DEVIL-girl
Primus registratum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?
I mean do hash dynjane ta lesh dhe.. e di ti.
I mean do hash dynjane ta lesh dhe.. e di ti.
jo se jam trim une jam trim /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga DEVIL-girl:
[qb] Flobo.. mos e fillo o trim se do e pesosh ne ti si ne pastaj [/qb]
Eh me te lumteFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]jo se jam trim une jam trim /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga DEVIL-girl:
[qb] Flobo.. mos e fillo o trim se do e pesosh ne ti si ne pastaj [/qb]
Chewing Tabacco, ka shanse me te medha te shkaktimit te kancerit ne mishrat e dhembeve, STOP!Fillimisht postuar nga Rangers:
[qb] Edhe une kom nja 72 hrs qe e kom lene.
Qe te me iki mendja jam duke perdorur Chewing Tabacco it's working. [/qb]
hahahahahha, sa "drejt-e-drejt" kjo pergjigjje. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] a do ta duroja une nje mashkull qe nuk pi duhan?? patjeter qe po, [/qb]
Une gjithome i kam evituar ata meshkuj qe pinin duhan ...ka qene pika e pare ne listen e pyetjeve perzgjedhjeseFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Po prape nuk e shof si kaq tragjike deri ne piken qe duhani te behet pengese per tu lidhur me dike. [/qb]
Pikerisht.... pikerisht, ...PIKERISHTFillimisht postuar nga smile:
[qb]E shoh mungese feminiliteti, delikatese pirjen e duhanit (po ashtu edhe te alkoolit).
[/qb]
Me vjen keq por nuk besoj se ajo fjalia e fundit ishte keshtu a caso . Nejse..Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Sa per cokollatat ne fakt nuk e dija fare qe ty te pelqejne dhe ajo c'ka shkrova nuk kish te bente me ty rrjedhimisht. Por dhe sikur ta dija prape u shpreha qe nuk paragjykoj.
[/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga [Triumfi]:
........
[*]BEN JETEN TENDE TE NXIRE.
........
[*]TE TURPERON.
........
[*]TE THITHE GJAKUN E MELQIVE TUA.
.........
....