Qellimi i jetes !

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Qellimi i jetes !

po mre po ... kom halle pak une , pa dal me lyp rrugve kapilat e tu

do me thon se nuk te del koha me u mar me kapilat e tu pranej s'meresh dot me te tjereve.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Uuu se mos harroj e dal prej teme, desha me thone qe qellimi i jetes se Af-s eshte qe te behet prap forumi me i madh Shqiptar se qe kur ju prish disku vjeter eshte me i vogli.

Po si thot poplli ma mir e pak e sakt sesa shume e zullum.

Ps. Se mos thoni qe po i servilosem meradetoreve se nuk eshte e vertet!

^mary^

Primus registratum

Fjala jote ne vesh te moderatoreve !
I perjetshem qofte kujtimi LR-se !
Mire u takofshim ne boten tjeter ( realen )! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Qellimi im ne jete do te ishte dicka me sublime dhe njekohesisht e arritshme.
Kryesisht keto gjera te jene te mireperfolura dhe te respektuara...pastaj me konkretisht......nejse... /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Paper Moon

Qellimi e jetes time eshte thjeshte te jetoj me sa me shume dinjtet dhe shpresoj qe asgje te mos me ngelet pishman!!

eM

Guest

po nuk pate qellime ne jete nuk mund te arrish kurre asgje

assassino26

Primus registratum

Te kem pare sa te mos e vras menjen per gjerat me elementare,te kem shoqe plot,1 makine benz 240,1 jaht qe ta perdor per peshkim,te kem mire cunin nga pikpamja no drogs no arms no killer e ku di une nga kto te rendat fare,te jetoj der sa te me punojne te gjitha veglat vecanerisht njera,edhe te jem king der sa te vdes.dua te vdes jo me shume se 55 edhe kur te vdes te kujtohem si njeri qe nuk prishi qeif per veten e tij po edhe per te tjeret.Jetoi i lumtur dhe i respektuar,pati vetem 1 difekt se kishte shume gra

^SHIU^

Primus registratum

njeriu gjate gjithe jetes se tij eshte ne kerkim te qellimit te jetes prandaj asnje nuk mund te thoje qe ka gjetur qellimin e jetes.jeta eshte kerkimi i qellimit te jetes.kur gjen qellimin e jetes njeriu vdes sepse pasi gjen qellimin e jetes , jeta ska me kuptim...kerkimi i qellimit te jetes na mban gjalle

TEA

Forumium maestatis

qellimi i jetes time :
- te arri ç'do deshire qe kam .
- te jetoj pran njerzve te paster.
- te krijoj nje jete plote gezime .

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^SHIU^:
[qb]njeriu gjate gjithe jetes se tij eshte ne kerkim te qellimit te jetes prandaj asnje nuk mund te thoje qe ka gjetur qellimin e jetes.jeta eshte kerkimi i qellimit te jetes.kur gjen qellimin e jetes njeriu vdes sepse pasi gjen qellimin e jetes , jeta ska me kuptim...kerkimi i qellimit te jetes na mban gjalle[/qb]
nuk kam nevoje te shtoj me shume! /pf/images/graemlins/smile.gif
bashkohem me ty!

Le_Routard

Forumium maestatis

Qillimi im i jetes per sot eshte ta shty deri sa te shkoj ora 17 e 30 minuta.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Qillimi im i jetes per sot eshte ta shty deri sa te shkoj ora 17 e 30 minuta.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a me duket sikur po me ndjek apo jo? :confused:

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ervin_lani

Primus registratum

Hi te gjitheve!Teme e bukur kjo!Nga te gjithe ato qe kane shprehur qellimin e jetes se tyre, i vetmi qe eshte shprehur tamam eshe ai (te cilit nuk dua t'ja permend emrin) i cili kishte bindje islamiste dhe sipas fjaleve te tij me vjen mire qe jeton me parimet e fese islame.
Une po shprehem ne kete menyre, ku thelb i ketyre fjaleve ka lidhje me fene islame.
"Jeta eshte si nje liber, ku kapaket e te cilit jane lindja dhe vdekja, fletet e tij jane ditet tona qe po kalojme ne kete jete.Kur keto flete te mbarojne se shkruari do te thote se edhe kjo jete ka mbaruar.
Tani perderisa une kam kete bindje, atehere une duhet te them se kjo jete qenka vec nje udhetim i gjate ne te cilin do te perballem me shume peripeci nga me te ndryshmet.Me e rendesishmja e ketij udhetimi eshte ta kuptosh se per cfare erdhe ne kete bote dhe cfare te kerkohet ne kete jete te perkohshme per te marre shperblimin ne jeten e perhershme.Ai qe e kupton pa dyshim ka shpetuar, kurse ai qe nuk e kupton dhe jepet pas kenaqesive te kesaj bote, atehere ai do kete nje fund te dhimbshem."

Te dashur anetare te "forumit" dua t'ju them dicka qe nuk ka lidhje me kete teme.

Feja ISLAME

ervin_lani

Primus registratum

Feja ISLAME-ESHTE AJO FE E CILA VENDON DREJTEPESHIMIN NDERMJET SHPIRTIT DHE MATERIES.
ZOTI I DHA NJERIUT GJITHE ATO TE MIRA DHE BEGATI NE MENYRE QE AI T'SHFRYTEZOJE ATO BRENDA KUFIJVE.POR NJERIU KA EDHE DETYRIME NDAJ KRIJUESIT KU TASHME ATO DIHEN DHE NUK ESHTE NEVOJA T'I PERMENDIM.

Pra e rendesishme eshte te kuptosh shkakun perse jeton ne kete bote,atehere mund te ngarkohesh me nje qellim te cilin do ta mbash deri ne vdekje.

JU PERSHENDES TE GJITHEVE(sidomos ato qe do te me kuptojne)

oneo

Forumium praecox

Nese dikush pretendon qe Qellimi i jetes eshte te shtyje kohen ...atehere me vjen keq per te, sepse ajo eshte me u terheq zvarre deri ne vdekje.

Qellimi i Jetes eshte te pergatitesh per me VONE

proximus77

Primus registratum

Qellimi i jetes?! Mendoj se eshte e veshtire te flasesh si per qellimin e jetes tende ashtu edhe te japesh mendime filozofike mbi jeten kur nevojitet qe te kesh nje experience te madhe. Shpesh na ndodh qe te hidherohemi, gezohemi, te qeshim, te qajme te merzitemi dhe shkaktare ne te mire apo ne te keq per te gjitha keto jemi vete NE, njerezit. Pra jane njerezit sot qe ne gjithe kompleksitetin e ekzistences se tyre veshtiresojne ose lehtesojne "jeten" e njeri tjetrit. Nuk jam dokord kurresesi qe qellimi yne ne jete qenka i paracktuar ose i caktuar pasi sot eshte koha qe njeriu duhet te jete sa me elastik perndryshe ketij njeriu i kercenohet ekzistenca. pj1

disku

UNI

qellimi im eshte te os kem qellim......thjesht ja le spontanitetit..........edhe me nigjoni mu skeni me pas mo dhimje koke....lol