Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: celjanfr</div><div class="ubbcode-body">pogradec dhe drilon vend i paster dhe shume bukur </div></div>
Esht vend fantastik...per t'kalu nji fundjave aty.
Ket vit dy dit ndenja atje, u rehatova ne hotel Enkelana(ish turizmi vjeter m'duket) xhiroja pasditesh kishte kenaqsin e vet,plot t'rinj e familjar. fundi turizmit(u quante ajo rruga xhiros) t'conte tek disko verore, qe ish bere kete vit...ishte normale qe do ndaloje aty per te kercyer e per t'pir dicka.
ahhh se mos harroj peshku liqenit (koran) ishte per t'lepi gishtat...aq mir e gatuanin!
Nje qyteze e vogel peshkatare, krijuar ne 1629; ndodhet ne veri-lindje te Boston, me pak a shume 21 000 banore, shume shtepi te bardha, kopshte plot lule, njerez te relaksuar dhe te qeshur, shume diell, oqean kalterosh dhe i qete (eshte paksa si gji ne ate zone), ushqim i mire dhe fruta deti te fresketa, pafund...
Kur te rritem, atje do shkoj pasi te dal ne pencion
Te paska pelqu peperoncino me duket! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Attënziëonë chë të murano al muro della cësa.
Kur raviolet dhe mozarella, kur?
raviolet i bo vincenza me vincenzon...mundesisht as nuk na lane me pagujt.
mozzarela kur te vij te memedheu po na futen nga dera vip si heren e kalume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Las Vegas
Shume vape, shume njerez, shume kazino, shume drita naten, shume makina te bukura, shume palma duke vdekur nga nxehtesia e tepert...gjithcka kur eshte "me shume" = "teprice", e prish muhabetin...
Nuk behet dot me shume se nje here si udhetim...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">uaaa mos kishe vene Las vegas...kujtoja se po flisje per Tiranen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
e pse shet men ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>
ti shet men, se do me tregu qe ke qen' n'atdhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
N'Atdhe isha edhe un. U knoqa ... me pluhun e zhul për munges ujti.
P.S. Atdhe shkruhet me A t'modhe.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif për juve të dyja
dy vendet e fundit fare qe isha, Himara dhe Turqia...
ne himare te dukej vetja se ishe jashte shtetit (te gjithe flisnin greqisht), dhe ne Turqi te dukej vetja si ne Shqiperi ne mes te shqiptareve...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.