Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. shkopi
  Përgjigje:
  101
  Shikime:
  15,722
 2. urijan
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  10,719
 3. The Helper
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  9,512
 4. kuriozi000000000000000000
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  7,764
 5. ladio
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  7,071
 6. Enea Xhani
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  5,547
 7. gurax
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  4,433
 8. cufi_bardhit
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  3,592
 9. gurax
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  3,200
 10. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  3,053
 11. jumpi
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  2,576
 12. oneo
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,537
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,454
 14. qoska
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  2,339
 15. Al-Punk
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,299

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...