Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te papritura

Leshatani

Primus registratum
Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa

Isha ne Sarande dhe jashte Sarandes ne nje vend te quajtur "syri i kaltert", vend shume i bukur por me se tepermi me pelqeu Bushati. Kete do ti preferoj te gjitheve nga Kosova-Dardania.

pinkparadise

Forumium maestatis

skam qene noj here as ne Ersek e as ne Sarande,
ne fakt njof vetem Tiranen, Durresin, Krujen(qe shkoshim eskursjon me shkollen /pf/images/graemlins/laugh.gif )

GRiZhLa

Primus registratum

Isha n'Derdhje t'Bunes ne oret e fundit te dites, nje perendim qe jepte pamje piktoreske si tek pikturat me t'bukura qe mund te shifje nojher...
Ai ishull qe ndodhej mes ujit te embel dhe te kripur - nje ndarje sikur t'ishte me thike, dhe ajo rere poshte kembeve e jodizuar qe shkriftohej nder hapesirat e gishtave...

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Me pelqen te eci /pf/images/graemlins/rolleyes.gif ,te zbuloj birucat e qyteteve te lashta : aty ku s'pres asgje,aty ku nuk ka kom kinezi (por vetem albanezi do shtoja une, /pf/images/graemlins/laugh.gif )me kamera,rromuj[...]
Me pelqen thjeshtesia e esencjalitetit /pf/images/graemlins/angel.gif tek ç'do vend , fshat,qytet,kryeqytet&co.
Te vizitosh "te priturat" nuk me emocjonon!

Legjionixx

Forumium maestatis

nga Tarragona kur u ktheva pushova ne keto qytete
,Barcelona, Montpellier,
Lyon ''aty gjashte muaj si student isha'' ,Geneve /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

soni2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Isha n'Derdhje t'Bunes ne oret e fundit te dites, nje perendim qe jepte pamje piktoreske si tek pikturat me t'bukura qe mund te shifje nojher...
Ai ishull qe ndodhej mes ujit te embel dhe te kripur - nje ndarje sikur t'ishte me thike, dhe ajo rere poshte kembeve e jodizuar qe shkriftohej nder hapesirat e gishtave...

[/ QUOTE ]

me qa shkove te ishulli grizhla ???
dikru ikshim me not!! edhe tashto perp ashtu duhet me ike se i hoqi sala skafat!!!!

ps

e papritmja ishte ne salzburg te aut ku ngela ne 20cm bore e me i rrot korromboli qe qesh tu hik per lesh !!
u merzita me ballkanin do iki me larg kete vere

pinkparadise

Forumium maestatis

me Evropen doje te thoje ti shoku ketu larte ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
prit pak, se ka soldes/reductions/promotions, per ne polin nord se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif
(ou c'est pas assez loin ??? /pf/images/graemlins/lol.gif )

ladouce2005

Primus registratum

Vendi i fundit ku kam qene ka vetem nje stine, pranvere!
E vetmja gje qe me mungon kur kthehem, eshte dielli gjeneroz...asgje tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E çe do ate ven ku eshte perhere pranvere,...asnjehere vere.... iiiiiii.... nuk e du
asnjehere bore... iiiiiii... nuk e du
asnjehere gjethe qe bien!!!!.... nuk e du fare
Ik ta kam fal /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

soni2

Primus registratum

me Evropen doje te thoje ti shoku ketu larte ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
prit pak, se ka soldes/reductions/promotions, per ne polin nord se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif
(ou c'est pas assez loin ??? /pf/images/graemlins/lol.gif )

[/ QUOTE ]

il avait des promos pour aller a helsinki un week do vish

MLK

Primus registratum

Vendi i fundit ku kam qen eshte Living Rom te rruga Elbasanit ne Tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif Para se te shkoja isha ne qef se kisha pi pak, keshtu qe ambienti mu duk /pf/images/graemlins/thumbsup.gif muzika /pf/images/graemlins/thumbsup.gif e njerezit te predispozum me bo qef e jo me pa njoni tjetrin si ne pubet e tjera te Tirones /pf/images/graemlins/smash.gif
Ja rekomandoj te gjitheve qe kane rastin te shkojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

do kete qene feste private, ose ti ke qene shume i pire per te vu re nese po te shihnin apo jo, se edhe atje i shqyejne syte sikur s'kane pare njeri te gjalle...

Isabelle

Valoris scriptorum

Vendi fundit qe kam qene ishte Zona e Moderatoreve. Kulmi i natyres, flores dhe faunes. Shkoni kush ka mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif se do shifni dukuri natyre nga me te pa-imagjinueshmet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ujku81

Primus registratum

do kete qene feste private, ose ti ke qene shume i pire per te vu re nese po te shihnin apo jo, se edhe atje i shqyejne syte sikur s'kane pare njeri te gjalle...

[/ QUOTE ]

per te mos thene qe eshte gjithnje plot dhe bohesh sandwich /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

apo qe kur do te puthesh per qef tat duhet te dalesh ke ai korridori qe te con per ke banjot, perndryshe jep shfaqe for free /pf/images/graemlins/devil.gif

mmmmmmmm,
u dashka shku prap /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Eni_883

Primus registratum

OU si s'te paskam pa tek ai korridorri /pf/images/graemlins/smile.gif jokin... anyway po s'eshte vend aq ekzotik sa po e beni kete Living Room-in /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum

Me teleferik ne Dajt, po s'na eci se u prish koha. Provuam dhe kenaqesine e jashtezakonshme te ikjes se dritave ne teleferik /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ulerimat e ca kalamajve qe kishin ardh eskursion nga Shkodra.
Po i kishin marre masat kishin vene gjenerator. /pf/images/graemlins/crazy.gif

pippo

Primus registratum

Dubai _ Vape qe sbente me vdisje, per me shume i ke te bllokuar dhe te gjithe sherbimet voip.

antip

Primus registratum

Çemericë - fshati me i humbur ne Shqiperi - totalisht i braktisur - vetem 2-3 femra - /pf/images/graemlins/devil.gif

policia

Forumium maestatis

shkupi. me beri pershtypje se kishte shume hapsira te lira te gjelberuara qe rrinin kot dhe asnje rrethim per ndonje pallat te vogel 20 katesh.