Duhani! Si ta heq qafe ?

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Fillimisht postuar nga smile:
E shoh mungese feminiliteti, delikatese pirjen e duhanit (po ashtu edhe te alkoolit).
Do me falesh se nuk asgje personale :lol: por duhani e dashur (duke e pranuar publikisht qe ka gjithe te keqiat per shendetin dhe ketu mbaron pasi ka filluar argumenti se te tjerat s'i hyjne ne pune kujt) them qe ia ke fut kot fareeeeee :lol: po cigarja ne doren e nje fmere eshte gjeja me feminile mi, plus te shton tangerllekun :lol:

O Zot me ndih se nuk di c'do me degjojne veshet ende :lol:

Laraaaaaaaaaaa a ka femer me femer se ti ne AF, KURRE JO :lol:

edda

Primus registratum

A ka te drejte dikush te shprehi mendimin e tij pa u perqeshur e pa u tallur nga askush ketu????

Kordelja

Valoris scriptorum

Meqe ti e sjell keshtu..

A kemi te drejte te diskutojme tek "Trupi dhe shendeti" per pajojat fatale te duhanit ne shendet dhe jo per humbjen e feminilitietit?!

...dhe si ta heqim qafe?!

Apo do gjejme kush ka mbetur femer nga ato qe pine duhanin?!

Eni_883

Primus registratum

Une nuk jam dakort me komentet e Smiles qe te pish duhan apo alkol eshte te humbasesh feminilitetit, eshte e demshme per shendetin po, per arsye qe jane njelloj tek meshkujt dhe femrat po mund ta trajtojme si problem tek te gjithe jo vetem tek femrat. Sa per feminilitetin nje nga ato femra qe e njohin goxha mire ate per arsye qe dihet pra Donatella Versace dikur ka thene: "Nuk ka asgje me seksi sesa buzekuq ne bishtin e cigares" - tani sa vlera ka kjo fjali une them to each their own, mua personalisht me pelqen. Sa per imitimin e meshkujve nuk jam dakort absolutisht. Neise qe duhani ben dem ate e ben nuk e mohoj qe kam humbur feminilitetin se e pi duhanin hehehe NO WAY. right Kordele??

ia kalofshi mire te gjithe. Dhe ishalla po e lejme ne te ardhmen..duhanin...

P.S. desha te thoja per Smile se ti kundervihesh nje argumenti (tendit ne kete rast) nuk do te thote te tallesh po te debatosh.

Dolores

Primus registratum

Une kam 2 vjet e gjysem qe s kam vene duhan ne goje....nuk mund te them qe ndihem totalisht ndryshe...vetem kur ngjis shkalle nuk e ndjej me ate prerjen e frymes dhe te kembeve si dikur......por e kuptoj qe lenja e duhanit eshte teper e veshtire duhet te arrish ta urresh duhanin in order qe ta lesh ate. Une u semura keq pothuaj 2 vjet e gjysem perpara me te ftohte dhe pija dhe duhan edhe e humba zerin komplet edhe kisha sekrecione te frikshme qe me dilnin nga goja ...ngaqe pija duhan ne ate periudhe....edhe e urreva veten ne ate gjendje ...e urreja duhanin po ashtu keshtu vendosa ta le edhe e bera pa problemin me te madh hic....edhe as qe e kisha menduar qe do e lija ne 4 vjet qe e pija papushim. Ka raste qe me pihet duhan ..sidomos pas nji dreke te mire......kur pi kafe me shoqeri apo edhe alkohol.....po ka pas raste qe kam marr duhan ne dore ta provoj te pi perseri dhe me jane shfaqur ne mendje ato momentet qe vuaja keshtu qe me ka ardh per te vjelle. Duhet te gjeni arsye te forta per ta lene eshte shume e veshtire......

Triumfi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga [Triumfi]:
........

[*]BEN JETEN TENDE TE NXIRE.
........

[*]TE TURPERON.
........
[*]TE THITHE GJAKUN E MELQIVE TUA.
.........

....
:lol:

Cdo gje dakort por te lutem me shpjego pak keto te dyja :lol: se ose ne kemi koncept te gabuar per ndyresine ose te ka qelluar rasti te shohesh vetem pisanjosa duhanpires :lol:
[/qb]
..Kordelja mfal se nuk e kam fjalorin afer vetes me t`a shpjegu dmth.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
..te tjerat t`i shpjegon mjeku .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
..mos u merzit,se cigarja ka mundsi ty te be mir,ndryshe nga te tjeret .. :thumbsup:
..aman mos harro,posto me shum figura se je me e qart,se sa me shkrim .. /pf/images/graemlins/tongue.gif

..kordelja mush ment .. :smash:

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]
P.S. desha te thoja per Smile se ti kundervihesh nje argumenti (tendit ne kete rast) nuk do te thote te tallesh po te debatosh. [/qb]
... ne çdo debat Eni pikesepari duhet te ekzistoje respekti per mendimin e tjetrit...por ne AF tashme nuk e njohin me :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga triumfi:
.....
..te tjerat t`i shpjegon mjeku ........kordelja mush ment .. :smash: [/QB]
triumfi, une me mjekun kam fol, edhe pse nuk jam semure, po kam mesu me lexu ka xa vjet e keshtu arrij kuptoj ato qe lexohen, me siper as ti vete nuk e di c'ke thene me sa duket :smash: ndaj nuk kam se c'pres prej teje :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

...ne çdo debat Eni pikesepari duhet te ekzistoje respekti per mendimin e tjetrit...por ne AF tashme nuk e njohin me :smash:
Me fal qe nuk me rrihet pa te thene qe: Respekti lind ne rrethana kur nuk ka paragjykime por mirekuptim dhe kur debati zhvillohet para se ti vihen kufijte (tipo femrat qe pine cigare imitojne burrat, apo qe kane humbur feminilitetin /pf/images/graemlins/wink.gif )...eee edda, po te mos kishe vene keto kufij mund te kishe ndonje argument mbrojtes, ne te kundert ti paragjykove.

Le qe te jam pergjigjur me lart ty, ketu eshte shendeti, jo mentaliteti.

...edhe boll se mospranuari gabimet.Mesoni te terhiqeni kur e keni gabim, sikunder duhanpiresit te binden qe duhani demton shendetin pa care koken per gjithe llomotitjet e tjera.

Bah c'me bete te ndez nje cigare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Per temen
Per mua femrat sot po kthehen ne meshkuj.. s'po lene ves te tyre pa imitu.
E shoh mungese feminiliteti, delikatese pirjen e duhanit (po ashtu edhe te alkoolit).

Ene una jom shume dakort me Smilen! Une njof njonen qe pi cinare dhe sa here e shof qe i fut i te thithme, nuk e di pse po me shko menia ke puro /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

I kane dale mustaqet asaj Rrugaco /pf/images/graemlins/laugh.gif apo ne dalje e siper i ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me falni, se ne kete forme mund te keqkuptohemi si proklamues duhani, jo nuk eshte e vertete, eshte nje ves i keq qe kush e ka e di cdo te thote per ta hequr (e ka thene dhe Dolores), vec per shendetin ama, te tjerat ju lutem, bejini nje prerje mendimeve para se t'i postoni, jane te teperta.

Triumfi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga triumfi:
.....
..te tjerat t`i shpjegon mjeku ........kordelja mush ment .. :smash: [/qb]
... me siper as ti vete nuk e di c'ke thene me sa duket :smash: ndaj nuk kam se c'pres prej teje :smash: [/QB]
...kordelja,lexova se c`ke shkru per respektin dhe paragjykimin,e ti tani paragjykove ne mu,gjasma nuk di se c`ka kam shkru .. :smash:
...sigurisht nese do me kishe kuptu,s`do paragjykojshe,atehere parapengim i paragjykimit te gabuar,na qenka ' te kuptosh '.. /pf/images/graemlins/smile.gif
...a te flas sikur me ndonje kalama? /pf/images/graemlins/laugh.gif
...ok,une thash:cilat jane ato dyja fjale qe s`pershtaten me konceptin tuaj(ne lidhje me cigaren)..?

...mos harro,ndeze cigaren gjithnje para se te postosh mesazhe ... :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

ah i shkreti duhan ..mrom kam pa nje emision "Smetto quando voglio io " e tregoi ca t'forta mbi cinaren :lol: kush e pa ?ju qe jeni ne Talje them tek italia uno .

edda

Primus registratum

Une keshtu e mendoj, mund te kem te drejte a jo eshte per tu diskutu por ti zotrote s'ke asnje te drejte te gajasesh ktu me mendimet, paragjykimet, idete e mia e te thuash O Zot me ndih se nuk di c'do me degjojne veshet ende thua ti se
ç'thashe. E vetmja gje qe me vjen te te them ty & Co. qe e keni bere AF si han eshte MJAFT SE NA CATE MENERENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Hajt shnet

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb] Une keshtu e mendoj, mund te kem te drejte a jo eshte per tu diskutu por ti zotrote s'ke asnje te drejte te gajasesh ktu me mendimet, paragjykimet, idete e mia e te thuash O Zot me ndih se nuk di c'do me degjojne veshet ende thua ti se
ç'thashe. E vetmja gje qe me vjen te te them ty & Co. qe e keni bere AF si han eshte MJAFT SE NA CATE MENERENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Hajt shnet [/qb]
Pike! ...se ke harruar... dhe s'ke c'thua me shume se kaq per veten tende.

Shendet te kesh, meqe e permende.

RecurrentDream

Forumium praecox

Smile, Triumf, Djepi,

do doja te lexoja tek kjo tema menyra te tjera sesi mund ta lesh duhanin per ata qe nuk ja kane dale akoma. Qe t'u vije ne ndihme atyre dhe jo t'u ngjisje nga nje etikete...

Une (per inat te Ximit /pf/images/graemlins/wink.gif qe me sfidoi nja dy faqe me pare) vazhdoj akoma te mos tymos...

:wave:

gezim lame

Primus registratum

Mirror.... :lol: ajjj!!! e mbajshe mend akoma..
S'kam heq dore prape them se "s'do ia dalesh mbane" vetem 1 muaj e gjysem ka kaluar... :devil:
Mos me zhgenje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po s;te funksionoi metoda "per inat te ximit", kam gjet edhe nje ilac tjeter qe ja kam keshilluar dikujt eshte dore me nje.....

:wave:

sweet eda

Primus registratum

une kam 3 muaj qe s've cigare ne goje...mendoj se me pak inat dhe shume vullnet mund t'ia dalesh edhe t'a lesh cigaren.

bebi

Primus registratum

jane vese te keqia e pranoj, por besoj se nuk ka te bajne me feminilitet apo gjana te tjera te kesollojshme. une per vete nuk jam regular smoker, por e pi shpesh me shoqeri. po ashtu edhe pije alkolike pi kur jam ne shoqeri pjesen ma t'madhe te kohes, vetem, ne festa, kur me teket si perfundim. randsi ka qe nuk arrij me abuzu veten ne ane te ndryshe, pervecse "shendetit". (e shkruajta ne thonjeza sepse i pi pak te dyja).

gjaja qe nuk me pelqen ketu ne af, asht se kur disa persona kane ide te ndryshme mbi dicka, patjeter qe nje i trete, apo personi ne fjale kalon ne ekstrem duke ba supozime...

Cmojeni sinqeritetin dhe origjinalitetin!

Hermesss

Primus registratum

Smile & Djep, jam plotesisht dakort me ju ne te tera ato qe keni shkruar me siper :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: