Qellimi i jetes !

tirana

Primus registratum
Re: Qellimi i jetes !

Po jetoke ne ti ne te shkuaren e larget si LR-ja!!

çao PetrovskayaNini

PrInCiPiEl

Primus registratum

... a do te jete E HARESHME apo plot me DHIMBJE varet nga ajo se si e kalojme jeten prezente!

Lexo , Meso , Studijo ...

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Ti flet per eksperience personale apo e ke ngushellim per veten kete bindjen?![/qb]
Pershendetje Kordelja

Sipas disa perkufizimeve ekzistojne njohjet skolastike dhe stokastike !
Sipas meje :
Ekzistojne NJOHJA RELATIVE dhe ajo ABSOLUTE !!
Gjithmone ne baze te njohjes ABSOLUTE (qe nuk do te thote te jete e kuptueshme cdo here per njeriun , pasi jemi QENIE te Krijuara dhe te KUFIZUARA ne te menduar dhe ne te vepruar) :

Jeta jone ne kete bote ka nje qellim specifik, dhe nuk eshte rezultat i
akcidentit natyror ose denim per arsye te ngrenies se FRUTËS nga pema e
ndaluar.
Ne jemi ketu NË PAJTIM ME planin e Krijuesit , kjo jete ne kete bote
eshte nje TEST , eshte nje mundesi qe te vertetojme se e meritojme jeten
E PËRJETSHËME dhe te HARESHME ne boten tjeter.

...

Nuk do te thote se gjerat duhen gjithmone provuar per te ditur efektin e tyre !!!
Zjarri e DI qe te ben dem , prandaj nuk e fut doren ne zjarr , edhe pa e provuar nuk e ben dot nje gje te tille , sepse do te digjesh !!!

...

Kjo nese JETEN nuk e kuptojme si loje , qe mund te besh cka te duash ,vetem ti te jesh mire dhe i kenaqur ...!

Sinqerisht
PrInCiPiEl
/pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E kush nga ne ka te drejten te gjykoje jeten e tjetrit e te vendose se me siguri ka per te qene e HARESHME "pertej" ??!!
Une jam ne rregull meveten dhe rrjedhimisht edhe me jeten time, e perderisa une ndjehem mire natyrisht qe po eci neper qellimet e mia.KAQ /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

[qb]E kush nga ne ka te drejten te gjykoje jeten e tjetrit e te vendose se me siguri ka per te qene e HARESHME "pertej" ??!!
Une jam ne rregull meveten dhe rrjedhimisht edhe me jeten time, e perderisa une ndjehem mire natyrisht qe po eci neper qellimet e mia.KAQ /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ju lutem :
Lexo me me vemendje postimet e mia te mehershme /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

You have not been created to perish; on the contrary, you have been created for eternal
life. -- Muhammedi a.s.

/pf/images/graemlins/smile.gif

^mary^

Primus registratum

nji dipllom , nji cop pun , nji burr , dy kalamoj ene me jetu maximumi 70 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb]nji dipllom , nji cop pun , nji burr , dy kalamoj ene me jetu maximumi 70 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pune qe behet!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Shiheni icik Mary-n ketu sa realiste e me kembe ne toke eshte /pf/images/graemlins/wink.gif e c'mund te kerkosh me teper?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb]qellimi i jetes sime eshte qe ta jetoj ate deri ne fund.[/qb]
ky po qeka qellim meqenese ti e paske qellimin ta jetosh deri ne fund ne te tjeret i bie te kemi qellimin ta jetojme jeten deri ne gjysem,nejse detyre e lehte qeka
help.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

[qb]Shiheni icik Mary-n ketu sa realiste e me kembe ne toke eshte /pf/images/graemlins/wink.gif e c'mund te kerkosh me teper?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
un amaro lucano heee!!!!
-B

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]
[qb]Shiheni icik Mary-n ketu sa realiste e me kembe ne toke eshte /pf/images/graemlins/wink.gif e c'mund te kerkosh me teper?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
un amaro lucano heee!!!!
-B[/qb]
-------------

E kisha bo gati vete kte me dreq, edhe ajo femna me ate zonin e shemtut thote UN LUCANO dhe qesh hehehe, o zot sa shemtut qe qesh.....

PrInCiPiEl

Primus registratum

Qellimi i jetes !

Si duket qellimi i jetes qenka me shnderru tema filosofike ne tema t'thash e me the ! /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

mjafton mos t jet *oqe kandari

Po thejsht *oqe po jo kanari a e prano?

Masnej ke disku vjeter sikur the qe deshe me pas pese kalamoj, tashti ke ky i riu thu vetem dy, shif kotrollo backup-in ne bo i restor se te kon njel kalamojt rrugeve.

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]mjafton mos t jet *oqe kandari

Masnej ke disku vjeter sikur the qe deshe me pas pese kalamoj, tashti ke ky i riu thu vetem dy, shif kotrollo backup-in ne bo i restor se te kon njel kalamojt rrugeve.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

pse deshe me hedh kandidaturen ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masnej ke disku vjeter sikur the qe deshe me pas pese kalamoj

disku i vjeter ka humb .. keshtu qe nuk ke prova qe deshmojne se une do bosha 5 kalamoj :mad:

shif kotrollo backup-in ne bo i restor se te kon njel kalamojt rrugeve.

po mre po ... kom halle pak une , pa dal me lyp rrugve kapilat e tu /pf/images/graemlins/laugh.gif