Duhani! Si ta heq qafe ?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Faleminers Dalia
Tash jam i sigurt qe ti ke me e lon cingaren, vertete e kam. Normal qe nuk e ke hap ti temen, I know that, por ti po e mban gjalle keto dite, so go for that...
Hoping to hear good news from u.
Sinti

S

Scorpion

Guest

...MOS PINI DUHAN,HANI MOLLE, DARDHA E PJESHKE... /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Falenderova te panjohurit,... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifs'isha me ty une qepare?? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

do te hapim nje teme me ke ishit /pf/images/graemlins/laugh.gif????

po reziston akoma ??

it's me

Primus registratum

Sot nje muaj e gjysem pa pire cigare /pf/images/graemlins/smile.gif
E kisha menduar me te veshtire. Aneksi eshte mbushur plot me kosha me fruta /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dahlia don't give up girl /pf/images/graemlins/rockband.gif

capuni

Primus registratum

Po deshe me lon cigaren shif filmin "thank you for smoking" ..ose po e deshe me e fillu prap ...isoj o.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E kisha menduar me te veshtire. Aneksi eshte mbushur plot me kosha me fruta /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Thanxs.
Heeeeh... po me mbijne mollet ne bark /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Guest

[/ QUOTE ]

Sa mire Ít´s..Eshte per tu admiruar vullneti yt
S´ka nevoje te perseris qe ke fituar shume dhe asgje s´ke humbur...ndryshe nuk do t´ja dilje /pf/images/graemlins/angel.gif

Dahlia te njejtat fjale uroj te lexojme dhe nga ti ne qershor. /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Per mu do lexoni ndonje artikull te kronikat ne gazeta /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Duhani, menyra me e mire eshte te lesh kafen mos e pish me, mos frekuentosh lokalet e vendet ku konsumohet, e te pertypesh tere diten chewingum e fara luledielli /pf/images/graemlins/smile.gif

Indulgence

Primus registratum

Ja t'ua çpif ca una juve /pf/images/graemlins/devil.gif.
Na ishte njehere, gjashte vjet te shkuara, njera qe pinte pak duhan, 5-6 ne dite, max. Dhe nje dite e la, cold-turkey, si i thone fjales... Sot ben bilancin dhe 5-kileshin e pare te shtimit ne peshe ia dedikon pikerisht vendimit qe mori ate dite. Per 5-kileshat e tjere qe vijuan nuk ka asnje justifikim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Agon

Primus registratum

Duhanin mund ta lesh vetem me pas ndonje arsye shum te madhe ose me shku te psikiatri.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

U be tre dite qe kam filluar cigaren per here te pare. Qenka shume e veshtire, harroj ta pi. E le paketen ne kroskot, anash PC qe te kujtohem qe duhet te pi cigaren, por shpesh harroj. Me duket e pamundur ta vazhdoj kaq gjate.
Ndihmmeee...

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahahhahahahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif

te tjeret dun me e lon...
ky don me e fillu /pf/images/graemlins/lol.gif

"qe duhet me pi cigare" hahahahahhahaah /pf/images/graemlins/lol.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ca ka ketu per te qeshur, eshte e pamundur vertet. Dua te dukem dhe une interesant ne lidhje me cigaren si duhanxhinjte e thekur. It is not easyyy

ujku81

Primus registratum

O ngordhsha une kur pi cigare ene ti!! Lere fare se nuk te shkon hic, dhe mos bej gabim ta pish ne makine. /pf/images/graemlins/smile.gif

KoDoShi

Primus registratum

PIJE LALE PIJE /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk ka na njji gjo te keqe ta pish
me pak stervitje ai eliminohet
tashiiiiiii po pive ka 3 paketa ndite ti si bo dermon as dreqi

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Kam perparu qamet. Tashi pi rreth tre cigare ne dite. Shpresoj qe brenda ty javesh te arrij te shtate cigare ne dite...