Duhani! Si ta heq qafe ?

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

DavidoB.jpg

Preferoj kete :rolleyes:

Guest

Karelia me pelqen shume /pf/images/graemlins/laugh.gif nji cigare ne dit pij ama spij shume

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
DavidoB.jpg

Preferoj kete :rolleyes: [/qb]
si, pakon mbyllur e preferon?!
aq ske besim ne mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BENG:
si, pakon mbyllur e preferon?!
aq ske besim ne mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

M'ka thone mami mos me u besu te panjohurve /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

mami te ka thon edhe duhonin mos me e pi... /pf/images/graemlins/tongue.gif

tashi gjete ti me degju mamin :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Pse kaq te veshtire e paskeni me e lon ate te shkrete duhon?Per mu eshte gjeja me e lehte.Unë e kam lonë nja 100 here deri tani dhe ju se lini dot nji here.
Se mos e boni si ai qe shkoi tek mjeku dhe ky e keshilloi qe te blente ne farmaci disa si pune shkopinjsh dhe ti mbante ne goje.Mbaji ne goje dhe kafshoje nga pak se ky shkopi ta heq deshiren per te pire cigare.Dhe nji pako me shkopinj kushton afersisht sa nji paket cigare.Po ja vlen se lë duhanin ama.Pas ca kohe e takon prape ky doktori duhanxhiun dhe i thote: hë si vete puna a e le duhanin?-Duhanin jo e jo,i thote ky,po tani s'po le dot as shkopin.

bimba81

Primus registratum

une per vete diten qe vendosa ta le se vura me ne goje nje cigare.kisha provuar here te tjera dhe pija dy tre ne dite po eshte e kote se kur je ne shoqeri qe ben muahbet apo je i merzitur ia fillon akoma me keq.

sweet eda

Primus registratum

une ekam lene dhe e kam filluar por po te dua e le prap, nuk me duket ndonje gje e pa realizueshme lenja e duhanit.

tirana

Primus registratum

Lidhe ke xhepi me spango te shkurter qe te mos arrij deri tek qafa..

assassino26

Primus registratum

Njerez.Po pi cigaren e fundit.
ne me pafte nejri qe pi cigare tani e tutje,i jap leje te ma fuse(cigaren)ne goje nga e ndezura.
E kam nda trunin edhe pike
ja kshu lehet duhani

tirana

Primus registratum

Un di nji menyre me efikaçe. Me jep mua 100 mije €uro dhe bojm nji kontrate te vockel. Nese fillo prap cinaren, paret behen te miat. Paret do i maj un per 5 vjet deri sa te sigurohem qe te ka ikur vesi keq...

Kordelja

Valoris scriptorum

Muno t;i man kontoja aq shume eeeeee :confused:

te jap i cope ven ke kontoja ime po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Una nuku e lej dot duhanin hic :rolleyes: do filloj puron biles se u griva nga paketat 22 Euro nje steke :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ... do filloj puron biles se u griva nga paketat 22 Euro nje steke :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Bli mi dahon Cakrani t'grim se t'vje me lire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^buster^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Njerez.Po pi cigaren e fundit.
ne me pafte nejri qe pi cigare tani e tutje,i jap leje te ma fuse(cigaren)ne goje nga e ndezura.
E kam nda trunin edhe pike
ja kshu lehet duhani [/qb]
hehehhehehehehheh
Une keshtu them me cdo cigare qe pi! Nuk liret duhani kollaj> megjithate kame edhe nje fishek te fundit para se te me vene mushkri artificiale - HIPNOZA, eshe nje praktike e cuditshme qe do e provoj kesaj jave. :thumbsup:

it's me

Primus registratum

Une njoh dike qe e ka lene cigaren me ane te hipnozes. U be gati nje vit e ca dhe ai person se ka vene me cigaren ne goje. Atij i kushtoi vetem 50 € dhe e bukura ishte se leket ja jep doktorit vetem mbasi je bindur qe e ke lene cigaren. Shume here kam vendosur dhe une ta le po nuk e di pse me duket aq e nevojshme ne ca momente, tamam si nje shok sidomos kur jam vetem, lere pastaj me nje kafe ne mengjes ose mbas buke :shrug:
I kam zili ata qe se pine ose ata qe e ndezin thjesht ndonjehere per qef.
Kordele qenkan lire cigaret andej nga ju. Ketej nje pakete L&M kushton 4.20 €.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga it's me:
....Kordele qenkan lire cigaret andej nga ju. Ketej nje pakete L&M kushton 4.20 €.
Lire :idea: aspak, plus keto qe perdor une jane me cmim te tille ne Duty Free dhe nuk gjenden me ne Tirane,jashte kushtonin 2.7 Euro paketa :confused: dhe shoh qe po konsumoj paketen e fundit nga steka e neser nuk di ca do pij me :idea: me duhet te kthehem tek plehrat qe shiten ketu.

Hej, ai mjeku hipnotizues andje nga Belgjika mos quhet oskopat :idea: dje kam degjuar per kete lloj mjeku dhe nje histori konkrete sherimi :idea: ajo shoqja ime kish paguar dy seanca nga 40 Euro secila dhe ish sheruar nga dicka qe ish per operacion.M'u duk si muhabet nga keto qe degjojme shpesh kendej per keta "pseudo-mjeket" por me sa duket qenka e vertete.Duhet me shku deri ne Belgjike me lone duhanin :idea: ...me duket.