OLTI XHEZO: mr albania me i mire

Dolores

Primus registratum
Re: OLTI XHEZO: mr albania me i mire

O Djepo rrushi mos u xhelozo per Oltin ti se ai eshte shemtuar aq shume kto kohet e fundit osht bo si pensionist me bark.....ti vetem azgjeso ate foton me brecka qe ke dal ke krevati se me ate mund te te kualifikojne edhe ty si djale mamake /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe keep working out edhe je Mister Albforumi /pf/images/graemlins/smile.gif

albavina

Primus registratum

fififutja mos be shume mungesa /pf/images/graemlins/wink.gif
ndjehet mungesa jote ne kete teme

Djep

Forumium maestatis

Sexy, une vdes per mamin tim, kshu qe edhe te mos dua une, prape djale mamake ngelem. :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif Le qe s'ka pse te mos dua nje here. :shrug:

Dolores

Primus registratum

Djepo ti me duket se kupton kuptimin e shprehejes djale mamake...djale mamake nuk je kur do mamane te gjithe i duan nenat....djale mamake je kur qullesh ne krevat and ur mommy whipes ur cici /pf/images/graemlins/laugh.gif Ashtu ke dale ti ke fotua :lol:

Djep

Forumium maestatis

Ouuuu, cilen foto e ke fjalen?? Ku eshte kjo foto?

rozart

Primus registratum

o fififutja une s'kam gje me te dhe s'thashe gje se e njoh por besoj se edhe dy dite mjaftojne per te krijuar nje opinion te vogel ca tipi eshte njeriu,dhe ashtu si sillej ai me dukej si mendjemadh apo loqe siç e e kam thene me pare.njeriu flet mor lal dhe si merhum rrinte ne ndonje qoshe vetem.ti the lacat e shqiperise hapen byt.. dhe eshte e vertete por dhe qullac s'duhet me qene ama si dukej ai

p.s. mund te jem gabim ndoshta si thua ti, se thashe une nuk e njoh ,por e kam te veshtire ta mendoj ate si cun te hedhur,cun te shkathet.

fairy

Primus registratum

Une kete Olti misterin nuk e njoh nga afer, por sa per i bukur nuk me duket fare. I ndihet e i duket qe ne pamje hija e personit qe i pelqen vetja, ne Tirane dil rruges e shiko plot me te bukur se ai. :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

A o neser ne sfide ty?

Ne se o thuni ta shoh /pf/images/graemlins/wink.gif flmnd.

viol

Primus registratum

Djep lal gabime bejne te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif

Per sa i perket cunit te mamit qe thoni ju per OLtin une do thoja qe Olti eshte tip i matur per veprimet qe ben dhe e ka kaluar moshen e adoleshences qe te sillet si adoleshent dhe te duket tip i hedhur apo i shkathet( se i shkathet eshte ai.....)

Njese mua me vjen gjynah qe nuk e njihni se sinqerisht do kishit tjeter opinion per te.

Rejb lal Olti ka qene vetem 2 dite atje dhe ato dy dite ka patur mendjen te pergatiste skenarin dhe ti perkushtohej asaj pune qe kishte marre persiper se deri 2 dite para spektaklit se kishte vrare mendjen shume prandaj dhe nuk ka patur mendjen te merrej me muhabet. KJo zdo te thote aspak se eshte mendjemadh.
sa per dieni shume shoke e shoqe te mite kishin pershtypjen se Olti eshte mendjemadh kur e kam njojtur une ne fillim, nuk e di pse te gjithe kane ate pershtypje ne fillim. Dhe motra ime e shante shume se nuk i duron dot mendjembedhenjte dhe Oltin nuk e njihte sepse kishte shoqerine e saj. UNe mundohesha ti mbushja mendjen qe nuk eshte e vertete dhe mjaftuan pak dite qe si shoket e mi si motra ime te kuptonin qe nuk eshte mendjemadh.
Nejse zdua tju bej historine e jetes sime se si intereson ndokujt po po them vetem qe duhet ta njihni para se ti leshoni fjalet.
Ciao

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

Aq sa po e mbron ti kete oltin ai duhet te bej lapidar ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: me ben shume per te qesh

eros111

Primus registratum

i lumte b*ytha qe eshte mendjemadh (nqs eshte) se ka per cfare te jete...ska pse te merret me gjithe robt, i jep muhabet vetem atyre qe do...
shkoni beni çiçin tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

dark lord

Primus registratum

ky olti xhezo me shume se mendjemadh sic thote kjo shoqja me siper me ka lene pershtypjen se eshte trap loqe!

