Ate mendoj edhe une Rambla...Fillimisht postuar nga rambla:
ximi, duke u nisur nga fakti qe kam studiuar diçka per wilde, kam lexuar dhe libra te tij, mendoj qe me ate shprehje ai donte te thonte pikerisht te kunderten e asaj qe the ti(dmth qe e verteta eshte absolute)! /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk po te kuptoj mendon qe e verteta eshte absolute apo relative? sepse nje here thua njeren, njehere tjetren. nga ky aforizem i wilde une nuk nxjerr konluzimin qe e verteta eshte absolute, mgjth e pranoj qe kjo shprehje eshte pak ambigua, dhe mund te çoj ne konkluzione te tjera. por duhet te kemi parasysh filozofine e wilde, e cila eshte shume larg teorise ne baze te ciles "e verteta eshte absolute".Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]Ate mendoj edhe une Rambla...Fillimisht postuar nga rambla:
ximi, duke u nisur nga fakti qe kam studiuar diçka per wilde, kam lexuar dhe libra te tij, mendoj qe me ate shprehje ai donte te thonte pikerisht te kunderten e asaj qe the ti(dmth qe e verteta eshte absolute)! /pf/images/graemlins/smile.gif
Per ate qe edhe nderhyrja ime Rambla per te komentuar ate citat ashtu sic e shihja une pak me ndryshe nga nje shkrim me pare.
Nejse mbase s'jam shprehur mire... pak rendesi ka, ndofta s'duhet ti bejme shume "tifozllik" njeri tjtreti po vetem te shrehim mendimet tona. [/qb]
politikane qe nuk dine te thone te verteten ka ne gjithe boten.Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Nga qe sthuet (sbehet) e verteta, prandaj i kane mbushur politikanet xhepat! (shqipetare) :smash: :smash: :cry: [/qb]
... më tepër,lexoni postimet e mia te tema ' Ultraenigma dhe Kthjelltësia '2:147." E vërteta është nga Zoti yt, pra kurrsesi mos u bën nga ata që dyshojnë."