Duhani! Si ta heq qafe ?

ujku81

Primus registratum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Sipas teje pas nji muaji duhet me ndejt tere diten duke ngrene akullore NEVreze? /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO akulloren si me e lane pastaj? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

@d@

Primus registratum

ehe doshi ashtu rreshkas une, se e di qe do dali ndonje nga af-ja qe do me presi /pf/images/graemlins/lol.gif

Ujku, ca te keqe ka te hash akullore tere diten? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif Si mund ta lesh akulloren ta them kur te hapesh temen perkatese, se s'flas ven e pa ven una /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Une e lashe cinare dy dite e pashe videon e Inisit. Po pse nuk po nxjerrin pjesen e dyte, se tashi po mpihet prap cinare...

true confidental

Forumium maestatis

Ohu , te presesh per pjesen e dyt, me mir luje vet ose gjej nji te dashur .....do kesh always cfare me thith ne vend te cigares /pf/images/graemlins/tipsy.gif

KoDoShi

Primus registratum

ahahahha impulso shume e idhet je ne ti mi goc bohu i cik me e mire /pf/images/graemlins/tonguee.gif

KoDoShi

Primus registratum

homer ti o lene tashi o fillo drogen se ste ka njel gjo tjeter 2 munci ke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

ca o tu bo inisi mer serine 2? /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj per koka ka sa duh mos rrej kot tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

..Sintetik me t'vertet qe m'ke bo merak .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si u be muhabeti ..e le apo t'la .? /pf/images/graemlins/laugh.gif ..per cigaren flas se mos m'keqkuptosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Pse me e lone mer na shijon
100-shi kapet dhe me cigare /pf/images/graemlins/smile.gif

KoDoShi

Primus registratum

Lymo ..e di qe s'e ke keq ti apo jo.
Cigarja esht' e vetmja qe digjet per ne, askush s'guxon ta beje ..k'tu bej ca pejashtime t'vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse dihet pastaj qe ajo nuk t'bo mire sepse demton njerzit qe na rrethojn ..k'te e ka thene Scorpi m'duket (s'dua qe ti marr t'drejten e autorit /pf/images/graemlins/tongue.gif )

S

Scorpion

Guest

Sa mire e mban mend Kodi /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhani lehet kollaj, sidomos tani qe kane fillu ti rrisin çmimin, dmth menyre eshte dhe kjo, shteti rrit taksat e çmimin, detyrohet njeriu ta le, ose me fillu duhan pensionistash /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Duhanxhiu vjeter or ti lum miku s'piet per çmim, pi çer ti dali perpara.. (flas k'tu per llojin e cig)
Duhanxhiu qimen e nderron por zakonin s'e harron ..m'thuaj nqs s'shkon diçka k'tu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ke te drejte Kodo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Duhani, duhanit si ngjan. Pini burra, pini duhan sa shume, pini duhan, heronj te mbesim, permbi duhan te vdesim /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

e vertet kodo na thyen ne mes me cmimet e duhanit por e do zgermaqi s'ke ci ben /pf/images/graemlins/tipsy.gif

KoDoShi

Primus registratum

Kot me t'pyt per muhabet Arco ..çer pakete pi ti .?

Scorpe t'boj nji pitje t'thjesht kur t'shijo me shume ty nje cig .? (Per m'u ka 2 raste qe t'shijo dhe 1 qe nuk t'shijo ..ti them masnej! /pf/images/graemlins/laugh.gif )

S

Scorpion

Guest

Pas seksit e pas buke gjithmone /pf/images/graemlins/wink.gif

Arco ma merr mendja ndonje leggera pi, psh. Diana /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Une se le dot rakine,konjakun Skenderbeu,wiskin,birren NDAJ se le cigaren . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une se le dot kafen,llotot,seksin SE NUK LE DOT cigaren ( mbas ketyre duhet cigare) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qe nga 91 deri me sot un kam pi <font color="red">L'M American (durresi &amp; Librazhdi) Taste </font> /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

momentalisht po pij camel blu (se morra nja 10 steka nga shqiperia) /pf/images/graemlins/laugh.gif por i kam provuar te gjitha
ne periudha te ndryshme kam pire slims, marlboro light, marlbobo te kuqe, winston ect ect
kodo duahni shijon sh mbas buke dhe mbas seksit /pf/images/graemlins/devil.gif