e vetmja gje qe e shpeton nga te qenurit rregulli i pergjithshem eshte bukuria fizike.

moonlight

Primus registratum

Thone: 'no publicity is bad publicity'. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne shqipot e kena icik manine me sha tjetrin pa e njoft mire, prandaj sa me shume shoh te perflitet dikush aq me shume me intrigon ai person. Lereni djalin te vazhdoje pikesynimet e tij ne jete; s'i ka bere kujt keq.

TEO

Primus registratum

gjithe ky sherr per hic gje. Une konkursin 2001 e kam ne CD dhe e kam pare. Te thuash te drejten Olti e meritonte ta fitonte. Ky eshte mendimi im te pakten. Pashe pastaj nja 5 faqe qe me kujtuan politikanet e shqiperise njeri mbron Oltin tjetri shan Oltin.
Oltin as e njoh as besoj se do e takoj ndonjehere por sidoqofte dua t'ju kujtoj se ishte thjesht nje konkurs bukurie dhe Olti u zgjodh si me i bukri. Se eshte mendjemadh ose jo, kujt i intereson? Ai fitoi Mr. Albania dhe jo Mr. Friendship.
Tema ketu eshte OLTI XHEZO: mr albania me i mire pra thjesht permbajuni temes. Po diskutohet si eshte ai nga fiziku dhe jo si sillet a si flet neper spektakle televizime. Me vjen shume keq qe c'do teme ketu po shkon me gernjitje duke share njeri tjetrin. Nejse se nga nje vesh do ju hyjne keto fjale e nga tjetri do ju dalin keshtuqe e mbyllim me kaq.

P.S. Fififuqe sa me shume ta mbrosh Oltin aq me teper do te te sulen keta keshtuqe per mendimin tim boll... because after a while your defense of him just becomes pathetic. Po the 100 here erdhi ujku te haje delet, kur te vije ujku me te vertete s'do te besoje njeri pastaj.

bananja

Primus registratum

ore ckini more me te
ne elbasan thone qe ka amiratore shume
tjeter vend shihet bukuri e burrit

BISOU

Primus registratum

HI, UNE SE NJOH E SE KAM PARAE NE TV POR NGA FOTO DUKET DJALE SIMPATIK , TERHEQES...
IMIRE QENKA :devil:

CIAO DISKUTIM TE MBARE :wave:

albavina

Primus registratum

Vip-12.jpg

Mr.Wolf

Primus registratum

Kur hyra ne kete forum nuk mund te ma merrte mendja se do kishte nje teme te klubi i fansave edhe per Olti Xhezon????!!!! Dhe per me teper do harxhoheshin 7 faqe me komente mbi te sikur te debatohej per nje personazh publik kompleks te sofistikuar jashtezakonisht kontroversial(nuk me vjen ndermend ndonje emer i pervecem tani),a thua se pervec bukurise fizike te pamohueshme ky tip ka ndonje tipar me te vertete terheqes!!

Nejse,meqe u futa,po bej nje koment te vogel! Une,u kuptua,nuk jam "fans" /pf/images/graemlins/laugh.gif i ketij shokut,po megjithate do them dicka.Me ka lene pershtypjen,kur e takova dhe bera ca muhabet para ca kohesh,se eshte tip i mbyllur,thjeshtarak,si me thon,i ngathet,jo shume i komunikueshem.Disa shoqe te miat me thane se Olti Xhezo eshte yll derisa nuk hap goje.Kur fillon e flet,gjithe aureola e bukurise fizike i zhduket.Me kane thene se ato mesimet fetare qe merrte te ajo kisha qe ka pas frekuentuar e kane bere,me fjalet e tyre,nje trap te skaduar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo eshte pershtypja ime e ftohte,joemotive per ket shokun(pa ndonje zili apo cmire a ku di une se cfare tjeter mund te mendojne fanset e tija)

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mr.Wolf:
[qb]

Kjo eshte pershtypja ime e ftohte,joemotive per ket shokun(pa ndonje zili apo cmire a ku di une se cfare tjeter mund te mendojne fanset e tija) [/qb]
armik .. armik do te thone ... :lol: