OLTI XHEZO: mr albania me i mire

alinos

Forumium maestatis
Re: OLTI XHEZO: mr albania me i mire

Olti kshu si kallup te merr ne qafe, vec mos ta hapi gojen se na ben nder te gjitheve!

I rrofshin syckat e bukura se per ment qe ka, oj nene oj nene!!!

SkErDi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Olti kshu si kallup te merr ne qafe, vec mos ta hapi gojen se na ben nder te gjitheve!

I rrofshin syckat e bukura se per ment qe ka, oj nene oj nene!!! [/qb]
:thumbsup:

P.S. Hi Ins. /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

hajt alinose, se seicili n'ket bote ka funksjonin qe i tako. robi bukur s'ka nevoje me fol- ka thon njoni i qute. /pf/images/graemlins/smile.gif

brick top

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] hajt alinose, se seicili n'ket bote ka funksjonin qe i tako. robi bukur s'ka nevoje me fol- ka thon njoni i qute. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
kjo qe thu ti hurmaxhio vle per i cike yll,jo per i mashkull.detyra e pare e nje mashkulli eshte te hapi gojen.femrat dun te nigjojne nje mashkull te foli,si flet,ca flet,etj.

viol

Primus registratum

Cuna, nuk e di nga bazoheni juve per te dhene mendimin tuja por di vetem qe ju e merrni OLtin vetem per djale te bukur dhe nga karakteri mua me duket me teper se po e nenvleresoni me pergjigjet e fundit.
Megjithate nganjehere thone qe aparenca te genjen kshuqe besoj se ai qe e njef Oltin si nga bukuria fizike po ashtu dhe nga karakteri nuk do e cmoj vetem per bukurine e tij por edhe per inteligjencen.
Mos mu hidhni me pergjigjet tuaja se e di qe secili ka mendimin e vet, por OLtin e njof dhe shume mire prandaj kur lexoj te tilla gjera nuk me pelqejne shume duke e ditur se kush eshte vertete Olti.
E thashe qe secili ka mendimin e vet, dhe ky eshte i imi te cilin e bazoj nga fakte te vereteta prandaj dhe po e them.
Ciao :wave:

the hitman

Primus registratum

[qb] Olti kshu si kallup te merr ne qafe, vec mos ta hapi gojen se na ben nder te gjitheve!

olti xhezo rri me femra qe i pershtaten dhe qe per ti bere qefin vetes me duket mu e qujne edhe inteligjent.olti xhezo,objektivisht,ka nje inteligjence mesatare-te ulet,megjithate kujt i plasi! secili formon shoqeri me te ngjashmit e tij!

viol

Primus registratum

Harley mos na ofendo ti lale. NGa e di ti se me ke rri ai dhe se si jane ato femra. UNe rri shume me oltin kur kam mundesithem dhe nuk di se jam toce nga trute, ok? PO ti them qe qe te matesh mire para se ti leshosh fjalet dhe dije se gabohesh kur thua qe i shkruaj keto gjera per ti bere qefin Oltit sepse kam marrdhenje te tilla me Oltin qe as kam pse i bej furce as me ben. Fundja Olti ska per ti lexuar ndonjehere se nuk eshte rob qe merret shume me fjale dhe nuk i ve shume veshin se cthone per te perderisa secili ka mendimin e vet dhe nuk do rri ti mbushi mendjen te tjereve qe kjo apo ajo gje eshte apo jo e vertete.
OK lal
Ciao
Ciao

the hitman

Primus registratum

mire,ok,na fal.faji im.mos i merr shume seriozisht ato qe un shkruj ka i her kot.ne fun te funit,kush e njef olti xhezon,kush o ky,ca o ky,kujt i plasi per ket robin?

merret vesh qe secili ka vizionin dhe mendimin e tij dhe mund ta mbaje.hajt shnet,ene ja kalofsh mire!

viol

Primus registratum

sigurisht ste hedh njeri poshte mendimin dhe pershtypjen qe ke lal, thjeshte po te korrigjoj ca gjera qe di me mire se ty.
Shnet

hot

Hotgirl

te merr mqafe kallupi..ose tka pas mor mqaf..ahere kur e kam pa una..para nja 2 vjetesh..2 metro cun..una ngjajsha si xhuxh para atijt /pf/images/graemlins/laugh.gif
shyqyr qe jam rrit qy ka ajo koha :tipsy:

maj men oltin kur e mershin neper intervista masi fitoi cmimin.. i zgurdullote syt ne i rrotullote sa anej knej..bote ne ca levizje..thame se na vate missi /pf/images/graemlins/laugh.gif
per vedi se njof po duket cun i mir-oo..cun mamaje..ca doni me shum juve ee?? :smash:
ate majeni ne trajse sa per aparenca qe keni mor burre ne hapni gojen vet po t'jeni t'zonjat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol

the hitman

Primus registratum

fillimisht postuar nga fififutja:thjeshte po te korrigjoj ca gjera qe di me mire se ty.

kete nuk e besoj aspak,megjithate secili mund te mendoje e te beje ca t'i teket.shnet!

eros111

Primus registratum

as une, si shume te tjere ketu, nuk e njoh po mesa me ka thene nje shok qe e njeh e ka te qeshur kshu : muuuuuuaaaahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o fififutja, meqe e njeh, eshte e vertete? (kot sa per kuriozitet, a m'kupto?) /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] as une, si shume te tjere ketu, nuk e njoh po mesa me ka thene nje shok qe e njeh e ka te qeshur kshu : muuuuuuaaaahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
:lol: :lol: :lol: sa kam qesh...sa budallenj jane robt, edhe per te qeshmen e atit flasin.

moonlight

Primus registratum

po ti mi pse flet per ato qe flasin per te qeshmen e atij? /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Miss dhe Mr Albania 2001
misster.jpg
[/IMG]

Olti Xhezo
Vip-12.jpg

Miss dhe Mr Albania 2003
misdhemisteralbania.jpg

[qb]
"It's painful to sit and listen to him, especially when one has to" -said by someone who had to more than once :lol:

woooooow

Primus registratum

Ene Ky " mr albania 2003" i mire qeka shifeni

albania-mr1.jpg

jA DHE shoqeruesit
albania-mr2.jpg

albania-mr3.jpg

:wub:

Si është jeta juaj sentimentale? Ka një vajzë në jetën tuaj ?

Nuk kam të dashur, kjo sepse vajza që kam pasur më
parë, nuk i ka plotësuar të gjitha kushtet për të qenë
femra, të cilës mund t'i kisha thënë "Të dua".
Domethënë një femër, të ngjashme me aktoren time të
preferuar që është Xhulia Roberts, figurë top-modeleje
me cilësitë e një femre besnike, të çiltër dhe të
sinqertë. Por jam optimist se një ditë do ta gjej këtë
femër ideale.

Gjulljaaaaaaaaa :lol: :lol:

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] po ti mi pse flet per ato qe flasin per te qeshmen e atij? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
leje mos e pyet, tragjike eshte ta kalosh kohen ne kete menyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] eshte i mire dreqi,po ne ta enderrojme se nuk na e le njeri.po prape shpresa eshte e fundit qe vdes. :thumbsup: [/qb]
Si mi goce s'ta leka njeri ty :eek: PO e boj une zemren gur edhe s'po ta prish qeifin,po ta lej 1 here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pa ofendim peshkatari por olti eshte me te vertete shume i mire dhe jane pak si ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

e_vogla çdo gje eshte e mundur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e thshe njehere shpresa eshte e fundit qe vdes e me fal albavina po peshkataro mbaje gojen.