Qellimi i jetes !

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Qellimi i jetes !

Sinqerisht nuk e di qellimin e jetes.
Thuhet se eshte riprodhimi... por kjo ide nuk me pelqen shume.
Nuk e di akoma cili eshte qellimi i jetes time... shume here me duket aq kot, sa do preferoja t'ja falja jeten time dikujt qe e shijon me shume. Jeta ime eshte pa qellim, pa shprese, pa deshire!

AnaBlue

Forumium maestatis

Nuk jam supersticioze /pf/images/graemlins/smile.gif .
Sa per informate, kam humbur dy kete vit. Nje ne mars dhe nje ne korrik. Por si thone e keqja nuk ka fund!

disku

UNI

QELLIMI I JETES DUHET TE JETE TI MUSHESH MENDJEN ANESBLU QE TE KET NJE QELLIM TE JETA...

usastudent

Primus registratum

E lezecme kjo teme.Po ajo qe eshte me e lezecmja eshte se nqs i lihet ne dore njeriut te gjeje qellimin e jetes po na dilkan aq shume qellime saqe spo dime ku te orjentohemi.Une do ta shtroja ceshtjen ne kte menyre.Nqs dikush beson se ne u krijuam rastesisht atehere jeta jone nuk ka asnje lloj qellimi , eshte kot , pjelle e rastit dhe tani qe shkruaj me vjen te qesh sepse nqs njeiru ka ate besim , atehere me verte qe ngel si me gisht ne goje.Sdi cte mendoje , fillon te kerkoje qellimin e jetes e cila ne fakt po shkon diku shume e vendousr ne qellimin e saj , drejt vdekjes .......dhe njeriu i hutuar papritur perballet me vdekjen akoma duke kerkuar qellimin per te cilin jetonte ,por mbase aty do ta kuptoje .....por ce do teper vone........
Kjo pra ishte jeta dhe qellimi i njeriut qe beson se jeta erdhi pa dashje , pa qellim ......
Ndersa per ata njerez qe besojne se jeten e krijoi dikush normalisht drejtohen te krijuesi per te marre pergjigje .Meqe po flas per keta njerez po theksoj se une jam ne nga keta.Mbase nuk isha aq i zoti , mbase nuk kisha aq imagjinate dhe mencuri sa te zbuloja vete qellimin e jetes dhe u dorezova plotesisht .U dorezova perpara fakteve te pashmangshme te cilat jane kudo ,i shikojme i , ndjejme , i mendojme , i degjome ,e te cilat te cojne te perulur drejt krijueit tend per te marre pegjigjet qe aq shume na mundojne.
Gjithe te mirat

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]Qellimi i jetes

Jeta jone ne kete bote ka nje qellim specifik, dhe nuk eshte rezultat i
akcidentit natyror ose denim per arsye te ngrenies se FRUTËS nga pema e
ndaluar.
Ne jemi ketu NË PAJTIM ME planin e Krijuesit , kjo jete ne kete bote
eshte nje TEST , eshte nje mundesi qe te vertetojme se e meritojme jeten
E PËRJETSHËME dhe te HARESHME ne boten tjeter.

PrInCipIel
/pf/images/graemlins/smile.gif

Copyright © 2002 PrInCiPiEl . All rights reserved.[/qb]
Kot ia fut! Jata per mua eshte nje denime, si kam kerkuar as edhe nje njeriu te jetoj, dhe besoj qe ne qoftese kam ardhur ketu kjo eshte aksidentalisht!
Megjithate mundohem ti gjej jetes sime nje qellim, edhe pse kjo per mua eshte absurde!

TranofiljA

Primus registratum

Sikur "qellimi i jetes" sic e quani,te jete dicka konstante......pergjigja do ishte me e lehte. :confused:

disku

UNI

e ca do sinte ajo pergjigje o tranofile??????
se ne kami mush 3 faqe dhe spo e gjejme

TranofiljA

Primus registratum

..ate po them dhe un pra.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fakti qe s'besoj qe eshte dicka konstante...do te thote qe nuk ka 1 pergjigje konstante :rolleyes:

...nuk e di po mundohem t'mos e mendoj hic...se kur futem thelle ne mendime...m'dhemin qelizat e trunit(duke shpresuar qe me kane ngelur ca akoma) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shush yo

Primus registratum

Tani, ta dija une kush eshte qellimi i jetes sime do ishte teper e lehte. Une mendoj se gjith jeta eshte vetem nje udhetim ku ti mundohesh te gjesh pergjigjen pse jeton, dhe si mund te jetosh me mire.......kam frike se kete pergjigje e merr vetem diten qe u lodhe duke gjetur pergjigjen dhe bie ne shesh pa ndjenja ..........fatkeqsisht pa e mesuar kurre sekretin e jetes.

peace

Petroninsja

Primus registratum

Shush Yo, domethene ti na dilke se njeriu ne jete spaska asnje lloj qellimi. Tere jetes kerkon ate qellim dhe se fundi bie viktime e atij qellimi?
E mbylle filmin ne menyre shume dramatike mer bab, ndrysho pak regjine se mos del dicka me interesante se sikur sma mbush menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Just kidding....

Vazhdoni gjeni qellimin e te shkruajturit mbi nje teme te ashtuquajtur qellimi i jetes....

PrInCiPiEl

Primus registratum

Qëllimi i jetës !

Prej NGA ? Ku ASHTU ? dhe PSE ?

Thënë më ndryshe : Nga kemi ardhur ? Ku jemi duke shkuar ? dhe PSE jemi këtu ?

^SHIU^

Primus registratum

un kam nje teori per jeten:
jeta eshte nje labirint ku dihet ku po hyre(linde)
eshte e sigurt se do te dalesh(vdesesh) por e rendesishmja eshte se ku do dalesh(ferr,purgator,parajse),gjetja e daljes se duhur varet nga veprimet qe ne bejme sepse ato jane rruget qe ne marim brenda labirintit.
shpresoj te gjeni rrugen e duhur...

shush yo

Primus registratum

Hey petroninsia, mire qe e more vesh qe jam vetem nje teenager qe po mundohem me e gjet po s'po shof noi gje, megjithate c'te duhet ty?!
Gjithsesi sa per regjine............i hate cheesy happy endings

anyways Luv ya

Petroninsja

Primus registratum

She she e mori per kapital,
mos e mer per ofeze mi lal te ishte ashtu as do mirje replike prej meje, sorry nese te vura ne ate pozite, thjeshte bera nje koment qe mendova se do sillte atmosfere humori...

LOva ya too /pf/images/graemlins/smile.gif

shush yo

Primus registratum

hey njerez me duket e mora vesh kush eshte qellimi i jetes time, ose te pakten degjova nje njeri te thote "pi mall e bej pall". Tani une si marr ato llafe fjale me fjale po ne fund te fundit do ta bej moton e jetes sime ...........me pak fjale nxirri shkumen jetes bej QEJF.

luv yall