Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te papritura

ados

Primus registratum
Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa

you are sweet heart Odea..
keep going like this and one day....i will marry you..just like that ..no electricity, bio food,everything in nature..get my point /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

awww...do e bejme all naturale? lol Po of course qe jam sweet heart, me ton ato cokollata qe ha, si te mos jem. Btw, e do nji se e kam mush tavolinen me coko se kam nja dy big essays.

Ah po, harrova te them vendin e fundit ku kam qene....ne kuzhine /pf/images/graemlins/laugh.gif. Made me a bagel /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

no coko, no bagel..
i will make you sushi..
kitchen..sssssss.
oh yeah, right place baby /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Yayyyy...sushi. I love sushi...Meqe eshte tema per vendin e fundit (se e di qe do na editojne) eshte nje vend ketu ne Hamilton (qyteti ku jetoj une) qe ka fantastic sushi. Per $20 mund te hash sushi sa te dush dhe eshte shume i fresket. Per ata qe kane mundesi me vizitu Hamiltonin, shkoni tek Sushi Star. Ai veni duhet me me pagu mu se jam tu i bo gjithe kete reklame lol

Odea

Primus registratum

OMG, yay, me bene moderatore tek ky seksioni. Tashi sa e vura re lol...ok, tashi do bohem serioze /pf/images/graemlins/smile.gif
No more jashte teme, guys!

ados

Primus registratum

Hamilton..ne cfare stratosfere bie ky village...sushi $20..too expensive
urime per gradimin..:smash:
oj gru na kane gradu cunin..na e kan bo korier /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Hamiltoni i bie ne stratosferen e Kanadase, 1 ore larg Torontos. Plus, $20 per me honger sa te dush dhe kualitet i mire, per menimin tim eshte shume good value. Mgjth, gjithsekush i shef gjonat nga perspektiva e vet. Ti ados, na thuj noi vend te mire e te lire atje ne Berlin qe kur te kena noihere pare (qe me sa shof sdo bohet noiher po hec mo lol) ti bojme i vizite.

P.S. Thanks per urimet...mgjth, duke ditur llojin e gradimit sia vlejne urimet lol

mostro

Putraku

MU me ka met ne menje me vajt ne budull....nji provinc e durrsit..
Heren e funit kom qen ne qerret te kavajs...

ados

Primus registratum

berlin eshte qytet i mire, hajde dhe shikoje po pate mundesi..
pastaj sushi eshte me i lire dhe kualitet i mire..

Odea

Primus registratum

Hmmm...budull, une jam bere icik injorante per shqiperine tashi. Asigjo smaj men. Me verte ka vend budull ne Durres apo je tu tall prapanicen? lol
Po pati...pershkruje icik si eshte se dume ta dime ene ne. Na bo zili mo lol

true confidental

Forumium maestatis

Ket budullin ske per ti rezistu dot idese me e pa ne viziten tende te ardhme ne Shqiperi ..shkurt eshte si tip parajse me engjej qe fluturojne , njerez te qeshur dhe gondoliera qe vozitin ne lumin plot me lule qe pershkruan qytetin mes per mes /pf/images/graemlins/lol.gif

Per ato skite qe kishe pyet ..ishte $30 per 24 ore..duhej dhe ai pasi per teleferiket , $ 30 more ...por fillestaret mund te qendrojne dhe ke fundi kodres per te mesu kembet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Po te doni me e provu qe nje vend i tille perrallor si Budulli egziston, mjafton te shkone te stacionit i trenit ne tirane dhe shikoni listen e vendeve ku ndal treni....tabela e udhetimeve ndodhet mu ne krah te binarit tye 25 verior..
Nje her qe jeni ne stacion do ju kushtoj vetem 100 leke bileta per ne Budull.

Budulli ka vetem pak kohe qe ka fituar te drejten e targes BD 0001 AL.

Per me shume kuriozitete gugulloni pa hezitim...

Diddy19

Su@mi

Vendi i fundit ku kam kene ka kene Pisa. T'shtunen isha e ftume per darke tek nje shok i joni. Pas darkes po mendonim ca te banim me pas. Ideja ishte te shkonim ne ndonje vend per te pi ndonje gja, por te mos largoheshim shume nga zona. Nejse, hipem ne makine me idene qe te vendosnim ku te shkonim gjate rruges. Nuk e di pse por shoku yne qe ngiste makinen tha: "Ikim ne Pisa"...(Ah, harrova t'ju them se Pisa asht larg nga ketu ku jam une rreth 280 Km.). Ne e pame nje here dhe pa u menduar as 1 min thame : "Per ne ikim, po s'besoj se ti do na coje ne Pisa. Asht ora 22:30 e darkes". Ai e kishte konsideru kete sfide. "Atehere ikim!" -tha ai. Asnjeni nga ne te tjeret s'e besonim qe ai do ta kishte ba me te vertete. Per te arrite ne Pisa duheshin te pakten 3 ore e gjysem rruge, dhe ora ishte 22:30. Ngaqe une per vete se njof rrugen, vazhdoja te mendoja se ai nuk do ta kishte ba nje gja te tille.Te njejten gja besoj mendonin edhe dy te tjeret. Rruges ai vazhdonte te thoshte: "Une po iki ne Pisa eh!" kurse ne: "Vazhdo vazhdo!", po ne fakt asnjeri s'besonte se ai do na conte me te vertete ne Pisa. Ai priste qe ne ti thoshim "Jo, eshte vone, s'ka kuptim", por ne si te pandergjegjshem qe ishim i thoshnim: "Ok!".
Vetem kur kam pa tabelen qe thoshte Foligno jam bind se ne po shkonim ne Pisa. Per te shku ne Pisa duhet kalu permes Perugias, nga Perugia merr drejtimin per Firenze, dhe ne drejtim te Firenzes merr autostraden. Gjate rruges shpiknim lojra te tipit: "Une mendoj nje qytet, ju beni pyetje , une pergjigjem vetem Po ose Jo, dhe ju duhet te gjeni qytetin qe une kam ndermend"..Eh, si te shtysh nje udhetim 3 ore e gjysem. Kemi arritur ne Pisa ne oren 2:15 te mengjesit. Ia vlente te shihje ate qe konsiderohet nje nga piacat me te bukura jo vetem te Italise por edhe te mbare botes. Kulla e Pises ishte madheshtore. Edhe sheshi rreth e rrotull (Piazza dei Miracoli) po ashtu. Me vinte inat se s'kisha marre aparatin fotografik. Epo ku e dija une se do shkonim ne Pisa ate nate?!. U larguam nga zona e Kulles dhe vendosem te banim nje xhiro. Ishte ora 3 e mengjesit. Nuk kishte kembe njeriu. Here pas here shihej ndonje qe levizte me biciklete. Gjate xhiros qe bame pame zonen e universitetit, te gjitha fakultetet me rradhe, qe nga Fakulteti i Mjeksise dhe Kirurgjise deri tek Arkitektura, ai i Gjuhes etj etj. Ndaluam pak pergjate lumit qe pershkon qytetin (Arno) dhe vendosem te ktheheshim. Mund ti jepnim fund budallikut qe kishim ba. Ishte ora 3:30 e mengjesit kur kemi hipur prape ne makine per tu kthyer ne shpi.
Rruges per kthim e benim me turne: njeri nga ne duhej ti bente shoqeri "shoferit" , te tjeret edhe mund te flinin. Imagjinoni te shkretin djale i cili ka ngare makinen per rreth 7 ore, me nje pushim ne mes vetem 1 ore. Kur kemi mberritur ne shtepi ka qene ora 7:30.

Nje udhetim i paharruar... /pf/images/graemlins/wub.gif

Odea

Primus registratum

Me verte i paharrushem lol Pale sa iu ka mallku shoku kur shkeni shku ne shpi - "po keta budallenj, si se pati guximin asnjoni me thon jo mos ik" lol

Diddy19

Su@mi

Ai shoku jone eshte akoma me i çmendur se ne. /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte vetem 23 vjeç po ka pare gati gjysmen e botes. /pf/images/graemlins/shrug.gif

true confidental

Forumium maestatis

Kto udhetimet e papritura jane shume her me te lezetshme sesa ato te planifikuara .....por duhet me printu harten para se me u nis....pasi ka dhe supriza te pakendshme...ngateron rrugen dhe perfundon ne ndonji zone kanibalesh ose ufosh, lol...
udhetim i bukur Vintage /pf/images/graemlins/wave.gif

ados

Primus registratum

Prague , last weekend..
cheep,cheep,cheep,cheep....
full of naive jankiessssss..blahh

ssssssss

Primus registratum

ados si tu duk praga mer???bukur eeeee ^o)...ike ke lokali i shvejkut???eshte i papar fare si pijetore dhe birra eshte 1-sh
vendi i fundit qe kam qene eshte vienna (nqs behet llafi per jashte)
nqs behet per brenda ika ke ujsjellesi i bovilles te dielen hiihiihihhiih sa bukur ishte mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

Me behet qejfi qe te paska pelqy UD /pf/images/graemlins/cooli.gif,
kur te vijsh her tjeter ada na trego,se don /pf/images/graemlins/smile.gif