Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te papritura

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa

Blendi@

Mos me permend
Amstrerdamin se fillova te qaje. /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif
Muliti, Kulti
bota eshte aty /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Amsterdami.
Ajo qe me ka bere me shume pershtypje, ishin njerzit. C'do rrace, c'do moshe, c'do ngjyre dhe te gjithe me te buzeqeshjen karakteristike ne fytyre.
Femrat dallohen per gjymtyret e medhenj, floket bjonde dhe rozen ne te kuqe ne fytyre.
Ndersa meshkujt, bukuria femerore.

Per jete nate nuk behej fjale, sepse dhe ne fundjave ne oren 3AM, nuk gjeje asgje hapur.
Gjate dites mund te bredhesh ne nje nga ato varkat/restorante dhe ti biesh perqark qytetit.
Muzeumet e Rmbrandit, Van Gogh dhe ate te Tortures nuk duhet ti humbisni.
Per Madame Tussauds, me kane thene qe ne Angli eshte shume here me interesante, por nuk ja vlen rradha e gjate qe duhet te mbash per tu futur brenda. Red Light district dhe Koffie Shop-et, hmmmmmmm, lodhesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
China Town, nuk ja vlen ti afrohesh!
Per te ngrene mire duhet te kerkosh shume.(po kush shkon per te ngrene ne Amsterdam?) /pf/images/graemlins/wink.gif
Cmimet jane shume te 'kripura' sidomos ne qender.
(mos harroni te beni foto ne Groote Markt)
Me pak shanc mund t'ju mbaje kohe e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif, dhe nese keni ndermend qe nje dite do shkoni, bejeni prenotimin e hotelit me perpara!

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/lol.gifSmoke and smoke the rest is all same.Kam qene disa here /pf/images/graemlins/shrug.gifpor ka ndryshuar Amsterdami nuk eshte me ai qe ishte KULTI i Europes ,tani eshte pak a shume jashte mode.....Mos Pyet pse se kane dale shume vende te pa para tani....Psh PRAGUE-Latvia- Some Crazy stuff -jo vetem (RED) por dhe arkitektonike jane /pf/images/graemlins/thumbsup.gifMgjtht Top of the list-OCTOBER FEST-Mynchen all inclusive.

Agon

Primus registratum

Austri, e pritur ishin te gjithe ato parfemet neper Graz por e papritur ishin budistet duke ecur rrugeve te Wien-es

ados

Primus registratum

Oslo...
dhe bera gabim..nje doner kushton 8 euro, kur ne berlin mund te blej 4 te tilla..Vetem femrat ishin si shpirta...bjonde, te bukura,Sa per kulture, museumi i Vikingve ishte i persosur, gjithashtu palliti mbreteror dhe museumi i familjes....ndoshta duhej te kisha vajtur ne vere kur koha eshte me e mire..!!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Asgjekundi e njihni /pf/images/graemlins/grin.gif
Gjeta plot ta papritura te pritura /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahah /pf/images/graemlins/lol.gif
sdeshe me ardh ke un,
rri aty pra tek asgjekundi jot
e mange des saussises tout le temps /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Luxembourg!
raciste
portugeze
Clochard-sa te dush rrugeve!
police nga fshatrat ma te humbura te Shqiperise....i gje ne Lux!
Dhe diesel 0.857 lt!
Cigare M.lajt-3.30!
Nje kafe 2.50!
Njerez qe te shikojne ne sy,sikur u ke ndonje gje borgj!

Vari lesht,rrac e keqe!

soni2

Primus registratum

Luxembourg!
raciste
portugeze
Dhe diesel 0.857 lt!
Cigare M.lajt-3.30!
Nje kafe 2.50!

Vari lesht,rrac e keqe!

[/ QUOTE ]

harrove !!!

makinat me te bukura te europes dhe vendin e pare per gt te rregjistrume!!

vendi me te ardhurat me te nalta per banor ne bote !!

vendi me siguri me te nalte ne europe
dhe ku te jetosh nuk eshte edhe aq shtrejt!!

nejse nuk m'the si ja kalove rradhen tjeter e ate numrat mos i nrro si teshat po maji ka i grime prej lux 57km i am still kalo nai here !!;)

soni2

Primus registratum

hahahah /pf/images/graemlins/lol.gif
sdeshe me ardh ke un,
rri aty pra tek asgjekundi jot
e mange des saussises tout le temps /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

de la choucrute tu veux dire /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Musolini

Primus registratum

Isha ne Bushat javen e kaluar dhe kam kaluar qaste te mrrekullueshme, ju propozoj Kosovareve ta vizitojne kete vende te bukur me kulture te lashte Shqiptare dhe mikpritje te vertete Shqiptare mu ashtu siq ne Kosovaret e paramendojme Shqiperine.

pinkparadise

Forumium maestatis

Luxembourg!
raciste
portugeze
Dhe diesel 0.857 lt!
Cigare M.lajt-3.30!
Nje kafe 2.50!

Vari lesht,rrac e keqe!

[/ QUOTE ]

paj zotin, rri, se ka me keq, ke veni fundit qe kam qene /pf/images/graemlins/laugh.gif

-mbushur me arab /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
-cigaret 5€ /pf/images/graemlins/crazy.gif
-benxina 1€ e ca
-kafet 1.30 €
-ti thu mirdita ata thon ni*ke ta mere /pf/images/graemlins/blush.gif
-sguxo me i pa robt ne sy, se ketyre i shko menja se po ja lyp /pf/images/graemlins/laugh.gif
-kur shko ne pazar te duket sikur je ku shku ke gabi ne tirone, gerthasin te gjith si me qene ne stalle lopesh /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif
-komshija te therret policin kur ve Joey Star "on va zoum zoum zeng dans ma benz benz benz" /pf/images/graemlins/shrug.gif

Orosh chéri, hajt se ka edhe me keq /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Paske qene ne Marseille ti mi goc
Po na e thuj dhe ne qe mos te shkojme e te gjejme te papritura te keqija /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ehe /pf/images/graemlins/laugh.gif do vish te ikim bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif

bubullima

Primus registratum

isha para 5 mujsh ne turqi, antalia, ka lezet shpirti, mrekulli ishte

pinkparadise

Forumium maestatis

ehe shm e bukur eshte turqia...po çe do qe ka shum turq /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po turqit jane miqte e shqiptareve mi, vetem ata na lejne me qit koken nga avioni pa vize.
Edhe donner kebap vetem ata kane ne france se dishe ti e
A ke pa ti italion te hapi donner ketu e

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Aheeemmmm, tashi po shkove n'Turqi Pinko turq do gjesh, ec m'Shqipni ene gjej shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Gocaaaaa, mos ma coni temen jasht binarve t'stacionit t'venit t'funit ku keni qen /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

MLK

Primus registratum

Vendi fundit ku kam qen, Parisi /pf/images/graemlins/laugh.gif Para ca ditesh isha ne Paris e kalova nje mbremje ne Chatellet, te nje Pub qe thuajse gjithe studentat e njofin, Caffé d'Oz, eshte pub Australian. Koha si gjithmone ne Paris bernut po kur nuk i pret dritat Kesh-i /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk e ndjen shume. Biles ra bore e te nesermen kam hec si i ngrim se nuk kisha kepuce alpinistash, ne mund te thyje qafen me trotuaret e ngrira..
Ruaj te njeten pershtypje per Paris-in, shume cool per me bo qef, po shume i stresushem me jetu.

ana karenina

Primus registratum

ehe shm e bukur eshte turqia...po çe do qe ka shum turq /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif..

[/ QUOTE ]

Pse Pinko ca ke me turqit ti? Une i propozova 4 vjet rresht nje shoku te klases e nuk me pranoi, e megjithate nuk i humba pershtypjet e mira per turqit /pf/images/graemlins/laugh.gif Jane njerez te mire, icik te shemtut meshkujt po prape te dashurueshem /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Qe thu ti modse kur isha heren e fundit ne Turqi lashe dy valixhe ne aeroport qe nuk ua pashe me kurre bojen, shumica libra, artikuj dhe papers /pf/images/graemlins/mad.gif + jasteku + ca aksesore plazhi etj etj /pf/images/graemlins/cry.gif Per mos thene valixhja qe ishte e re, qe atehere nuk me ben me zemra te blej valixhe. U po, i kam akoma 500 dollare borxh Turkish Airlines meqe me kthyen mbrapsht nga KE kunder deshires sime, po kjo ishte hera e parafundit + me detyruar gjithmone kunder deshires time te pres 5 ore ne aeroport se nuk me linin te dilja pa firmosur. Isha akoma e vogel dhe me duket se qe hera e fundit qe kam qare ne publik /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Aty u miqesova me nje stdjuardese qe erdhi te me ngushellonte dhe me xhaxhi policin /pf/images/graemlins/lol.gif Nejse, mberita gjalle ne Ankara nga ora 11 e nates dhe u nisa perseri pas dy ditesh. Mbaj mend qe edhe atehere valixhes time iu desh 1 jave te mberrinte ne destinacion, atehere Milano, pasi e beri rrugen vajtje-ardhje tre here brenda javes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vendi i fundit fare ishte Shkupi po zere s'e s'thashe gje /pf/images/graemlins/lol.gif Shyqyr ne Shkup shkova me makine e i solla c'kisha marre me vete mbrapsht /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Isha para ca ditesh ne Erseke /pf/images/graemlins/laugh.gif