Duhani! Si ta heq qafe ?

astronaut

Primus registratum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Krrrr me ato mimika :smash: se me humben postimin.
Po e nis edhe njehere ate qe shkruajta.
Tre here e kam lene dhe perseri e pi duhanin.
Para ca vitesh kthehem ne Shqiperi per pushime dhe me vete marr nja 10 paketa duhan "marlboro"
Me mbarohen dhe detyrohem te pi "LM" shqiptare
Po po po cfare duhani eshte kjo LM-ja, eshte nje lloj si te pish gjethe dushku ose qymyr te perpunuar.
Pushimet e mia me koincidojne me ardhjen e nje kushuriri tim nga jashte dhe ky i fundit me ben propagande per ta lene duhanin.
Cdo here me merrte paketen duke ma tretur dhe me thosh se duhani eshte kanceroz.
E le dhe pak dite me pas semurem.
Nje dite po qendroja ne ballkon dhe sikur e dini mbas lenjes se duhanit vijne gelbazat.
Ashtu ne ate moment me vjen nje gelbaze dhe pritova te shkoj ne banjo dhe bera nje spruco nga ballkoni dhe rastesisht poshte po kalonte komshia im
Ai e degjon zhurmen por ishte vone,gelbaza i bie ne fytyre :lol:
Marr kallashin per tu mbrojtur se ne shqiptaret jemi pak kokekrisur /pf/images/graemlins/laugh.gif mirepo gjithshka perfundoi O.K
Disa dite me pas largohem nga Shqiperia.
Afro 6 muaj me pas ftoj nje shokun tim per darke dhe kisha gatuar nje gjelle qe sa here shokut tim i ndyheshin gishterinje, lepinte gishtat.
Por gjithashtu bera edhe nje sallate me laker, se ciles i hodha uthull dhe kripe shume.
Shoku im pinte duhanin gjithashtu por sallata me laker me ndezi hunden per te ndezur nje cigare.
I lutem shokut te me jape nje cigare, ai refuzon ne fillim por pastaj ma jep.
Me pas shkova te dyqani te blej nje pakete duhan dhe keshtu e nisa perseri mbas 6 muajsh. :smash:

it's me

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
:idea:

Hej, ai mjeku hipnotizues andje nga Belgjika mos quhet oskopat :idea: dje kam degjuar per kete lloj mjeku dhe nje histori konkrete sherimi :idea: ajo shoqja ime kish paguar dy seanca nga 40 Euro secila dhe ish sheruar nga dicka qe ish per operacion.M'u duk si muhabet nga keto qe degjojme shpesh kendej per keta "pseudo-mjeket" por me sa duket qenka e vertete.Duhet me shku deri ne Belgjike me lone duhanin :idea: ...me duket. [/QB]
Nuk ja kujtoj dot emrin te sakte po ngjante si emer italjan pindorelo a dicka e tille dhe eshte hipnotizues. Nuk besoj se eshte ai qe ke permendur me siper :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/smile.gif
Faleminderit, po shih pak mos ma gjesh emrin se nuk i dihet mbase me duhet /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

duhet ti zini bese vetem vullnetit tuaj.une ketyre gjerave per vete nuk i besoj fare

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga --------------------:
[qb] ktu i pakete LM po ta blesh me shumice e shte 0,5 euro. [/qb]
Lire shume! Por mund te jete L&M i prodhuar ne Shishtufine?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
Fillimisht postuar nga --------------------:
[qb] ktu i pakete LM po ta blesh me shumice e shte 0,5 euro. [/qb]
Lire shume! Por mund te jete L&M i prodhuar ne Shishtufine? [/qb]
A me gusta muco :lol:

KESI_USA

Primus registratum

ncncncnnncncc, just say... IM NOT GONNA SMOKE ANYMORE! and that's it! is hard but u have to WIN :thumbsup: when u feel dizzy..or like wanting a ciggie? just eat stuff!.. or do smth to keep ur mind away from... ok?!!!!!!!!!!! and next time i come i wanna see:>> I QUIT /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

lil-butterfly

Primus registratum

e cna bete me e ndez nje cigare tjeter. buster ti e ke fajin qe me the te pija Rothmans Royal se ka 24 cigare paketa. mua ma mesove paketen 24sh edhe tani do me e lene. jo s'ka, ske per ta lene edhe . (se s'jam duke e bere bold tani ate piken)

te perqafoj se me ka marre malli per gomarlleqet e tua :tipsy:

DEVIL-girl

Primus registratum

Une e fillova para nja 8 muajsh duke justifikuar veten 'stresi'dhe perfundova me 2 paketa ne dite.tani mundohem ta le se ma shpifi po nuk mundem. Nje jave isha ne plazh dhe thashe do e le, per nje jave nga vapa e lashe se me dhimbte koka sapo u ktheva ne Londer e fillova perseri.
Kam thene gjithmone qe eshte easy ta le po ja qe nuk qenka.. eshte e lehte per ata qe nuk e pine te thone ashtu.

DEVIL-girl

Primus registratum

Dhe me e forta, shumica e klases time qe studiojne per mjeksi pijne duhan. Prit pastaj te tjeret kur ne i dime mire pasojat e tij.

Florus

Forumium maestatis

ej po une si tja boj qe kom problemin e kundert: shpesh ne shoqeri me thone filloje, filloje, me bejne nje fare "presioni" te vogel me nje fjale por une u them qe e kom lon qe 6 vjec (kur e provova per here te 1) dhe qe atehere duhanit ja kom harru shijen :angel:

Princesha

Primus registratum

Eh ju duhet me ju cu ne zbor, manej s'ju bjen ne mend as nana juj, jo ma duhani qe hic e hic.
/pf/images/graemlins/tongue.gif

korcari12

Primus registratum

me thoni perse e kini ndezur cigaren e pare!!!!
PER PORDHE epo mbajeni tani..ha ha ha ha.... /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Une e hoqa qafe!!! /pf/images/graemlins/smile.gif U bene plot 72 ore...

Neqoftese doni te dini si e lashe, duhet te beni nje shetitje ketej nga lagjja ime, me pak fat( /pf/images/graemlins/frown.gif !), mund t'ju qelloje, ne nje dyqanet ku une shkoja (e shkuara) per te blere cigaret, te takoni nje person-burre rreth te 40-ve qe i kane bere nje si pune vrime ne fyt, nga e cila ai merr fryme dhe feshferin per te folur (nuk e di shume mire nese vlen vertet per kete pune, dicka te tille e kisha pare edhe ne nje film para 2 vjetesh dhe me dukej fantashkence!!). Eshte pak te them ika me vrap...

Edhe nje keshille tjeter e vogel: Nese mendoni ta linin duhanin duke menduar ta reduktoni qe pastaj ta lini teresisht, e keni kot! Keshtu nuk funksionon... Njoh dike qe pinte dy paketa ne dite, e reduktoi ne 1 dhe pas nje muaji kaloi ne tre paketa ne dite...!

Good luck Quitters!!! /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/frown.gif

Huh, a thua se na mungon ndergjegjesimi :shrug:

Na mungon deshira me duket, duam te jemi te lidhur pas dickaje medoemos, natyra njerezore :shrug:

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif

Huh, a thua se na mungon ndergjegjesimi :shrug:

Na mungon deshira me duket, duam te jemi te lidhur pas dickaje medoemos, natyra njerezore :shrug: [/qb]
Do ndez nje puro nga merzia

loaded

Primus registratum

Dilni para pasqyres dhe thojini vetes:"Lere duhanin mor plehre!Me hap barkun kur pi duhan,me vjen per te vjelle kur te shoh,te isha dikush tjeter do te te kisha peshtyre ne surrat mor mbeturine,mor njeri pa karakter,mor rob kot,mor njeri i mbarum."

Thuaji 1 jave rresht mengjes per mengjes kete shprehje me ze te larte vetes duke e pare ne sy.(kujdes mos ju degjojne se thone:"Ky/kjo paska rreshkit") /pf/images/graemlins/laugh.gif Nese ndizni nje cigare gjate dites dhe ju kujtohet çfare i keni thene vetes ne mengjes,mos beni sikur keni harruar dhe vazhdoni ta pini,...por ndiheni veten njerez koti.

gezim lame

Primus registratum

Me vjen keq vetem per Mirror sepse ka per a filluar prape /pf/images/graemlins/wink.gif

Po te them te drejten per te gjitha ata qe jetojne ne Shqiperi mundesite per te lene duhanin jane gati ZERO.... eshte shume e veshtire gati e pamundur.. :shrug: