Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa
Udhetimi i fundit jashte ishte ne aksin Struge-Oher-Tetove-Shkup-Prishtine-Prizren-Tirane.
Struge shume qetesuese dhe e kendshme. Ohri magjepes dhe romantik, me kujtoi nje qytet ku kam jetuar. Tetova dhe Shkupi great shopping dhe great food. Rekomandoj restorant Arbrin po qe se rrini/kaloni ne Tetove. Carshite e ketyre qyteteve ne Maqedoni shume te kendshme dhe plot jete edhe gjate fund-gushtit fillim shtatorit.
Prishtina ishte under construction, kurse Prizreni under destruction /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif
U kenaqa, por rruga e Kukesit vazhdon te mbetet e lodhshme. Edhe pse nje nga policet e doganes kosovare ishte yll /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Kurse brenda vendit sapo u ktheva nga nje tur Lushnje-Fier-Berat-Pogradec-Korce. Shqiperia ka ca qoshe ku mund te gjesh qetesine dhe besimin tek qeniet njerezore, sidomos ato te rraces sone. Ca mollesh moj mami, si neper perralla. Kam vjele molle ne peme si kur isha e vogel, edhe pse kete rradhe ishin te kultivuara dhe s'kisha nevoje te ngjitesha ne to (lol, se mos mendoni se jam zgjatur se me prishet reputacioni). Kushedi sa prevede e komposto do te beje ime me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif