Re: OLTI XHEZO: mr albania me i mire
atehere jona81...
une tani mund te them qe ti je me te vertete idiote sepse menyra si u prezantove ne forum tregon qe ne ate mendjen tende ekziston pak ose me mire nuk ke fare tru!!! ky eshte mendimi im per ty tani ne kete moment qe lexova budalliqet e tua!
por...eshte vetem nje mendim i nxituar sepse nuk e kam fare idene se kush je ti,ste njoh dhe nuk mund te them cfare njeriu je apo jo?
kjo teme u hap per te folur,edhe budalliqe, mbi nje person, mbi paraqitjen e tij!
nuk po them qe eshte djali me i bukur i botes, nuk eshte keshtu, ka edhe me te mire, por tema eshte per te dhe jo per sa cuna te mire ka tirana!!!
cuna te bukur nuk ka vetem tirana,por ka gjithe shqiperia, gjithe bota!!!!
eshte e drejta e secilit si te doje,por jo te thote idiotesira mbi dike qe nuk njeh!!!
nqs Olti Xhezo ka natyren qe nuk flet etj, jane punet e tija ne fund te fundit, POR SI ESHTE E MUNDUR QE NJE MAFISHE DHE NJE I QULLET si thua ti
TE JETE DIKUSH?! NE SPEKTAKEL DUHET TE KESH EDHE PAK TRU PER TE BERE RRUGE dhe jo si mendoni ju leket,te njohurit etj!!!
kur hapa kete teme nuk e bera sepse jam nje fanse e vdekur e olti xhezos,eshte nje djale i bukur po,por ka gjera me te rendesishme ne jete se sa nje mister apo thashethemet e forumit,por me vjen inat qe te gjithe flasin dhe flasin per te tjeret
kur nuk i njohin,nuk ka kuptim kjo gje!
prandaj,ju lutem mundohuni ti permbani fjalet
ose per ndryshe hapni nje teme anti-olti xhezo
NUK DUA TE OFENDOJ ASNJE TE JETE E QARTE KJO