Tema Shoqërore

Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!
Threads
361
Mesazhe
17.9K
Threads
361
Mesazhe
17.9K

Sociologjia

Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!
Threads
1.1K
Mesazhe
42.5K
Threads
1.1K
Mesazhe
42.5K

Dashuria

Jeto, dhe jetën time po e deshe, eja dhe merre veç jeto...!
Threads
1.1K
Mesazhe
53.7K
Threads
1.1K
Mesazhe
53.7K

Psikologjia

Thellësitë e psikologjisë njerëzore.
Threads
440
Mesazhe
10.6K
Threads
440
Mesazhe
10.6K

Teologjia

Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!
Threads
276
Mesazhe
8K
Threads
276
Mesazhe
8K
Top