Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te papritura

Guest
Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa

Vendi i fundit qe kam qene, eshte Antalya - Turqi.

Plazhet shume moderne, madje do te thoja luksoze. Hotelet ishin te nje arktitekture shume individuale...duke filluar nga arktitekture me forme aeroplani, anijeje...xhamish...keshtjellash etj... Mbresa shume pozitive dhe vertete pushime te paharueshme.
Nje mrekulli e vertete, por duhet theksuar vetem per pushime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Antalya-harbor-with-Roman_l.jpg

MLK

Primus registratum

Shi shi si i paskan bo! Kur i shef fotot duken me te vertete si barka /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te cili nga keta hotelet ishe ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shi shi si i paskan bo! Kur i shef fotot duken me te vertete si barka /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te cili nga keta hotelet ishe ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une isha te Titaniku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk me zinte gjumi nates, se prisja permbytjen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Titaniku nuk quhet me varke tani, po nendetese /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. varka quhen mjetet lundruese qe ndodhen ne siperfaqe te detit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Flasim per improvizime...kur varkat dhe anijet lundrojne mbi toke /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Flm per shpjegimin. I papertueshem si gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Nga ishit fsheh ju te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vendi i fundit, flas per jashte shtetit eshte St. Gheorge Rumani. Ta shpifte, por mire industria e mishit te bardhe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Kur "lundrojne" mbi toke, quhen autobus /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Vendi i fundit ku kam qene ? Hmmm,Aeroporto di Fiumicino(Roma) kur u ktheva nga Shqiperia! Vlen edhe stacioni i trenit Roma Termini?

policia

Forumium maestatis

ne Antalya kam qene edhe une dy vite rrjesht. e di cfare me bendte mua pershtypje, e para siperfaqa e hotelit ne krahasim me siperfaqen e ambjenteve perjashta gjelberimit etj ishte ku e ku me e vogel dhe hoteli nga hoteli ndaheshin nga nje rrip i holle dhe i kuq. te mos flasesh pastaj per gjera te tjera qe ne shqiperi zor se do behen ndonjehere

teab

Primus registratum

Las Vegas, Nevada dhe Chicago, Illinois. Dy vende te cilat do ti rivizitoja me shume deshire.
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

MUST

Primus registratum

pink eshte e vertete qe ke qene ne st raphael sepse edhe une kqm qe ngq viti 2001 qe i kaloj pushimet ne frejus dhe st raphael dhe me te vertete qe jane vende te mrekullueshem

ladouce2005

Primus registratum

Londra /pf/images/graemlins/wub.gif

E vogel, e paster, e bardhe, e pasur, e bukur dhe shume e shume te tjera...
E papritura me e kendshme, ishte nje jave mbushur plot diell...

vijon...

pinkparadise

Forumium maestatis

pink eshte e vertete qe ke qene ne st raphael sepse edhe une kqm qe ngq viti 2001 qe i kaloj pushimet ne frejus dhe st raphael dhe me te vertete qe jane vende te mrekullueshem

[/ QUOTE ]
ehe /pf/images/graemlins/smile.gif
gjeja qe me pelqen me shume, jane ato marchet e gjata qe behen gjith rruges se st raphael...dhe sidomos ne mbremje....eshte verte kenaqesi /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Nga ishit fsheh ju te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vendi i fundit, flas per jashte shtetit eshte St. Gheorge Rumani. Ta shpifte, por mire industria e mishit te bardhe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Ku bie ky SF. Gheorghe ne Rumani plako dhe ca deshe qe vajte atje?

policia

Forumium maestatis

pardje isha ne Vlore. ne nje restorant qe quhet Europa. kishia nje fejese. gjeja qe me beri pershtypje ishte se ata me te vjetrit e kishin mendjen vetem per te kenduar. sa fillonte muzika therriste ai me i vjetri: na more djale fike ate muzike ... dhe fillonte kendonte gjysem ore. sa mbaronte ai fillonte muzika prape. na more djale therriste krushku tani, fike ate se e kam rradhen une tani dhe fillonte nje ore e gjysem...

MUST

Primus registratum

PINKPARADISE NUK E MBAJ MEND MIRE SE KUR NE C VIT ESHTE BERE KAMPIONATI BOTEROR I FISHEKZJARREVE NE FREJUS POR E DI QE KA QENE NJE GJE FANATASTIKE.TI JETON ATJE APO SHKON NDONJE HERE?

bona

Primus registratum

nje jave ne LA dhe San diego. njerzve i binte ne koke dielli gjate dites dhe tequila gjate nates. kodra pa pushim, palma pa fund, dielli mrekulli plazhet kurre me te bukura se shqiperia.

jam obssesed me digital cameren time mora nja 1000 photo dhe kam ca shume te bukura te vendit por nuk di si ti postoj ketu.

te pa priturat: po te shikoje advertisment vetem kater gjera:

1. sallone bukurie
2. operacione plastike
3. klinika per maruana
4. klinika per detox

vetem keto gjera shikoje te reklamoheshin 90% te rasteve.

pinkparadise

Forumium maestatis

PINKPARADISE NUK E MBAJ MEND MIRE SE KUR NE C VIT ESHTE BERE KAMPIONATI BOTEROR I FISHEKZJARREVE NE FREJUS POR E DI QE KA QENE NJE GJE FANATASTIKE.TI JETON ATJE APO SHKON NDONJE HERE?

[/ QUOTE ]
thjesht shkoj ndonjehere /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

tour.jpg
gdbastion.jpg
enceinteext.jpg

kam qene ketu dhe do shkoj prape...Chateau de Haut Koenigsbourg...vera deri ne gju..."auberge" shume i kendshem...pak fresk...po shume mire ...