usastudent
Primus registratum
Re: Qellimi i jetes !
E po shyqyr qe doli njona qe e gjeti .Ka mencuri kj o bote ore
E po shyqyr qe doli njona qe e gjeti .Ka mencuri kj o bote ore
Me fal por une nuk i di detyrimet qe njeriu ka ndaj kriuesit. Mund te me japesh disa shembuj.Fillimisht postuar nga rapper:
[qb]Feja ISLAME-ESHTE AJO FE E CILA VENDON DREJTEPESHIMIN NDERMJET SHPIRTIT DHE MATERIES.
ZOTI I DHA NJERIUT GJITHE ATO TE MIRA DHE BEGATI NE MENYRE QE AI T'SHFRYTEZOJE ATO BRENDA KUFIJVE.POR NJERIU KA EDHE DETYRIME NDAJ KRIJUESIT KU TASHME ATO DIHEN DHE NUK ESHTE NEVOJA T'I PERMENDIM.
Pra e rendesishme eshte te kuptosh shkakun perse jeton ne kete bote,atehere mund te ngarkohesh me nje qellim te cilin do ta mbash deri ne vdekje.
JU PERSHENDES TE GJITHEVE(sidomos ato qe do te me kuptojne)[/qb]
Une e shof kshu: Qellimi yne ne jete eshte te marrim, te japim, te punojme e te bejme dashuri per kete jete ketu. Nuk mendoj se qellimi yne i vertete eshte te shqetesohemi per te ashtuquajturen "jeta tjeter".Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]Qellimi i jetes
Jeta jone ne kete bote ka nje qellim specifik, dhe nuk eshte rezultat i
akcidentit natyror ose denim per arsye te ngrenies se FRUTËS nga pema e
ndaluar.
Ne jemi ketu NË PAJTIM ME planin e Krijuesit , kjo jete ne kete bote
eshte nje TEST , eshte nje mundesi qe te vertetojme se e meritojme jeten
E PËRJETSHËME dhe te HARESHME ne boten tjeter.
PrInCipIel
/pf/images/graemlins/smile.gif
Copyright © 2002 PrInCiPiEl . All rights reserved.[/qb]
Vis! Une e theksova te jesh ne harmoni me.. dhe me perendine (PER ATA QE BESOJNE EKZISTENCEN E SAJ).Fillimisht postuar nga Vis Elbasani:
[qb]...po si mund te jesh ne harmoni edhe me te bardhen, edhe me te zezen, ku perendia thote: "shih por mos prek, prek por mos shijo, shijo por pendohu", e te tjere zezësi si keto?[/qb]
te lesh kujtime te mira...(edhe kur te mos jesh me)Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]qellimi i jetes?
Te fitosh aq njohuri sa te jesh ne gjendje nga ana intelektuale te mund te flasesh em njerez te ndryshem ne vende te ndryshme (dhe gjithmone te ndihesh i perfshire) te jesh i gjithanshem...
te besh qejf...te kenaqesh....te fitosh eksperience..
Te kesh miq te mire....(te ndjesh qe njerzit te duan)
te lesh kujtime te mira...(edhe kur te mos jesh me)[/qb]
No fuckin' "thanx anyway", dude! Njesoj, edhe une mund te te them qe edhe ty t'i ka nxire ato pak mend qe ke ai zoti jot, por nuk po e them(ha-ha-ha).Fillimisht postuar nga Psyche:
[qb]Viso, ai Nietzche ti ka nxire ato mend qe ke (pa ofendim djale). Nuk thote gje feja ato teorite e tua. Gjeja qe une nuk duroj dot eshte qe shume njerez (sidomos forumistat) japin mendime pa e ditur se per cfare flasin. Kur flitet per histori thone qe Bonaparti nuk ka dashur te pushtoje Rusine, une se besoj thote. Po ate e verteton historia, s'ka nevoje ta vertetosh ti. Ti duhet thjesht te mesosh historine. Perpara se te postoni nje teme beni mire te informoheni. Nuk ka nevoje per Ajshtajna te vegjel, por qe do ishte me mire, si thoni.
Viso, thx anyway. Ne kete menyre dime mendimet e ndryshme qe egzistojne ne Univers.[/qb]