OLTI XHEZO: mr albania me i mire

RecurrentDream

Forumium praecox
Re: OLTI XHEZO: mr albania me i mire

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mirror:
[qb] OLTI XHEZO: mr albania me i mire

Une do te thoja: mr albania me i shendoshe.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i shendoshe??? nqs ai eshte i shendoshe ti je carli i anglise /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tesoro, une e shumta mund te kisha qene Diana /pf/images/graemlins/wink.gif lol, por sa per Oltin do kesh me siguri shekuj pa e pare, sepse kohet e fundit eshte bere aq bullafiq saqe mezi i dallohen syte... Sindromi "Hygerta" do ta quaja une.

Davidsono, ketu po thellohemi vetem tek pamja, jemi tek seksioni i miss - terave apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] I mungon fotozhenia!! [/qb]
kujt? se ne ne foto po e shofim qe po na duket yll!
per king asht s'ke ca thu, ishalla asht me mend si asht me pamje!

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga harley davidson:
[qb]
[qb]
[qb] olti xhezo nuk ka noi shoqeri me verte interesante,pranaj nuk osht as vete interesant me gjithmen.e vetmja gjo e njohur e tij eshte bukuria fizike,qe ju verbon syte disa lloj femrave qe,n'fun t'funit i pershtaten.ka plot cuna tirona qe ja fusin para-mrapa ne te gjitha drejtimet.

p.s.nga ana intelektuale ai tip le jashtezakonisht shume per te deshiruar.pa zili aspak mund te thuhet qe vetem bukuria fizike e shpeton nga te qenurit rregulli i zakonshem. [/qb]
e cfare do te thuash me kete ti???
beh eshte e kote ti perserisesh gjerat
prandaj mos fol kot!!! dhe mos ofendo!!!
ok flm shume per mirekuptimin [/qb]
Desha te thoja ate qe thashe,thjesht realiteti i pare jo me sy femre.Nese ti s'do ta kuptosh se s'te pelqen ajo qe shkruajta,kjo eshte pune tjeter.Truth hurts.

P.S.Dhe as qe me shkon ndermend te fyej njeri. [/qb]
thjeshte nuk jam me nje mendim me ty sepse per aq
sa e njoh oltin eshte njeri shume i mire!
mgjth secili ka mendimin e tij,
dikush mund ta pranoj dikush tjeter jo!
lufte nuk behet,ka gjera me te rendesishme ne jete!

mirror me fal kujtova se ishe djale

the hitman

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] olti xhezo nuk ka noi shoqeri me verte interesante,pranaj nuk osht as vete interesant me gjithmen.e vetmja gjo e njohur e tij eshte bukuria fizike,qe ju verbon syte disa lloj femrave qe,n'fun t'funit i pershtaten.ka plot cuna tirona qe ja fusin para-mrapa ne te gjitha drejtimet.

p.s.nga ana intelektuale ai tip le jashtezakonisht shume per te deshiruar.pa zili aspak mund te thuhet qe vetem bukuria fizike e shpeton nga te qenurit rregulli i zakonshem. [/qb]
e cfare do te thuash me kete ti???
beh eshte e kote ti perserisesh gjerat
prandaj mos fol kot!!! dhe mos ofendo!!!
ok flm shume per mirekuptimin [/qb]
Desha te thoja ate qe thashe,thjesht realiteti i pare jo me sy femre.Nese ti s'do ta kuptosh se s'te pelqen ajo qe shkruajta,kjo eshte pune tjeter.Truth hurts.

P.S.Dhe as qe me shkon ndermend te fyej njeri. [/qb]
thjeshte nuk jam me nje mendim me ty sepse per aq
sa e njoh oltin eshte njeri shume i mire!
mgjth secili ka mendimin e tij,
dikush mund ta pranoj dikush tjeter jo!
lufte nuk behet,ka gjera me te rendesishme ne jete!

mirror me fal kujtova se ishe djale [/qb]
albavina,nuk e kuptoj pse kapesh pikerisht me mendimin tim?pse te djeg?(sa vjec duhet te jesh,19,20)mu as qe me shkon nermen te kapem me llafe si kalamo kot se koti me rob qe nuk i njof dhe per me teper te harxhoj kohe dhe energji mbi nje argument kaq pak interesant si olti xhezo.kush o ky i her,ca o ky mer jahu,kush e njef,kujt i plasi?

nejse,shyqyr qe e kuptove qe secili eshte i lire te shprehe mendimin e tij.une s'thashe qe s'eshte cun "i mire"(cfaredo qe te thote kjo per ty).dhe as po mundohem tia ul vlerat hipotetike qe mund te kete.per bukurine fizike s'kam ca te them.eshte objektivisht terheqes.sa per te tjerat,mundohu te reagosh ne menyre pak me te kontrolluar.kaq e verbuar je nga ky tip?

e perseris,pse duhet te kapesh vetem me mu,mes gjithe te tjereve?si ata,edhe une them cfare te du.

albavina

Primus registratum

nuk asgje kundrejt teje sinqerisht,nuk me djeg asgje dhe aq me pak nuk jam e verbuar nga olti!
eshte vetem nje teme lal! si the edhe ti as une nuk kam ndermend te bej llafe ketu me asnje
se ne fund te fundit jane vetem thashetheme /pf/images/graemlins/smile.gif

the hitman

Primus registratum

[qb] nuk asgje kundrejt teje sinqerisht,nuk me djeg asgje dhe aq me pak nuk jam e verbuar nga olti!
eshte vetem nje teme lal! si the edhe ti as une nuk kam ndermend te bej llafe ketu me asnje
se ne fund te fundit jane vetem thashetheme /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
patjeter qe eshte vetem nje teme.une vetem po harxhoj pak kohen ketu,just for the fun of it.

hajt mo,ja kalofsh bukur!

albavina

Primus registratum

[qb]
[qb] nuk asgje kundrejt teje sinqerisht,nuk me djeg asgje dhe aq me pak nuk jam e verbuar nga olti!
se ne fund te fundit jane vetem thashetheme /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
patjeter qe eshte vetem nje teme.une vetem po harxhoj pak kohen ketu,just for the fun of it.

hajt mo,ja kalofsh bukur! [/qb]
flm gjithashtu edhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

Olti? 25-26 vjeç duhet te jete, thojne tip introversi , por une do thoja me teper indiferenti, me kane thene qe i ka dal universiteti me media afer 10, por vellai vet thojne eshte me i mire me mesime se ky ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif , kete vere ishte shendosh pak (kur e ke pa ti albavina?), kishte pak tul tek beli /pf/images/graemlins/laugh.gif , por shikimin e kishte te bukur prap si prap /pf/images/graemlins/laugh.gif . tani nese eshte me i bukur se mister-at e tjere shqiptare nuk e di, duke qene qe eshte i vetmi mister qe njoh , qe kam pare dmth , madje rastesisht e mora vesh qe ai kishte fitu mister shqiperia :shrug:

p.s. sa seriozisht e paskeni marr kete temen :lol:

albavina

Primus registratum

une ne dhjetor e kam pare!
edhe vellai i tij eshte shume i mire /pf/images/graemlins/wink.gif
me te vertete

Petroninsja

Primus registratum

Shume king si cun... uroj te jete ashtu si njeri.. nejse sme hyn shume ne xhep por rezultate te kenaqshme persa i perket bukurise mashkullore shqiptare...
Paska dhe cuna shqiptare kinga...
( shi kur te hidhen te tere tani)... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ai aty shiste shalqinj me prov ke lagj'ja ime mi çerre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

kushedi sa shalqinj kane pas blere gocat e lagjes tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

po ti shifshe te gjitha me dhom te kuq edhe fara te zeza neper dhembe prej shalqiut te Oltit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Olti eshte djal king, i gjate me trup te mire dhe fotozheni te admirueshme. Une e takova rastesisht para 2 vjetesh mos gaboj kur u be Mister dhe erdhi bashke me Anisa Kospirin ketu ne Amerike.
Ishin te dy shume te mire (gjithmone flas nga ana fizike se personalisht nuk i njoh)
Fundi fundit duhet kuptuar qe jemi duke diskutuar per kete gje, jo karakterin

personazh

Valoris scriptorum

s'ka te shame vallaj jo. Putraku ka zili se s'ja ma me majt bigudinat e gjyshes ke gishti mesit /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

D

e shef Olto? ta kalli krymi jem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

une zili eeeeeeeeee!!ke me ate eeeeeee!!une kom zili insane-in,sa here qe del ne foto sle femer pa bo me qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ka i her me duket pi dedi mes rrushave.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] D

e shef Olto? ta kalli krymi jem! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: mos fol me per sot Duto :lol: