OLTI XHEZO: mr albania me i mire

Anica

Primus registratum
Re: OLTI XHEZO: mr albania me i mire

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Ene Ky " mr albania 2003" i mire qeka shifeni

albania-mr1.jpg

jA DHE shoqeruesit
albania-mr2.jpg

albania-mr3.jpg

:wub: [/qb]
Po kot se zgjodhen ate mi goc :wub: /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Po te shikosh me kujdes cunat shqiptar sec kane nji hije prej luftetaresh...asllana..

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Po te shikosh me kujdes cunat shqiptar sec kane nji hije prej luftetaresh...asllana.. [/qb]
:lol: :lol: si leke dukagjini

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] as une, si shume te tjere ketu, nuk e njoh po mesa me ka thene nje shok qe e njeh e ka te qeshur kshu : muuuuuuaaaahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
:lol: :lol: :lol: sa kam qesh...sa budallenj jane robt, edhe per te qeshmen e atit flasin. [/qb]
Ore ne pamje te pare eshte me verte ashtu si thua ti, po ama ta shohesh pak me thelle, tere ai cun me qesh si l*oqe... /pf/images/graemlins/laugh.gif se ne fund te fundit e qeshura tregon shume mbi personin :shrug: boo nejse

viol

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] as une, si shume te tjere ketu, nuk e njoh po mesa me ka thene nje shok qe e njeh e ka te qeshur kshu : muuuuuuaaaahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o fififutja, meqe e njeh, eshte e vertete? (kot sa per kuriozitet, a m'kupto?) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jo mi lal jo, te qeshur normale /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Olti kshu si kallup te merr ne qafe, vec mos ta hapi gojen se na ben nder te gjitheve!

I rrofshin syckat e bukura se per ment qe ka, oj nene oj nene!!! [/qb]
Sorry... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bjere i her te llafoset ene me mu, kot sa me e vertetu vete me syte e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif kete qe the ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga brick top:
[qb] kjo qe thu ti hurmaxhio vle per i cike yll,jo per i mashkull.detyra e pare e nje mashkulli eshte te hapi gojen.femrat dun te nigjojne nje mashkull te foli,si flet,ca flet,etj. [/qb]
He mer se ti qeke tipi im... /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Po te shikosh me kujdes cunat shqiptar sec kane nji hije prej luftetaresh...asllana.. [/qb]
Une kur te pashe ty, imagjinova " Lule Velo partizanin"... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Xhan xhan /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Aman Penele,
m'gjo mu se neper tv e kam nigju kur leshonte perla per femren e vet ideale, m'at'her nuk e permeni Gjulian, donte vec nje tip te brishte, te bukur, dhe te embel qe gatuante mire dhe qe nuk e ngrinte zerin.
Epo ta thot nje rob qe "vun" se e quajme objekt, se e do femren objekt asht me ja ba vetes bam!
:shrug:

Nejse, merr syt e mi dhe shife i thone atij llafit te vjeter...

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Aman Penele,
m'gjo mu se neper tv e kam nigju kur leshonte perla per femren e vet ideale, m'at'her nuk e permeni Gjulian, donte vec nje tip te brishte, te bukur, dhe te embel qe gatuante mire dhe qe nuk e ngrinte zerin.
Epo ta thot nje rob qe "vun" se e quajme objekt, se e do femren objekt asht me ja ba vetes bam!
:shrug:

Nejse, merr syt e mi dhe shife i thone atij llafit te vjeter... [/qb]
aaaaaaaaaa Olti... /pf/images/graemlins/blush.gif

Ncuk ncuk ncuk...

alinos

Forumium maestatis

Ho mi ti kaq that qenka St. Xhoni sa po harrohesh mas ktij :shrug:
E ka marr me mik juridikun, s'di me te zgjidh asi ceshtje :wink: :lol:
Per te lidhur s'behet fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Do llafosna naj here nga vera /pf/images/graemlins/frown.gif , ma me terezi. /pf/images/graemlins/wink.gif

Aaaa shokun s`e du me te njejtin profesion , se s`na e mban as me firmos martesen re dyve masnaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

I know you are strong! /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

S'jam duke shku as me i ven ket vere, meta ne Shqiperi per zotin! Gjithe keta qe do me vine per vizite :rolleyes:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] ore mu duk mu apo te ajo foto te faqja par kishte vra gishtin e mesit ai? lol [/qb]
kishte lidh bigudinen mas gishtit mi /pf/images/graemlins/blush.gif :lol:

mr.white

Primus registratum

S'e kuptoj pse duhen harxhuar 4 faqe mbi nje tip kaq medioker e pa personalitet si Olti Xhezo.Ai,me 2 fjale,eshte nje freak of nature.Nje fizik prej burri(terheqes) me nje tru prej femije.Ai o nji cun mamaje,i ndrydhur,with no ba*lls.Masnej,ta nigjosh kur flet gjithe charmi qe i transmeton nje femre zhduket me i here.Rrezikoj te fyej ndonjeren e te bohem antipatik,po po ta them cope ca menoj mu m'duket se nje femer me gjithmen interesante,intriguese,e zgjuar e konsideron Olti Xhezon si nje rob shume pak ose aspak terheqes.

Megjithate,varet nga femra.Menje-menje o dynjaja.Prap se prap bashkohem me mendimin e njonit me nolt se secili formon shoqeri me te ngjashmit e tij.Une me Olti memecin s'do mund te rrija dot.

Albanian_Hottie

Primus registratum

Po mir e vlla se ktu treceruku i gocave jan jasht ne skan pas munci me e pa naj her ket Oltin. Me sa po shof ne aty ne shqip. mezi e njifkan nja 2-3 veta.
Per inteligjencen so problem se kena ne me bollek /pf/images/graemlins/wink.gif ne se o cun mami duhet me ja njoft mamin i her, u pa kjo pun...halli im a esht naj njoni qe si myllet goja se ato si duroj dot un?
Se per te tjerat, ta shof i her un nga 360 gradshi ne masnej te jap pergjigje..lol.
Ne kjo puna gishtit spo me duket gjo e mir mu :lol:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb]
Ne kjo puna gishtit spo me duket gjo e mir mu :lol: [/qb]
si shume po e permend ate gishtin ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

jo po menoj se si ju vra gishti pranej...lol :lol:

Masnej se dum antikapat ne..avash ti don't push it. Cun mami e pranum, jo ne aq te kapshem e pranum..tani sbojm mo leshime :devil: