OLTI XHEZO: mr albania me i mire

swinger

Primus registratum
Re: OLTI XHEZO: mr albania me i mire

Fillimisht postuar nga rejb:
[qb] mendjemadh apo loqe? loqe me duket [/qb]
Lo.qe me l te madhe madje.

P.S.Me gjith cunat interesante qe ka ne Tirone pse duhet me harxhu kohe me ket trapin?Kjo fififutja e gjore paska njel keq tja varin robt qe ngushellohet me Olti lo.qen!

rozart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fififutja:
[qb]
Fillimisht postuar nga rejb:
[qb]
Fillimisht postuar nga fififutja:
[qb] Duhet ta njofesh tamam Oltin para se te japesh gjykimin se ca personi eshte.
OLti eshte tip qe nuk hapet shume me njerezit pa i njoftur, dhe vallaj e ka shume mire se bota ka lloje lloje robsh dhe si ben dot besim te gjitheve aq me teper qe ne ne shqiperi kemi manine te bejme shume thashetheme.
Eshte njeri shume i mire dhe qe te bindesh duhet ta njohesh me gjate se 2 javet e nje spektakli.
Ciao [/qb]
mund te kesh te drejte.por me njerezit qe punon 2 jave ne nje vend besoj se nje 'mirdita' apo 'sia ia kaloni'mund te thuhet(duhet).dhe kur hanim dreke ai ulej vetem(patjeter per te shmangur thasheshemet besoj). po kujt i behet vone se edhe david bechkam sdo sillej keshtu. [/qb][/QUOTe

besoj se nnuk mund ta dish se si do sillej david beckham, megjithate sejcili ka menyren e tij te reaguarit.

PS: per cilin spektakel e ke fjalen? [/qb]
do te thoja se ndoshta i duket vetja si yll dhe te gjithe vdesin te degjojne nje fjale te tij,nje pershendetje.e po me çudit fakti qe e ka mbaruar univer. me ate mesatare ,apo thuaj po pate leke tani te bejne prof. me 8 vjet shkolle.
PS:vere 2002 te pista iliria ne durres. hotel florida.

jona81

Primus registratum

Si per here te pare te Albforumi vendosa te hedh nje sy te klubi i fansave.Dhe shoh qe qenkan mbushur 5 faqe me komente mbi Olti Xhezon.Pse u tha Tirana nga cunat qe u dashka fokusuar mbi Oltin?E c'mund te thuhet per te?Kshu si kallup te merr me qafe,s'ke ci thu.Derisa vjen momenti te hapi gojen.Dhe kur fillon e flet,oboboooo! Gjithe charmi qe transmeton fizikisht zhduket! Ai me duket nje qullac i llastuar,nje burre me mendje feminore,nje trap.

Te me falin fanset e tij te vdekura,po kjo eshte pershtypja ime.Te me fali sidomos kjo fififutja,qe me gjith ket mbrojtje te deshperuar qe i ben nuk di as vete se ku do te dali,cfare do te nxjerri ne drite.Eshte e mbaruar fare per ate cun mamaje budall.Hidhi pak syte rreth e perqark mi goc se ke plot cuna si shpirt qe e lene fare ne bisht te adhuruarin tend. I rrofte bukuria me ato tru qe ka! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona81:
[qb] Si per here te pare te Albforumi vendosa te hedh nje sy te klubi i fansave.Dhe shoh qe qenkan mbushur 5 faqe me komente mbi Olti Xhezon.Pse u tha Tirana nga cunat qe u dashka fokusuar mbi Oltin?E c'mund te thuhet per te?Kshu si kallup te merr me qafe,s'ke ci thu.Derisa vjen momenti te hapi gojen.Dhe kur fillon e flet,oboboooo! Gjithe charmi qe transmeton fizikisht zhduket! Ai me duket nje qullac i llastuar,nje burre me mendje feminore,nje trap.

Te me falin fanset e tij te vdekura,po kjo eshte pershtypja ime.Te me fali sidomos kjo fififutja,qe me gjith ket mbrojtje te deshperuar qe i ben nuk di as vete se ku do te dali,cfare do te nxjerri ne drite.Eshte e mbaruar fare per ate cun mamaje budall.Hidhi pak syte rreth e perqark mi goc se ke plot cuna si shpirt qe e lene fare ne bisht te adhuruarin tend. I rrofte bukuria me ato tru qe ka! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Avash, avash se ai me te vertete nuk mund te jete aq i zgjuar sa e ben mesatarja qe kishte, po mos e beni budalla fare tani. Sinqerisht jam shume kurioz te njoh ndonjerin nga ju se pritet qe te jeni disa here me te zgjuar se ai derisa paska kaq pak vlere ne syte tuaj.

Ps : shpresoj mos jeni nga ata qe qofte nga zilia, qofte nga inati kerkoni ta ulni kot.
PPs: nqs jo ju lutem me jepni ndonje koordinate per te folur se njerez me intelekt superior eshte e veshtire te gjesh... :wink:

jona81

Primus registratum

Jo moj Unforgiven ketu nuk ka te beje fare as muhabeti i shkolles,as zilia,inati e cfare tjeter mund te mendosh ti.Une e thashe qarte pershtypjen time personale mbi Olti Xhezon pak me lart.Thashe qe thjesht nga ana njerezore me duket i merzitshem,mese i rendomte,budall,shume pak terheqes.Thashe qe te merr me qafe kshu si kallup,por kur flet,cfare flet,si flet,gjestet e tija me heqin cdo interes ne te.Me duket i ngathet,etj.Lexoji me lart! Po kjo eshte,sic thashe,pershtypja ime personale.Ti natyrisht mund te kesh nje tjeter! Nuk do bejme lufte ketu! Sidomos per Olti mafishen! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

albavina

Primus registratum

atehere jona81...
une tani mund te them qe ti je me te vertete idiote sepse menyra si u prezantove ne forum tregon qe ne ate mendjen tende ekziston pak ose me mire nuk ke fare tru!!! ky eshte mendimi im per ty tani ne kete moment qe lexova budalliqet e tua!
por...eshte vetem nje mendim i nxituar sepse nuk e kam fare idene se kush je ti,ste njoh dhe nuk mund te them cfare njeriu je apo jo?
kjo teme u hap per te folur,edhe budalliqe, mbi nje person, mbi paraqitjen e tij!
nuk po them qe eshte djali me i bukur i botes, nuk eshte keshtu, ka edhe me te mire, por tema eshte per te dhe jo per sa cuna te mire ka tirana!!!
cuna te bukur nuk ka vetem tirana,por ka gjithe shqiperia, gjithe bota!!!!
eshte e drejta e secilit si te doje,por jo te thote idiotesira mbi dike qe nuk njeh!!!
nqs Olti Xhezo ka natyren qe nuk flet etj, jane punet e tija ne fund te fundit, POR SI ESHTE E MUNDUR QE NJE MAFISHE DHE NJE I QULLET si thua ti
TE JETE DIKUSH?! NE SPEKTAKEL DUHET TE KESH EDHE PAK TRU PER TE BERE RRUGE dhe jo si mendoni ju leket,te njohurit etj!!!

kur hapa kete teme nuk e bera sepse jam nje fanse e vdekur e olti xhezos,eshte nje djale i bukur po,por ka gjera me te rendesishme ne jete se sa nje mister apo thashethemet e forumit,por me vjen inat qe te gjithe flasin dhe flasin per te tjeret
kur nuk i njohin,nuk ka kuptim kjo gje!
prandaj,ju lutem mundohuni ti permbani fjalet
ose per ndryshe hapni nje teme anti-olti xhezo

NUK DUA TE OFENDOJ ASNJE TE JETE E QARTE KJO

jona81

Primus registratum

moj goc e vogel,pse fyen si jevge? une e thashe me lart qe ato qe shkruajta jane pershtypjet qe ai tip me ka lene kur qelloi qe bera pak muhabet para ca kohesh.ti,si gjithe te tjeret,je e lire te kesh mendimin tend.po ta perseris,nuk po bej lufte ketu.po ti,atehere,kur nuk me njeh e as te njoh pse kercen sikur te vune specin djeges?frenoje vrullin mi xhevrie!

Rambla

Primus registratum

:lol: :lol: po me beni per te qesh, shani njera - tjetren dhe pastaj thoni "une s'te njoh..".. :shrug:

albavina

Primus registratum

jona81 hapi mire syte edhe lexo mire
jevge dhe xhevrie ti mua nuk me thua ok???
te duket vetja e madhe moj? permbahu permbahu
se ske goje te flasesh dhe fytyre te me shash mua,je akoma e vogel

rambla me duket se i thash qe ishte vetem nje mendim i nxituar i bazuar mbi menyren si u prezantua dhe qe nuk kisha te drejte te thoja
gje sepse se di kush eshte po tani them se skam gabuar!

mostro

Putraku

Hjde goca kapuni per flokesh...
50 euro qe e fiton sherrin SE DI-ja,per miqte XHEVRRIJA /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona81:
[qb] Si per here te pare te Albforumi vendosa te hedh nje sy te klubi i fansave.Dhe shoh qe qenkan mbushur 5 faqe me komente mbi Olti Xhezon.Pse u tha Tirana nga cunat qe u dashka fokusuar mbi Oltin?E c'mund te thuhet per te?Kshu si kallup te merr me qafe,s'ke ci thu.Derisa vjen momenti te hapi gojen.Dhe kur fillon e flet,oboboooo! Gjithe charmi qe transmeton fizikisht zhduket! Ai me duket nje qullac i llastuar,nje burre me mendje feminore,nje trap.

Te me falin fanset e tij te vdekura,po kjo eshte pershtypja ime.Te me fali sidomos kjo fififutja,qe me gjith ket mbrojtje te deshperuar qe i ben nuk di as vete se ku do te dali,cfare do te nxjerri ne drite.Eshte e mbaruar fare per ate cun mamaje budall.Hidhi pak syte rreth e perqark mi goc se ke plot cuna si shpirt qe e lene fare ne bisht te adhuruarin tend. I rrofte bukuria me ato tru qe ka! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Me thuj icik mu:
mami & babi ku i punon?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

per Olit Xhezon thuat ti?
e ema ka qene shefja e seksionit te arsimit
i jati nuk e di

viol

Primus registratum

Jona81, se fansja e kujt jam apo sjam une dhe cme lidh mua me Olti Xhezon qe e mbroj e di vet une, dhe nuk dua fare mend nga te tjeter se kam plot vete, OK??

Ti e njef oltin apo dhe ti bazohesh nga dy llafe muhabet qe ke bere apo cshef ne tv?

KUr ta njofesh tamam sic e njof une atehere flasim bashke, dhe do shikojme kush do te nderroje mendje une apo ti.

Shume mire ti mund te kesh mendimin tend si gjithe te tjeret dhe nuk kam asgje kundra po nuk te lejoj te flasesh per veprimet e te tjereve, per fjalet e te tjereve, dmth te miat meqe te paskan bere pershtypje.
Shnet

viol

Primus registratum

pastaj te mos ta kuptosh se ckam dashur te nxejerre ne drite une kaq troc sa e kam shkruar une, keq me vjen po me duket se nuk duhet te jesh ti aq e afte sac thua per ti kuptuar.

viol

Primus registratum

Swinger nuk jam tip qe ti ngjitem nje njeriu dhe i bej ledhe se kam ngelur vetem,dhe nuk jam vetem po kam plot njerz qe me rrethojne, po shkurt o vlla me pelqen shume OLti si njeri nga te gjitha anet sepse ke qejf te diskutosh me te, dhe besoj se njerezit ne kete forum qe thone qe eshte cun mamaje, eshte budall etj etj nuk e njofin.
Kur te gjendet ndonjeri prej jush balle per balle me te dhe te beje dy llafe muhabet Olti jo vetem qe ai di me ti lidhi fjalet por i qendis. Eshte njeri me humor, ka nje shoqeri qe i ka bese dhe ne paradox me kete qe thone femrat ne kete forum atij i shkojne shume nga mbrapa dhe nuk do te thote qe Olti eshte tip i matur, se eshte cun mamaje.(jo po si lacat e shqiperis qe hapen b.... vend e pa vend)
Besoj se se shumica e ketyre njerezve ne forum duan ta ulin Oltin si figure nuk e di per c'arsye, dhe ata qe shkruajne ne kete drejtim besoj se nuk duhet te flasin ne forum sepse klubi i fansave nga vete fjala eshte per njerezit qe admirojne dike, dhe shume prej tyre nuk e kane kete ndjenje.
Megjithate mendoni cdoni per mesazhin tim e per Oltin,por une jam e bindur per keto qe po them dhe qe nga pergjigjet duket qe me shume se trecereku nuk e njef OLTIN si njeri. Dhe ti rejb qe ke punuar 2 jave kujtohu mire se nuk ka qene me shume se 4-5 dite, dhe nuk njihet njeriu per kaq pak kohe, sepse per te njohur dike duhen 4 stine.
UNe njof plot njerez, dhe u be me shume se 2 vjet e ca qe njof dhe Oltin dhe nga te gjithe cunat qe njof e kam njojtur Olti ja merr ne kthese si atyre ne tirane ashtu dhe atyre ne paris( dhe cunat e tjere per te cilet flas nuk jane as alabake as rober koti qe te thoni me vete normal qe Olti ja mer ne kthese)

Kaq kisha une tashi filloni me pushkatoni me pergjigje /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

jona81

Primus registratum

jo,mi goc,une,per veten time,te pakten,jam plotesisht e sinqerte,as dua tia ul "vlerat" hipotetike qe ka ne mendjen tende,as t'i ha hakun.thashe pershtypjen time,d.m.th.qe nuk mund te jete aspak tipi im.

pastaj,po te jem brutalisht e sinqerte,une kam pershtypjen se cunat qe njeh ti,ke dhe te japin muhabet dhe me te cilet na e krahasoke te adhuruarin tend,ose jane macho pa tru,bukuroshe kokebosh djalke mamaje,ose gjithsesi e kane te stampuar ne balle,"jam me komplekse",shkurt tipa shqiptaresh pa pike personaliteti dhe force te brendshme,ose franceze qullace dhe te shushkavitur.

pershtypja ime brutalisht e sinqerte;mos e merr si sulm personal.nuk dua te te ngjall kete reagim.

viol

Primus registratum

Nuk te pengoj te shkruash mendimin tend, por une kur shkruajta fjalimin tim te gjate me duket se u sqarova se si jen ata qe njof une, dhe u tregova e qarte dhe mese e qarte( ashtu si dhe heret e tjera ne fakt) qe ta kuptoje mire , jona81
Mgjth nuk e marr per sulm se sicili zgjedh shoqerine ne te cilen ndihet me mire.

Se_Di, mos e vrit mendjen se ktu jam une gjithmone vetem bera nje dore pushim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht poastuar nga fififutja:
[qb] Kur te gjendet ndonjeri prej jush balle per balle me te dhe te beje dy llafe muhabet... [/qb]
Fifije-fufuje /pf/images/graemlins/laugh.gif , thuhet ose "dy llafe" ose "dy pare muhabet".......... Po "dy llafe muhabet"...:-/

Ah qe s'jam vete ne Shqiperi pa te isha, ai Olti yt e shifte mister Albania-n me canocchiale. :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Jonka, edhe te jesh i cike djale mamake s'eshte keq jo. Ate Oltin se qe i cike djale mamake, pandaj e bene Miss Albania ... me fal - mister /pf/images/graemlins/laugh.gif