qene ne Krahinen Malore Veriore....qashtu eshte /pf/images/graemlins/grin.gif i mungonte peizazhit vetem nje malok me ashtu ne koke..si quhet ajo kapelja e vogel e bardhe? ok laisse tomber nuk me kujtohet...QELESHE uhhhh e gjeta... /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

Shkrimi nga Lips

..Isha e trembur per diten se si do vente.Hipem ne makine me pak bagazhe qe kishim mare me vete.Rruges perpiqesha te mos e kisha mendjen te menyra se si A.. po i jepte makines ( edhe pse kisha pak merak si per here te pare qe po e bente rrugen per ne Korce ).Vume radion ne frekuencat e radio Nacional e nisem te kendonim te gjithe me sa kishim fuqi : nje stonature totale ajo shporta e zerave tane por me bente te qeshja me te madhe.Ne Elbasan vendosem te pinim kafen tone te mengjesit te Kalaja e restauruar.Jashte rruget ishin te prishura ,plot kanale te hapura anes rruges ,sic duket po beheshin regullime si per zgjedhje.Brenda sapo shkelim ne barin jeshil te lokalit ,perpara nesh na shfaqet parajsa plot gura e gjelberim e lokalit.Pronari i lokalit gjihe kujdes ishte munduar te ruante origjinalitetin e kalase shekullore.Beme fotografi dhe shijuam kafen tone perballe mureve te larta te mbushura me jargavane qe tashme kishin mare ngjyre te kuqe.I hipim makines ,dhe serish nisim te kendojme.Ne dalje te Elbasanit ,ndalojme makinen te lokali "Gjuetari" ku vendosim te hame dreken.Sapo futem brenda ndjejme nje arome mishi te pjekur edhe biseda me ze te larte nga njerezit qe hanin e shijonin dreken e tyre.Ne zume nje vend ne cep te lokalit ku shikonim lumin e Shkumbinit dhe male plot perreth.Qetesi per te cilen do falje gjithcka.Edhe ne si te tjeret shijuam dreken tone ,me mishin e gatuar me ereza aq te gjetura, e me veren e kuqe me te cilen nuk e tepruam shume sepse per pak do niseshim serish." Tani drejt e ne Korce ee" - dhe nisemi me shpejtesi drejt per ne destinacionin tone final. Ne Pogradec na tundonte idea per te ndaluar ne Drilon. "Hajde shkojme po he se 30 minuta me heret sna kushton asgje" Futemi per ne Drilon.Leme makinen dhe nisim te ecim permbi urat prej druri mbi uje.Poshte kembeve tona pata vinin na afroheshin dhe peshqit largoheshin turma turma te trembur nga patat e mjelmat.Pemet e thara dhe gjethet qe kercisnin te jepnin ndjesine e nje vjeshte te harruar.Nuk kam fjale ta pershkruaj ate ajer te paster ,ate ndjesi aq qetesuese.Me vete peshperisja " Kishe vertete nevoje per kete..". Mberrijme ne Korce ,edhe pse ora 5 ,nata kishte zene.Shkojme ne hotelin tone,leme plackat,shplodhemi dhe pasi e kemi mare veten plotesisht nga rruga, ecim neper rrugicat me kalldrem te Korces.Pasterti e jashtezakonshme,aq sa na ben habi.Zgjedhim te ulemi ne nje lokal me te rinj dhe porosisim.Une piva kapucinon me te mire qe kisha provuar ndonjehere..hmm ajo aroma e kanelles perzjere me therrmija arrash...mrekullia vete.Pasi flasim per udhetimin tone gjithe pasione,energjia e deshira vendosim te hame darke e pas darke te shkojme te "Skena".Kishim degjuar per kete lokal - buzuk,por kur futemi brenda ndihemi si ne shtepine tone.Dy vellezer (mjeshtra) kendonin kenge korcare ,valle,kenge greke,turke,angleze ( Robbie Williams ) ,etj dhe njerezit zbrisnin ne skene te kercenin te gjithe se bashku.Ne zume nje qoshe ,porositem ,dhe une e paduar zbres ne skene te kercej.Nuk pushoja,ishte gjithcka aq tradicionale ,gjithcka aq shqiptare sa ndjeja mall.Kapeshim ne valle me njerez te panjohur ,qeshnim e kendonim me sa fuqi kishim.Vellezerit me pershendeten per Ditelindjen,ashtu sic bene me shume te tjere.Isha e lumtur,dhe sdoja asgje me teper nga kjo dite.Fluturoja neper vallet ,neper kercimet dans, neper kenget popullore aq shume me pelqenin. Do doja te mos merrte fund asnjehere ajo nate,sa shume do doja..
Largohemi per te hoteli yne.Ndahemi te gjithe neper dhoma ,dhe une me zemren time me te cilin kam fjetur e perqafuar ne krahet e tij me aromen prej femije.E shihja ne sy dhe kuptoja sa e dashuruar pas tij isha .
Mengjesi te ne trokiti me rreze dielli te ngrohta mbi trupat tane.Pasi hame mengjesin ,nisemi per ne Boboshtice.
Ah,Boboshtica..Qe prej se largu i ndiheshe era e drurit te thare..pyjeve me trungje te zhveshura dhe oxhaqe shtepish qe te ndillnin vec ngrohtesi.Mu kujtua kur piqja kerpudha e misra mbi ato soba te vjetra dhe se sa me pelqente era e tymit qe ndjeja nga djegia e drurve.Ne u ulem ne nje lokal me vater.Drunjte kercisnin kur digjeshin edhe une rrija ashtu e heshtur duke i pare per minuta te tera.Shihja miqte e mi qe i kishin te gjithe faqet e kuqe nga e ngrohta e vatres.Ishte gjithcka doja.Kisha gjithcka doja ,aty, ne ate vend,pergjithmone."Zemer,une po shoh kudo ,cdo detaj e po e fotografoj me sy ,qe naten para se te me zere gjumi ta shoh perseri kete vend e te vi serish ketu sa here te me marre malli"-- me tha shpirti im."Edhe une shpirt,eshte shume bukur per ta harruar kete vend". E dashuroja ate vend,i dashuroja ato muret prej druri te veshura me objekte te vjeteruara ,te vecanta, e me lekura te thara kafshesh.Kalojme dhe dreken ne kete vend,me mikpritjen mbreselenese te fshatareve dhe nisemi drejt e per ne Tirane.Koha e vrenjtur e ndolli erresiren me shpejt..por ne ishim aq te fresket,aq te gjalle sa nuk pyesnim me as per lodhje,as per frike...gjithcka tani ishte ndryshe,ngjyra te tjera shikonim ,dhe dashuronim pa fund jeten vetem prej nje udhetimi!!
Harrojme sa nevoje kemi te shplodhemi,te endemi e te gjejme veten tone neper pasione te humbura ,e te mos mplakemi aq trishtueshem me kohen.

--------------------
Bota ime me perket vetem mua!!

eniad

Forumium maestatis

Candy
Just Me

Reged: 16/05/2003
Shkrime: 1681
Bllok: "VA is 4 lovers" [Re: LiPS]
#412977926 - 16:11 11/12/2006 (151.200.217.137) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Lipso, te kam zili qe ke shkuar ne Drilon. Me ka marre malli per liqenin dhe verat e kendshme!

--------------------
Say STOP to poverty! Help someone in need.

www.promalbania.com

Shkrimi Manaxhoni këtë grup shkrimesh

jessi

Reged: 30/01/2003
Shkrime: 21
[Re: Candy]
#412977967 - 17:48 11/12/2006 (68.37.55.52) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Lips me bere ta lexoj shkrimin tend te fundit mbi 10 here dhe nuk ngopesha dot .Detajet ishin te mrekullueshme dhe me dukeshe sikur isha une me te vertete qe perjetoja kete trip.Ah sa me ka zene malli te isha ne ate qoshe te botes i ndrroj te gjitha keto "mrekullira" qe kam ne kontinentin tjeter.Faleminderit ma bere diten shume te kendshme .Happy birthday......

Poster
veteran

Reged: 22/11/2005
Shkrime: 1204
[Re: jessi]
#412977969 - 17:54 11/12/2006 (217.24.240.186) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Uaa ishte shume i bukur Lips... I mrekullueshem. Me kujtove gjithe gjerat e bukura qe me ofron vendi im, te cilat, tani qe jam larg tij, i kujtoj jo pa lot ne sy...
Faleminderit per ambjentin elbasanlli qe na solle, per ate librazhdas, per ate korcar... Ishte shume shume e bukur...
Dhe ti e kishe pershkruar shume shume bukur... jotja me ngjan me nje pene profesionisti te vertete.
Te lumte...

Lubardhi
Bos primigenius

Reged: 23/02/2004
Shkrime: 2548
Bllok: Critically Endangered [Re: Poster]
#412978028 - 20:14 11/12/2006 (80.78.64.41) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Ka shume gabime gramatikore dhe drejtshkrimore

--------------------
Kapiten Boletivari

Balkan Lynx Compendium

notorious_on

Reged: 20/01/2006
Shkrime: 4059
[Re: Lubardhi]
#412978291 - 23:53 11/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

LiPS... dhe un preferoj po ato pika pushimi gjat rruges per ne Korç, e per tu habit te Gjahtari dhe un ate cepin aty tek lumi preferoj sa her qe ndaloj

nje kafe ne Drilon, dhe ec e mos ndalo mo

ndersa ne kthim 1 thes patate 1 varg me qep Korce e viaaa

te kshilloj te hash dreken ne Tushemisht, kur ktheheni nga Korca

qeke knoq fare mo, po me shum qeke knoq kur e ke pa veten sakllom ne shpi ty menu se kush i ipte makines

--------------------
EniGmiSta [4]

LiPS

Reged: 22/01/2004
Shkrime: 6831
Bllok: Shqiperi,Tirane [Re: notorious_on] #412978297 - 23:59 11/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Ju faleminderit te gjitheve.Me vjen shume mire qe ju ka pelqyer ajo cka kam rrefyer dhe qe munda tju sjell sado pak copeza te jetes ne Shqiperi nga nje vajze e re.Kemi probleme,na mungojne dritat,uji ,leket ,por te pakten kemi akoma deshiren per ta bere jeten dicka me te vlefshme se sa na ofrohet.

--------------------

ErSI
elektron i zgidhur

Reged: 03/11/2002
Shkrime: 3820
Bllok: okSIdEntI [Re: LiPS]
#412978302 - 00:03 12/12/2006 (195.210.65.19) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------

Me vjen shume mire qe ju ka pelqyer ajo cka kam rrefyer dhe qe munda tju sjell sado pak copeza te jetes ne Shqiperi nga nje vajze e re .

--------------------------------------------------------------------------------

Lips, pse vihesh ne kryq?!

--------------------
Praktika-Online
Voxaquila

"Un'arancia sul tavolo, il tuo vestito sul tappeto. E nel mio letto tu...

notorious_on

[Re: LiPS]
#412978303 - 00:04 12/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

kur qahesh ne ti mo LiPS...

ja pinkparadis pershembull ka drita,uje dhe lek... po ngeli ty u zon me komshit n'pallat, s'del

--------------------
EniGmiSta [4]

LiPS

Bllok: Shqiperi,Tirane [Re: notorious_on]
#412978312 - 00:15 12/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Sepse me duket se eshte harruar rinia,eshte lene pas dore dhe gjithcka eshte materializuar.Ka humbur sensi i mirfillte i argetimit te te rinjve,sot merremi me cdo gje pervecse te kenaqim veten me kenaqesi infinite.

Noto,edhe Pinkut i kam premtuar pak nga parajsa ime Do me marr pjese ti?

--------------------

LiPS

#412978315 - 00:21 12/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Doja te shkoja ne Voskopoje por sna premtoi shume koha dhe nuk donim te lodheshim shume meqenese sot kishim shkolle,por sdq premtova miqve te mi qe do i coja te shikonin nje here edhe Voskopojen edhe Dardhen.Te preferuarit tone

--------------------

notorious_on

#412978319 - 00:25 12/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

po pse jo tek Akademia...? jan te gjitha kushtet dhe ne Dimer aty... imagjino te rish para Oxhakut ty pi Salep te shtohet jeta

bukur bukur anej...

me fute ne menime tashi...

--------------------
EniGmiSta [4]

LiPS

#412978324 - 00:29 12/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Sepse edhe ketej nga isha ishte bukur.As qe e diskutoj akademine,madje miqte e mi do mahniteshin nga kishat dhe vjetersia e tyre.Une per vete jam mahnitur.Lere pastaj ajo pamja fantastike dhe rezervatet me peshq..

--------------------

notorious_on

#412978326 - 00:34 12/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

rezervatet esht e vetmja gjo qe sme hyn ne sy aty... po ti se njef mir ate zon atje, esht nje rezervat i madh ja 1 ore nga aty atje esht natyra prrallore... apo te shkosh neper burimet

po tek kisha e shen Kostandinit ke shkuar ti...? atje esht fantastike shkohet ne kemb atje LiPS... ne mes te pyllit 2 ore rrug

me kapi nastalgjia keq fare tashi...

--------------------
EniGmiSta [4]

LiPS

#412978331 - 00:39 12/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Kam shkuar te ajo kishe dhe ndaj doja te coja dhe te tjeret atje,por e pashe qe se planifikuam mire kohen edhe e lame me aq,sigurisht per te ardhur dhe here te tjera.Rezervatin e madh se kam pare,ai poshte akadamise ??

--------------------

notorious_on

#412978336 - 00:44 12/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

jo jo esht i madh sa nje Liqen, nese e ke parasysh kur je duke zgrit nga akademia po te shikosh neper ato kodrat mbas fshatit esht nje rrug e vetmja ajo te çon atje afer... esht natyr ne vete ma beso huuuuu

--------------------
EniGmiSta [4]

LiPS

#412978338 - 00:47 12/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

e kam parasysh ate rruge,por se di pse se paskam pare.sdq ,do e kerkoj kur te vete.

--------------------

notorious_on

#412978344 - 00:54 12/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Ok po jo te maresh rruget kot... pyt, un per te shkuar atje i bie nga Fshati esht shum me bukur anash nje kodre shikon gremina dhe pyje dhe lendina pa fund...

me kismet ne ver hap dhe ai Hoteli Madheshtor ne Fshat tek lapidari e ke parasysh...?

--------------------
EniGmiSta [4]

LiPS

#412978348 - 01:01 12/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Po po e kam parasysh,ne fakt qe nga vera qe isha une ,dukej qe ishte nga perfundimi i ndertimit te pakten.Ti duhet ta dish me mire,por sdq lapidari eshte shume me poshte parajses se lendinave dhe humnerave ,dhe ndryshe i shijon kur je te Akademia.

--------------------

notorious_on

#412978355 - 01:13 12/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

normal qe po... por ai ka bo dhe anfiteater veror aty me muzik live, pastaj per mua qe ne ver pushoj ne Fshat aty me intereson me shum se akademia...

atje lart di solito mar kafen e mengjesit un dhe ate te mbazdites

--------------------
EniGmiSta [4]

LiPS

#412978357 - 01:14 12/12/2006 (217.24.240.8) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Edhe mua me pelqen idea qe ka ai ,sidomos per amfiteatrin.Me siguri keto pushimet do ti kalokemi bashke

--------------------

notorious_on

#412978366 - 01:37 12/12/2006 (213.230.129.22) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

pse jo... ti rim larg njoni tjetrit ti me te tut e un me te mit

vend takimi tek amfiteatri, me shenja njoni tjetrit e oooop tek banjo, apo ska dhe banjo komode aty

jo per gjo po dhe pushimet kalojn ultra me kshu aventurash

--------------------
EniGmiSta [4]

S

Scorpion

Guest

Ne Elbasan vendosem te pinim kafen tone te mengjesit te Kalaja e restauruar.Jashte rruget ishin te prishura ,plot kanale te hapura anes rruges ,sic duket po beheshin regullime si per zgjedhje.Brenda sapo shkelim ne barin jeshil te lokalit ,perpara nesh na shfaqet parajsa plot gura e gjelberim e lokalit.Pronari i lokalit gjihe kujdes ishte munduar te ruante origjinalitetin e kalase shekullore.Beme fotografi dhe shijuam kafen tone perballe mureve te larta te mbushura me jargavane qe tashme kishin mare ngjyre te kuqe.I hipim makines ,dhe serish nisim te kendojme.Ne dalje te Elbasanit ,ndalojme makinen te lokali "Gjuetari" ku vendosim te hame dreken.Sapo futem brenda ndjejme nje arome mishi te pjekur edhe biseda me ze te larte nga njerezit qe hanin e shijonin dreken e tyre.Ne zume nje vend ne cep te lokalit ku shikonim lumin e Shkumbinit dhe male plot perreth.Qetesi per te cilen do falje gjithcka.Edhe ne si te tjeret shijuam dreken tone ,me mishin e gatuar me ereza aq te gjetura, e me veren e kuqe me te cilen nuk e tepruam shume sepse per pak do niseshim serish."

[/ QUOTE ]

Lips flm qe i paske kushtu Elbasanit keto fjale te bukura dhe kete pershkrim te detajuar /pf/images/graemlins/tonguee.gif Mos ma shaj lagjen, c'heqim ne kur s'ka drita per te kaluar atje naten /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse s'na bere nje tel. mi, te kishim uruar per ditelindje ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

<font color="red">Se kapa duhet me dale jashte kufinjve apo jo por po tregoj nje per jashte. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>

Ishte fund shkurti i 98-es , isha ne pune ate nate dhe per bela kisha marre albumin e fotove me shty kohen , duke pare fotot shumica e shoqnise ishte jashte /pf/images/graemlins/frown.gif,dhe disa po me iknin mbas 2 ditesh ne Greqi , ma paten bere fushe me lule dhe sesi mu mbush mendja te iki dhe une.
E lash punen pa lajmeruar pronarin ika si mceftas me i fjale.Shkuam me furgon deri ne Bilisht rruges me shoqeronte imagjinata per vendin ku do shkonim /pf/images/graemlins/idea.gif
Ndaluam ne Bilisht ishte mbasdite , tregu qytetit ishte lart si me kalldrem i shtruar me ato shtepite 1-kace te vjeteruara prej kohesh , pasi beme furnizimin mire e mire deri ne "dhembe" kur i thone do benim gati 9 dite udhetim ne kembe , 2 steka Partner e te gjitha ca na duhej mu be ajo canta shpines si marinsat Amerikane 30 kg. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Shkuam ne fshatin e fundit MIRAS qe ishte kufi me Greqine pasi pime nje kafe turke aty ne klubin e fshatit , klub i thencin ca drasa te ngulura ne toke pritem sa te errej pak , banoret e ketij fshati ishin mesuar me vizitore te perditshem ishte si pike kalimi fshati i tyre e cdo dite e nate kishte gjalleri nga vizitoret e ngadoardhur.
Mes te lehurave te qenve te fshatit filluam te futeshim ne kufirin Grek eshte pak toke neutrale mes dy kufinjve aty ndaluam per te marre porosite e fundit , udheheqesi i grupit e kishte bere 19 here ate rruge i dinte mire te gjitha rruget na keshilloj te mos ndezim cigare, pa zhurme dhe te mos ndaheshim nga njeri tjetri ishte nate dhe ushtaret greke ishin verdalle, per nje cast mendja me coj tek filmat me partizane po me dukej si film ky udhetim /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuke di eshte zone e pasur me minerale pjesa jone por sikur e ka pre zoti me shpate sa hyme ne token greke jeshil'llik i madh ndersa ana jone dheu kuq me ndonje peme te thare tek tuk.
Udheheqesi i kishte idete e qarta se ku do flinim ate nate , debora kishte shkrire pak dhe rruget e hapura me traktor vec per te kaluar Xhipat e ushtrise greke ishin bere balte e gjalle pervec kepuceve te renda mu desh te terhiqja dhe 3-4 kg balt per secilen prej tyre , nata eshte per gjume aq me pak per te ecur te gjitha keto e veshtirsonin udhetimin tone por kshu duhej te udhetonim naten se diten binim ne sy dukeshim me sy te lire jo me me dylbi , dhe sic tregonin cunat te bija ne dore te usharve greke ishte nje "Tragjedi me vete", aq shume kemi ecur ate nate sa mu duk se kaluam tej per tej greqine vendosem te flinim ne nje stan ashtu na zuri gjumi te ulur pa pyetur a froheshim dhe se era na vinte ng ate gjitha anet.Kaluam nje lume te nesermen qe ishte aq i ftohte sa dhe ne vere do mendoheshe 2 here para se tu laje kushedi sa minus ishte na u desh ta kalonim vec me mbathje kur dola nga lumi sikur isha nej turre drush qe nuk merr zjar po ka vec tym me avullonte trupi i teri /pf/images/graemlins/frown.gif.
Kemi ecur 9 dite ne kembe se mbaj mend sa male kemi kaluar sa fusha por di qe kembet me ishin fryre sikur te mi kishin pickuar 300 blete njekohesisht , malllkova veten qe kisha ardhur 2 ditet e fundit na zuri nje shi na i lagu komplet ushqimet dhe ato 2 dite kemi ecur pa ngrene , njeriu qenka i forte duronka shume atje e pashe /pf/images/graemlins/frown.gif(
Arritem me ne fund ne Glinas ne qytetin e Trikallase
meteora.jpg

i cili ishte nje gytet mbi mal ne shkembinj shume i bukur /pf/images/graemlins/smile.gif
atje nuk kishte as pune asgje mezi jemi sajuar duke fjetur ne nje stalle derrash , banoret na kishin hale ne sy sa na shifnin dhe pse nuk ngacmonim njeri , vllai nje shoku na ka mbajt te 11-teve me buke thate nukkishte me lek ate kishim nje panine mengjes , drek, darke te trteja vaktet mblidheshin ne ate gjysem kile brum te pjekur /pf/images/graemlins/frown.gif(
Nje dite dhe pse te pangoupur , pa atlete e shume gjera luajtem futboll me ekipin e ati fshati fituam 3-2 u ndjeme krenar se i treguam c'ishim ne gjendje te benim dhe me buk thate jo me sic ishin ata nje ekip i kompletuar futbolli.Ate nate festuam me pula , bera namin ate nate 19 pula vodha ne ate fshat duhej festuar derisa kupe nuk morem nje trofe duhej si shenje e fitores , ate nate pas 2 javesh fjeta i ngoupur me kembet qe me dhimbnin nga shkelmat e takat e tyre.
Qendrimi ne ate vend po behej ferr nga dita ne dite , lusja zotin te vinte policia te na kapte se nuk kisha as lek me u kthy ne Shqiperi dhe mbas 42 ditesh qendrimi atje erdhen me kapen , ne fakt un ndenja vet nuk desha t'jua jap ate ndjesi te me kapnin /pf/images/graemlins/tongue.gif.
Na kane mbajtur 3 dite ne birucat e nendheshme te rajonit 11 katesh dhe vec nje here na kane dhene buke thate dhe kete mbas protestave te forta te atyre qe ishin brenda , kushte mizerje as nje kafshe nuk mund te rrinte aty jo me njerez e mgjth sna gjeti gje . Kam njohur dy njerez , dy burra te vertete neate burg nje elbasanlli dhe nje shkodron rob zoti te dy si harroj kurre e ndane cdo gje me ne aty /pf/images/graemlins/smile.gif.
Do beja liber po ta tregoj gjithe historine time atje .
Kur u ktheva ne Tirane u betova se nuk shkel me ne Greqi as si turist nuk i le leket tek ato PLERAAAAAAAAAAAAA nuk dhash shume detaje ca kam heq atje por mos e provofshi .

regele

Forumium maestatis

O robo dhe jeshillek dhe debore kishte atje /pf/images/graemlins/smile.gif

Nje shokun tim e kane rrahur greket 8 ore rresht dhe kur erdhi ne Fier (ne karrocerine e nej kamioni) nuk njihej ne ishte ai apo jo, aq shume ia kishin nxire trupin me dru!

^^MIA^^

Forumium maestatis

U futa ne oborrin e rrethuar me hekura,ngjita shkallet me pllaka me pika pika,perballe ishte nje dritare e rrumbullaket tipike pa xhama.Ngjita perseri disa shkalle dhe perballe me del nje koridor i gjate dhe ne erresire.Kishin ikur dritat ,ma mori mendja.Trokita ne deren e pare dhe kerkova dermatologen ,e cila me shtriu ne krevatin e saj me carcaf te bardhe per te me bere gjilperen e alergjise.Une ngrhem e mpire dhe shoh perreth muret gjithe lageshtire dhe i buzeqesh doktoreshes qe kish ngelur shtatezene.AJo ishte shume e bukur per te qene ne ate dhome te mjere ku vetem nje vazo me lule jeshile ishte evetmja ngjyre ndryshe.E falenderoj dhe i uroj shendet.Mbyll deren e drurit pas vetes dhe largohem sa me shpejt nga ai ambjent.Spitali ishte plot me njerez qe gulconin,une ndjeja neveri edhe nga vetja qe isha aty.Ishte ftohte,eca me shpejtesi sa te mundja dhe dola nga ai ambjent vdekjeprures.Me vete pyes,Mjeket mos jane bere lajmetaret e vdekjes tani?!...( me ndjeni ky eshte vendi i fundit qe isha )

true confidental

Forumium maestatis

Kam per te shkruar shume ke kjo tema nese ndonje dite do me premtoje koha .....por sot do vecoja nje nga show...... shatervanet qe vallezojne nen tingujt e muzikes ....para hotel Bellagio ne Vegas ......eshte thjesht amazing .....sidomos kur e shifje shfaqjen nga dhoma ..so romantic ...cdo gjysm ore shatervanet vallezonin nen tingujt e kengeve te ndryshme te Frank Sinatres, C. Dion etc etc ....
attach eshte nje video amatore qe gjeta ne youtube

http://www.youtube.com/watch?v=CnZNe-Xde3g

u74

Primus registratum

Kot muk eshte zgjedhe Bellagio per te realizu "oceans' eleven" . A te shkoi menja me iu thye kasaforten e Bellagio...?

true confidental

Forumium maestatis

Shfaqja e Cirque du Soleil ishte pertej mrekullise , 2 ore ne salle ishin si 2 minuta, mister, abstraksionizem, nuk arrije te hiqje syte nga trupat e akrobateve ne ajer dhe ne uje , harroheshe dhe te dukej se jetoje ne nje dimension tjeter, muzika me tingujt e ujit ....veshtire te gjesh fjale per ta pershkruar ....nese u bie rasti ua rekomandooooooooj...edhe pse bileta its a bit expensive ...eksperienca eshte e rralle ...

http://www.youtube.com/watch?v=fS0pW2ty75s

kelmendielvis

Primus registratum

Po shijoja momente ne plazhin e mrekullueshem ne Phuket kur nje dallge e stermalle u ngrit ne oqean dhe ju drejtua bregut me nje shpejtesi marramendese. E lame plazhin me shpejtesi dhe me vone e morem vesh qe e gjith Azia Juglindore qe goditur nga Tsunami

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Shfaqja e Cirque du Soleil ishte pertej mrekullise , 2 ore ne salle ishin si 2 minuta, mister, abstraksionizem, nuk arrije te hiqje syte nga trupat e akrobateve ne ajer dhe ne uje , harroheshe dhe te dukej se jetoje ne nje dimension tjeter, muzika me tingujt e ujit ....veshtire te gjesh fjale per ta pershkruar ....nese u bie rasti ua rekomandooooooooj...edhe pse bileta its a bit expensive ...eksperienca eshte e rralle ...

http://www.youtube.com/watch?v=fS0pW2ty75s

[/ QUOTE ]

Te besoj...ata nuk i perkasin kesaj bote...i njoh nga televizioni... kam pare nje emision dhe nje spektakel te tyre dhe nuk me iknin nga mendja... e marr me mend ti kesh pare ne te vertete...çfare mrekullie duhet te jete /pf/images/graemlins/smile.gif...jane artiste shume te talentuar...nuk kam pasur rastin ti shoh asnjehere "live"...vijne ne Paris ne maj te ketij viti...Spektakli quhet "Allegria" eshte vertete shume fantastike, te duket vetja si ne nje tjeter bote...biletat ne Paris jane nga 25 deri ne 85 euro...S'kam asnje dite pushimi se do kisha shkuar... /pf/images/graemlins/grin.gif

ados

Primus registratum

Strasburg....para parlamentit europian..duke demostruar kunder
Global warming..Kelysha, policet franceze na sperkaten me boje, mu desh ti hidhja ne plehra rrobat..qe kisha veshur..
Putain..Zarkozi..motherfucker

Odea

Primus registratum

hahaha, great experience ados lol. Btw, c'doje ne strasburg duke demonstruar kunder global warming?

P.S. Shume te lezetshme te shajtmet /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

E pate mbrem at filmin dokumentar qe mori Oscar ...An Inconvenient Truth.... per global warming me Algor qe kishte mar rolin e avokatit te mjedisit .....paskemi te apasionuar edhe ktu ne forum .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Para pak javesh une isha ne nje resort skish , quhet Blue Mountain , rreth 2 ore larg Torontos ...mali ishte teresisht me teleferik, naten cdo gje e ndricuar, keshtu qe mund te beje ski 24 hours, dhe pistat e skive zgjatonin paralelisht me njera tjetren nga maja deri ke fundi......moshat qe benin ski ishin nga me te ndryshmet ..edhe bebe qe sapo kishin mesuar te ecnin ....cute

Me e bukura ishte qe skishte nevoje te perdorje frigoriferin per pijet..zgjasje doren ke ballkoni, fusje shishen e veres ne bore dhe per 10 min ishte temperature perfekte ......

Odea

Primus registratum

Hehehe, impuls, edhe une kisha ne menje me shku atje po ca ti besh kur ke 100 essays me bo. By the way, ishin te shtrenjta the rent skis?

ados

Primus registratum

hey you..overseas...beni dicka....planet get destroyed..
mire eshte te shkosh per ski,por mendo se per 10 vjet femijet do bejne ski ne piste te shtruar me rere apo plehra...
nejse...sorry nese dola jashte temes..

Odea

Primus registratum

Well, ados, me thon te drejten, mjedisi eshte dega qe studioj une. Dmth, nuk eshte exactly, por e fillova me kete (environmental science) e perfundova me geography, urban planning. Kshu qe, e kuptoj dhimjen, po puna o njeriu bo ate qe ka mundesi. Me thuaj pak, ti e mba hapur rubinetin kur la dhomet? I fik dritat kur nuk i perdor? I heq gjonat nga priza kur nuk i perdor? Ke fillu me pagu pare per carbon offsetting (ironikisht, cmimi eshte shume i lire, biznes me vete /pf/images/graemlins/wink.gif)? Keto i boj una, ca do me shume ti? lol