Re: Ekzistenca e PAFUNDESISE!!!!!!!!!!!!!
Nuk ka rendesi nese dicka e ke lexuar apo e ke shpikur, se cdo gje shpiket duke u bazuar ne dicka qe eshte shpikur me pare e keshtu vete kjo pune. Rendesi ka se cfare perpunojme ne mendje.
Une them psh se koha eshte e pafundme. Mendimi nuk njeh kufij, dashuria nuk njeh kufij, guximi gjithashtu, cdo ndjenje nuk njeh kufij, pra cdo gje qe nuk ka limit, eshte e pafundme. Edhe ndjenjat jane pjese e realitetit te perfaqesuara nga potenciale elektrike dhe elemente kimike brenda trurit, pra ndjenjat ekzistojne dhe jane pjese e realitetit. Mendimi ne pergjithesi eshte i pavullnetshem dhe i paparashikueshem (ndonjehere)te njeriu, prandaj paaftesia jone per te kontrolluar ndalimin e te menduarit eshte e pafundme. Fjalet qe ne themi qe ne fakt jane instrumentat shprehese te mendimeve, nuk vijne nga hici, por vijne nga mekanizma te nderlikuar mikroskopike dhe te "mireprogramuar". Edhe fjala ne vetvete ekziston si nje vale zanore, nje goditje, nje ndryshim dendesie ne ajer, nje ngarkese e konvertuar ne sinjale elektrike ne veshet tone. Elektriciteti ne vetvete perfaqesohet nga tensioni dhe rryma, pra diferenca potenciale dhe potenciale elektrike, ngarkesa + dhe -, elektrone qe levizin me nje drejtim te caktuar nga nje pike me potencial negativ me te madh ne nje pike me potencial me te vogel negativ. Ne mikrokozmos, rrjedha e cdo gjeje eshte e percaktuar, dhe EKZISTENTE. Nese pranojme kete gje, atehere pafundesia eshte nje hic.
Une jam materialist (nga ana filozofike) dhe keshtu i shikoj gjerat, ju shikojini si te doni..