Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te papritura

pzn

Forumium praecox
Re: Vendi i fundit ku kam qene: te pritura e te pa

shba nje muaj ne janar, shume ngrohte dhe pantallona te shkurter ne Florida, nje i ftohte ferri ne Micigan. Gjithsesi shume bukur. Gjermani deri para dy ditesh....berlini eshte madheshtor...cebit ne hannover mrrekulli.

antip

Primus registratum

Suicerlandia /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te fut ne depresion me ate perfeksionizmin e saj te tepruar...

Odea

Primus registratum

Isha ne Niagara-on-the-lake para dy ditesh dhe me verte ishte shume bukur. Tamam fshat i modernizuar, por prape se prape tradicional, me rruge te pastra, dyqane te bukura, restorante te vogla dhe shume komforte. Dicka per tu vizituar per ata qe kane qejf ambientet e qeta (edhe pse gjate veres ka shume turma). Ah po, nje nga te papriturat ishte autobusi qe u ndalu dhe zbarkoi nje turme te madhe kinezesh te cilet menjehere iu nisen hobit tyre te preferuar, pozimit dhe shkrepjes se aparatit...edhe milingona nuk shpetoi pa u kap ne foto lol

ladouce2005

Primus registratum

Washington DC

Do rikthehem me foto dhe detaje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: celjanfr</div><div class="ubbcode-body">pogradec dhe drilon vend i paster dhe shume bukur </div></div>

pogradec dhe voloreke vend i paster dhe shume bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

pzn

Forumium praecox

Jordani, nje mrekulli e e vertete e shtet persembari, bukuri mahnites, Bagdad...Zoti na ruajt!

cufi_bardhit

Primus registratum

Jordania i ka pas ardh anash bagdatit. Bagdati me universitetet e bibliotekat e saj e ka pas ngritur flamurin e dijes njeher e nje kohe aty. Ndersa sa per jordanine ka shume te bukur shtepite male. Ata kan qen njerez shume te forte aty, dhe kan ndertuar shume pallate te bukura ne shkembinj.

pzn

Forumium praecox

mua me pelqen tmerresisht mbreti jordanez. gjithashtu kane shtet persemari, ushtri, polici, gjykata, ka liri sa duhet dhe ka rregulla, benefitet e nje mbreti te arsimuar ne perendim....

cufi_bardhit

Primus registratum

kjo tregon qe xhandaret e zogut kan ber punen e tyre.
A do te te fus ne shkolle aty ne jordani? spo tallem!

ladouce2005

Primus registratum

Para dy javesh ishim ne Mohonk dhe Minnewaska lake. Nje mrekulli!
Per ata qe adhurojne natyren e virgjer, eshte vertete vendi perfekt. Minnewaska eshte nje liqen mes shkembinjsh e mes nje pylli te eger e teper te dendur ku mund te behesh shok me ariun dhe drerin e pare qe te pret rrugen...te tere miqesore jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Kristal i paster eshte uji i liqenit dhe ajri po aq i paster, sa duket sikur mund t'a presesh me thike ne kohe te ftohte...
Mohonk eshte akoma dhe me i bukur, por eshte vend turistik. Kane ndertuar nje hotel buze ujit e buze shkembit...nje gershetim i ndertimit drunor dhe shkembor...si dicka e rritur natyrshem mbi shkemb eshte ndertesa. Ja dhe nja dy foto:
photos35.jpg

Mohonk%20Fall%20Signature%20Shot%20final.jpg

image4.jpg

Timi

Valoris scriptorum

Shiraz ku jan kta vendet?

Timi

Valoris scriptorum

ah ok thanx mu dukeshin si vende skoceze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

athine komplet me pluhura dhe tym me veshtiresi merr fryme nuk ja vlen fare per te jetuar

cufi_bardhit

Primus registratum

dhe mu si skoci me ngjan /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
nejse

antip

Primus registratum

Kom qen n'Tirane... edhe jam akoma...

Te pritura ... t'perditshmet
Te papritura... s'ka

Kordelja

Valoris scriptorum

Kea Island Athens/Greece on a boat trip/raceing me vela prej verteti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nje eksperience unike qe shpresoj te perseritet serish se shpejti. Garimi me barka me vela ishte teper impresionant dhe nuk e mendoja kaq mbreselenes dhe ne fillim hezitova. Plus, sec kane keto ishujt greke i bukuri e bardhesi te vecante /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ... apo jo Lara /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Fotot s'di ku t'i hostoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

Para saj isha ne Cote d'Azur qe s'di po s'me beri ndonje pershtypje te madhe. Qytetet aty rrotull qe ia vlejti me pa ishin Cagnes sur Mer me muzeumin e Renoir. Ishte pak per tu bajatosur sepse cdo dyqan, rruge, rrugice, barber-shop, mini market e ku di une kishte emrin e tij si targe. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Tjeter ishte Grace, qyteti i parfumeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif nje fabrike e vetme qe ishte hapur me la pa mend me tekniken, aromat dhe sherbimin :). Nice dhe Promenade des Anglais ishte cka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

policia

Forumium maestatis

tani jam kthyer nga egjipti, me beri shume pershtypje e kaluara e egjiptit dhe njerezit...
pashe pothuajse gjithcka qe ka te beje me kulturen e atij vendi, por nuk prisja qe njerezit atje te na donin dhe respektonin aq shume, pasi dihet qe nje shqiptar nga korca ka themeluar egjiptin e ri dhe ata nuk linin rast pa e permendur...